Mēness kalendārs matu krāsošanai 2023. gada oktobrim: tava veiksme ir atkarīga no tavas matu krāsas!

11., 12. oktobris: Mēness noveco un pāriet Jaunavas zvaigznājā. Šis periods būs harmonisks, kas nozīmē, ka varat droši vienoties pie uzticama speciālista, lai izvēlētos ideālo toni. Gaiši toņi un siltas kastaņu krāsas nesīs veiksmi šajās oktobra dienās. Nevajadzētu krāsot cirtas ar spilgtām krāsām, lai nenovērstu uzmanību no svarīga darba.

13., 14. un 15. oktobris: Mēness pāriet Svaru zvaigznājā. Šis periods 14. oktobra Jaunmēness dēļ nebūs enerģētiski labvēlīgākais. Mūsdienās nevajadzētu krāsot matus, lai izvairītos no nepatikšanām ar veselību un neatstumtu veiksmi.

16., 17. oktobris: Mēness aug Skorpiona zīmē. Šīs dienas ir piemērotas togas iztaisnošanai, sirmo matiņu piesegšanai un nedaudz toņa maiņai. Mājās gatavotas skaistumkopšanas receptes būs noderīgas , pateicoties kurām jūsu cirtas būs stipras un vieglāk kopjamas.

18., 19. oktobris: Mēness turpina augt, virzoties uz Strēlnieka zvaigznāju. Šīs savienības enerģija ļoti ietekmē emocijas, kuru ietekmē var kļūdīties. Matu krāsošana šādā periodā ir apgrūtinoša, tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka atlikt braucienu uz frizieri un neeksperimentēt mājās.

20., 21. oktobris: Mēness Mežāzī – stabilitātes un konservatīvisma laiks. Šis periods ir piemērots krāsošanai dabīgos toņos, tuvu dabiskajai matu krāsai. Šis triks ļaus jums koncentrēties darbam un kļūt par izcilu speciālistu.

22., 23. oktobris: augošā Mēness savienības ietekme Ūdensvīra zvaigznājā ir neskaidra. Pēc krāsošanas jūsu mati palēnināsies un kļūs nepaklausīgi un trausli. Zvaigžņu eksperti iesaka aprobežoties ar kopjošām maskām, kuru pamatā ir ārstniecības augi.

24., 25. un 26. oktobris: Mēness turpina nostiprināties Zivju zīmē. Šīs dienas ir labvēlīgas enerģijas ziņā. Gleznošana gaišos toņos palīdzēs piesaistīt peļņu, un tumšāki toņi būs lieliska aizsardzība pret manipulatoru ietekmi. Lai panāktu iekšējo harmoniju, jāizvēlas krāsa, kas ir pēc iespējas tuvāka dabiskajai.

Lasi arī: Spēka dienas 2023. gada oktobrī: šajās dienās ieplānojkiet visa veida darījumus, loti veiksmīgas dienas!

Lasi arī: 7 visbīstamākās dienas 2023. gada oktobrī: šajās dienās var rasties liktenīgas grūtības!

27., 28. oktobris: Mēness pāriet ugunīgajā Auna zīmē. Pilnmēness notiks 28. oktobrī. Šīs savienības ietekme uz garastāvokli vislabāk neietekmē, tāpēc krāsošanās, kas veikta kādā no šīm dienām, var ātri apnikt un izraisīt negatīvu reakciju.

29., 30. oktobris: dilstošais Mēness atgriežas Vērša zvaigznājā. Šis periods nav piemērots krāsošanai, bet ir labs kopšanas procedūrām, tostarp dažādu laminēšanas paņēmienu izmantošanai. Dziedinošās maskas un balzami stiprinās matu folikulus un padarīs cirtas vadāmas

31. oktobris: dilstošais nakts gaismeklis oktobra pēdējo dienu pavadīs Dvīņu zvaigznājā. Šī diena ir piemērota ne tikai krāsošanai, bet arī dramatiskām izmaiņām jūsu tēlā. Spilgti toņi palīdzēs uzturēt lielisku garastāvokli, atklās snaudošos talantus un pilnībā tos izmantos, lai gūtu jaunus panākumus.

Matu krāsošana būs veiksmīga, ja izvēlēsies dienas ar pozitīvu enerģiju un noteikti izmantosi maigas krāsas. Jauni toņi palīdzēs piesaistīt veiksmi, ja parūpēsieties par pareizās krāsas izvēli un uzticēsiet savas cirtas profesionālim.

Leave a Comment