Mēness matu griešanas kalendārs 2023. gada oktobrim: nenogrieziet savu veiksmi!

Mēness matu griešanas kalendārs oktobrim būs labs palīgs tiem, kas vēlas mainīt savu tēlu un nezaudēt veiksmi. Zvaigžņu ekspertu padomi palīdzēs izvēlēties pareizo laiku, lai apmeklētu stilistu, parūpētos par cirtām un saglabātu to skaisto izskatu.

Matu griešana kļūs ne tikai par parastu procedūru, bet arī par lielisku apdrošināšanu pret nepatikšanām. Zvaigžņu eksperti iesaka izvēlēties tās dienas, kad Mēness enerģija ir vislabvēlīgākā, un zvaigznāju ietekmei ir pozitīva ietekme. Mēness kalendārā atspoguļotie padomi palīdzēs atrast optimālo laiku pārvērtībām rudens vidū.

1., 2. oktobris: dilstošais Mēness oktobra sākumu pavadīs Vērša zvaigznājā. Matu griešana šajās dienās būs piemērota, taču cirtas palēninās to augšanu. Jaunā frizūra kalpos ilgi. Tiem, kas cīnās ar šķeltiem galiem, vajadzētu apgriezt matus pirmajā dienā, lai tie izskatītos glīti un kopjami.

3., 4. un 5. oktobris: uz trīs dienām dilstošais Mēness apmetīsies Dvīņu zvaigznājā. Matu griešana būs piemērota 4. un 5. oktobrī. Šajās dienās, pateicoties jaunai frizūrai, jūsu garastāvoklis ievērojami uzlabosies, un jūsu cirtas kļūs vadāmas. Nav vēlams griezt matus 3. datumā – tie būs blāvi un trausli.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada oktobrim: neprognozējams laiks, kas pavērs iespējas uz finansiāliem panākumiem!

Lasi arī: Spēka dienas 2023. gada oktobrī: šajās dienās ieplānojkiet visa veida darījumus, loti veiksmīgas dienas!

6., 7. oktobris: Vēzī novecojošā Mēness ietekmē matu griešana būs nepiemērota. Mūsdienās cirtas ir novājinātas un tām nepieciešama aprūpe, tāpēc brauciens pie friziera ir jāatliek par labu mājas aprūpei. Tautas skaistumkopšanas receptes palīdzēs barot jūsu cirtas visā garumā un baudīt izcilus rezultātus.

8., 9. un 10. oktobris: Mēness pāriet Lauvas zvaigznājā, bet tikai oktobris ir piemērots matu griešanai. Šajā dienā jauns tēls palīdzēs izturēt likstas. 9. un 10. cirtas pēc frizūras būs nepaklausīgas, arī pati frizūra neturēsies ilgi. Turklāt matu griešana var izraisīt veiksmes zaudēšanu.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment