Mēness matu griešanas kalendārs 2023. gada oktobrim: nenogrieziet savu veiksmi!

11., 12. oktobris: Jaunavas zvaigznājā novecojošā Mēness ietekmē matu griešana būs piemērota, ja izvēlēsities klasisku izskatu. Frizūra izcels tavu dabisko skaistumu un palīdzēs kļūt pārliecinātākai. Arī zvaigžņu eksperti iesaka rūpēties par matiem, izmantojot ne tikai profesionālus, bet arī tautas līdzekļus. Piemēram, ārstniecības augu novārījumi.

13., 14. un 15. oktobris: Mēness pāriet Svaru zvaigznājā, un 14. datumā būs Jauns Mēness. Matu griešana šādā periodā ir apgrūtināta, tāpēc braucienu pie stilista labāk atlikt uz labvēlīgāku laiku. Šajās dienās vajadzētu pievērst uzmanību savam garastāvoklim un pašsajūtai, kā arī atpūsties un atgūt spēkus.

16., 17. oktobris: Mēness lēkšana Skorpionā ir neskaidrs laiks. 16. datumā matu griešana vājinās jūsu veselību un kļūs par daudzu nepatikšanām. 17. oktobrī jauna frizūra būs lieliska apdrošināšana pret slimībām. Spilgts tēls šajā dienā būs labs palīgs tiem , kas jūtas nedroši un  šaubās par sevi.

18., 19. oktobris: Mēness kāpums Strēlnieka zīmē ir lielisks laiks, lai atjauninātu savu tēlu. No rīta veikta frizūra saasinās jūsu intuīciju un pozitīvi ietekmēs jūsu izskatu. Tiem, kas vēlas piesaistīt mīlestību, ir nepieciešams tikai apgriezt galus, un, lai piesaistītu veiksmi biznesa vidē, cirtas tiek nogrieztas īsākas.

20., 21. oktobris: Mēness pāriet Mežāža zvaigznājā, apveltot telpu ar labklājības un stabilitātes enerģiju. Šajā periodā jums vajadzētu izvēlēties matu griezumu, kas jau agrāk ir nesis veiksmi. Tiem, kuri vēlas pilnībā mainīt savu imidžu, zvaigžņu eksperti iesaka neiet pie stilista .

22., 23. oktobris: šajās dienās mēness celsies Ūdensvīra zvaigznājā. 22. oktobrī matu griešana būs glābiņš no melanholijas un skumjām, bet 23. oktobrī matu griešana ir pilns ar lielu varbūtību izraisīt galvassāpes. Šajā dienā jums vajadzētu rūpēties par sevi un pavadīt laiku, kā to prasa jūsu intuīcija.

24., 25. un 26. oktobris: Mēness pāreju uz Zivju zvaigznāju pavada garastāvokļa maiņa, tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka matus griezt tikai pirmajā dienā, kad zvaigznāja ietekme vēl nav tik spēcīga. Frizūra 24. datumā palīdzēs apkopot domas un atrisināt sarežģītas problēmas. 25. un 26. oktobrī griezt matus nozīmē komunikācijā piesaistīt nepatikšanas un negatīvismu.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada oktobrim: neprognozējams laiks, kas pavērs iespējas uz finansiāliem panākumiem!

Lasi arī: Spēka dienas 2023. gada oktobrī: šajās dienās ieplānojkiet visa veida darījumus, loti veiksmīgas dienas!

27., 28. oktobris: Pilnmēness Aunā 28. oktobris ir diezgan bīstama diena, kad svarīgi būt pēc iespējas mērķtiecīgākam un vērīgākam. Mūsdienās nevajadzētu griezt matus, jo pastāv liela varbūtība, ka jūsu liktenis mainīsies uz slikto pusi. Ir svarīgi šo laiku pavadīt pēc iespējas mierīgāk, lai netraucētu telpu ar negatīvismu, steigu un riskiem.

29., 30. oktobris: dilstošais Mēness pāriet uz Vērša zvaigznāju, kas nozīmē, ka varat droši vienoties ar stilistu, lai mainītu savu izskatu. Tiem, kas vēlas piesaistīt naudas enerģiju, zvaigžņu eksperti iesaka matus nogriezt tuvāk pusdienām, savukārt mīlestības pievilināšanai un attiecību stiprināšanai šī procedūra jāplāno tā, lai tā sakristu ar rīta stundām.

31. oktobris: oktobris beidzas ar dilstošu mēnesi Dvīņu zīmē. Šī diena ir piemērota spilgtam izskatam un drosmīgām frizūrām. Matu griešana palīdzēs atpūsties, pamodinās snaudošos talantus un piesaistīs pozitīvas pārmaiņas jūsu dzīvē.

Pateicoties matu griezumiem, katrs no mums var ne tikai pārveidoties pēc izskata, bet arī atbrīvoties no problēmām un negatīvisma. Mati satur īpašu spēku, kas var pasargāt no likstām un kļūt par lielisku aizsardzību pret jebkādām problēmām.

Leave a Comment