Mēness matu griešanas kalendārs 2024. gada augustam: nenogrieziet veiksmi!

14., 15. augusts: Strēlnieka zvaigznājā turpinās Mēness augšana. Šīs dienas ir īpaši labvēlīgas matu griešanai un frizūru eksperimentēšanai.

Ceļojums pie stilista 14. datumā palīdzēs piešķirt matiem lielāku apjomu un skaistumu, savukārt 15. augusts būs piemērota diena izšķirošām izskata izmaiņām.

16., 17. augusts: aktīvais Mēness Mežāzī asociējas ar praktiskumu un disciplīnu.

Mūsdienās nogrieztie mati sola augt stipri un veseli. 16. augusts ir piemērota diena trauslu matu griešanai un kopšanai , bet 17. datums ir labvēlīgs kopšanas procedūrām, kuru mērķis ir uzlabot cirtas kvalitāti.

18., 19. augusts: Mēness pāriet uz Ūdensvīra zvaigznāju. Pilnmēness 19. datumā matu griezums palīdzēs nostiprināt matu augšanas rezultātus, piešķirot tiem veselīgu un koptu izskatu. 18. augusts ir piemērota diena drosmīgiem matu griezumiem.

Ja esi domājis par radikālām izmaiņām savā tēlā vai par jaunas krāsošanas tehnikas izmēģināšanu, tad droši vienojies ar stilistu.

20., 21. augusts: Mēness noveco Zivju zvaigznājā. Šajā periodā piemērotākas ir ārstnieciskās un atjaunojošās procedūras.

Zvaigžņu eksperti iesaka koncentrēties uz  mitrināšanu un stiprināšanu, lai izvairītos no matu galiem šķelšanās un iegūtu izcilu rezultātu košu un spēcīgu cirtas veidā.

22., 23. augusts: novecojošais nakts spīdeklis pāriet Auna zīmē. Šīs savienības ietekme novirza uzmanību uz pabeigšanas un summēšanas procesiem.

Matu griešana šajā periodā palīdzēs justies svaigam un vieglam. Īsas un dinamiskas frizūras uzsvērs attēla aktivitāti un enerģiju.

24., 25. augusts: Mēness dilst Vērša zvaigznājā. Šīs dienas ir piemērotas tiem, kas vēlas palēnināt matu augšanu un uzlabot to kvalitāti.

Lasi vēl: Mēness naudas kalendārs 2024. gada augustam: pieņemiet pareizās izvēles, lai nezaudētu!

Frizūra palīdzēs padarīt jūsu cirtas biezas un vadāmas. Tajā pašā laikā noderēs arī  augu novārījumi, kas labvēlīgi ietekmē matu kvalitāti visā garumā .

26., 27., 28. augusts: novecojošais Mēness šīs dienas pavadīs Dvīņu zvaigznājā, radot labvēlīgus apstākļus frizūru eksperimentēšanai.

Tie piešķirs attēlam svaigumu un novitāti, kā arī uzsvērs individuālo stilu un pievienos optimismu.

29., 30. augusts: Vēža zvaigznājā turpinās Mēness novecošana, kas padara šīs dienas īpaši jūtīgas un emocionāli intensīvas.

Šajā periodā ir ieteicams veikt procedūras, kuru mērķis ir aprūpe un atveseļošanās. Barojošo masku lietošana palīdzēs atjaunot matu veselību pēc vasaras saules.

31. augusts: augusts beidzas ar dilstošā Mēness ietekmi Lauvā. Šī ir piemērota diena matu griezumam, kas palīdzēs uzlabot jūsu matu izskatu un uzsvērs jūsu pārliecību un spilgtumu.

Neaizstājams būs arī čokurošanās kopšanas līdzeklis, kas palīdzēs nostiprināt matus visā to garumā un padarīs tos vadāmākus.

Mati ir iekšējā spēka avots, kas dzīvē var ienest daudzas pozitīvas pārmaiņas.

Pareiza matu kopšana, kā arī veselīgs dzīvesveids palīdzēs izjust visus dzīves jaukus, saglabāt labu garastāvokli un ilgstoši saglabāt jaunību.

Leave a Comment