Mēness matu griešanas kalendārs 2024. gada augustam: nenogrieziet veiksmi!

Izvēloties laiku matu griešanai 2024. gada augustā, koncentrējieties uz Mēness fāzēm un zvaigznāju ietekmi.

Noteikti ņemiet vērā šos aspektus, ja vēlaties maksimāli izmantot mēness labvēlīgo ietekmi uz savu izskatu.

Vasaras beigas nav pamats skumjām, jo ​​priekšā ir vesels mēnesis, kad varēsim sevi uzlādēt ar dabas enerģiju un stiprināt imunitāti.

Eksperti iesaka parūpēties par sevi un noteikti mainīt matu griezumus, lai saglabātu lielisku garastāvokli. Zvaigžņu eksperti palīdzēs izvēlēties piemērotāko laiku, lai apmeklētu stilistu.

1., 2., 3. augusts: dilstošs mēness tradicionāli tiek uzskatīts par piemērotu laiku matu griešanai, ja jūsu mērķis ir stiprināt matus un palēnināt to augšanu.

Vēzis, būdams Ūdens zīme, pastiprina procedūru emocionālo ietekmi. Augusta sākumā mūs sagaida lieliskas dienas, lai dotos pie friziera.

4., 5. augusts: Jauns mēness 4. datumā nav labākais laiks, lai atjauninātu savu tēlu. Matu griešana šajā dienā sagādās vairāk nepatikšanas nekā prieka.

Mēness augšana Lauvā 5. augustā ir piemērotāks laiks matu griešanai, īpaši, ja vēlaties stimulēt matu augšanu. Jauna frizūra šajā dienā veicina ne tikai matu augšanu, bet arī to izturību.

6., 7., 8. augusts: Mēness lēkšana Jaunavas zvaigznājā ir piemērots laiks matu griešanai. Jauna frizūra palīdzēs uzlabot matu stāvokli un stimulēs to augšanu.

Lasi vēl: Zvaigžņu prognoze 2024. gada augustam: šīs meņesis būs grūts, nesāciet neko jaunu un nepieņemiet svarīgus lēmumus!

Stilista apmeklējums ir piemērots arī tiem, kas vēlas iegūt glītu un sarežģītu frizūru. Jauns attēls palīdzēs ātri atrast kopīgu valodu ar apkārtni.

9., 10. augusts: Svaru zvaigznājā turpinās Mēness augšana. Šīs divas dienas ir piemērotas tādu frizūru veidošanai, kas prasa īpašu estētiku un līdzsvaru.

Nestandarta matu griezumi palīdzēs piešķirt jūsu tēlam eleganci un šarmu, atvieglojot iesaistīšanos radošos projektos un atklājot jaunas talanta šķautnes.

11., 12., 13. augusts: Skorpiona zvaigznājā augošā nakts gaismekļa ietekmē matu griešana paātrinās to augšanu.

Turklāt šajā periodā ir svarīgi rūpēties par cirtas atjaunošanu. Zvaigznāja ietekme ir pozitīva jebkurām procedūrām, arī tautas skaistumkopšanas receptēm bojātiem matiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment