Merkura savienojums ar Urānu 2023. gada 4. jūnijā: kā izvairīties no nepatikšanām

4. jūnijs ir ļoti bīstama diena Merkura un Urāna negatīvā aspekta dēļ. Zvaigžņu eksperti nolēma pastāstīt, kas īsti būs bīstama jūnija pirmajā svētdienā un vasarā kopumā, kā arī to, kā pārvarēt šīs dienas grūtības.

Planētām ir daudz dažādu aspektu , taču visbīstamākais no tiem ir savienojums. Šādos brīžos divas planētas jeb planēta un Saule atrodas vienā Zemes pusē. Šķiet, ka viņi ir konfliktā. Viņu enerģija ir jaukta, un iznākums ir sava veida haotiska “zupa”. Šādas dienas ir neprognozējamas un bīstamas, īpaši, ja Merkurs notiek līdzīgā aspektā.

Centieties nedomāt par darbu

Ja šī diena tev ir brīvdiena, tad velti sevi atpūtai un relaksācijai. Zvaigžņu eksperti ir pārliecināti, ka Merkurs un Urāns apvienos spēkus, lai nokaitinātu jūs un mani, sabojājot mūsu plānus. Visiem, kas šajā dienā ir spiesti strādāt, labāk darīt tikai ierastās lietas, neizejot ārpus komforta zonas.

Parunājiet ar jaukiem cilvēkiem

Iespēja paklupt agresijā un negatīvismā šajā dienā būs ārkārtīgi liela, tāpēc vai nu mēģiniet sazināties ar uzticamiem cilvēkiem, vai vienkārši palieciet vientulībā. Mēģinājums kādu iepazīt var novest pie negaidītām nepatīkamām sekām. Cilvēki 4. jūnijā nebūs tie atvērtākie un laipnākie.

Lasi arī: Kā pasargāt sevi no mīlestības atkarības un mīlestības burvestības

Nepērc neko

Kad Merkurs veido savienojumu ar planētu, tas ir ļoti slikti mūsu veiksmei finanšu sektorā. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka 4. jūnijs būs ārkārtīgi bīstama diena jebkāda veida pirkumiem un investīcijām. Tāpat ir ļoti nevēlami ņemt kredītus vai kredītus, kā arī kādam dot kredītu – pat ja runājam par mīļoto. Protams, reti ir iespējams pasargāt sevi no simtprocentīgiem tēriņiem. Vienkārši mēģiniet nepirkt to, par ko šaubāties. Neļaujiet sevi kārdināt ar atlaidēm un lieliskiem piedāvājumiem. Tā varētu būt krāpšanās.

Sekojiet plāniem

Neatkāpties no iepriekš iestatītā grafika, režīma. Tādās dienās kā šī svētdiena riski var būt ļoti bīstami. Mazākā novirze no ierastā grafika var novest pie fiasko biznesā vai sagādāt jums daudz problēmu. Lieta tāda, ka Urāns var mums atņemt spēju ātri un efektīvi pieņemt pareizos lēmumus.

Esi laipns

Šajā dienā ir absolūti neiespējami kādam novēlēt ļaunumu. Vairāk nepatikšanas var sagaidīt cilvēki, kuri ir dusmīgi, nepiekāpīgi, truli, sarkastiski un pakļauti kritikai. Zvaigžņu eksperti iesaka izrādīt laipnību un uzmanību mīļajiem, kā arī pēc iespējas mazāk reaģēt uz sliktiem cilvēkiem ar negatīvismu, reaģējot uz viņu nepatīkamajiem vārdiem. Labākais veids, kā saglabāt labu garastāvokli, ir neiesaistīties polemikā un strīdos.

Eksperti no sirds novēl jums veiksmi un panākumus visos jūsu centienos. Lai gan šī diena ir bīstama, nekas nevar atņemt jums laimi, ja esat pārliecināts par sevi un bez bailēm. Lai mīlestība, veiksme un labs garastāvoklis tevi nepamet ne uz mirkli.

Leave a Comment