Mēs ar vīru dalījām izmaksas uz pusēm, kas mums derēja, bet tas viss mainījās, kad paliku stāvoklī.

Budžets plīst pa vīlēm

Taču pēc dēla piedzimšanas kļuva vēl sliktāk. Ar nepacietību gaidīju ilgu uzturēšanos blakus mazulim. Galu galā vismaz pirmajā gadā mums vajadzētu būt nešķiramiem. Bērniem šajā vecumā ļoti svarīgs ir māmiņas tēls, izskats un pat smarža. Nu, padomājiet paši, vai ne? Bet vīru tas neapmierināja. Viņš pieprasa, lai es atgriežos darbā, savukārt dēlu atdosim audzināt vīramātei. Jo, redz, ģimenes budžets plīst pa vīlēm un ar to steidzami kaut kas jādara.

Bet es negribu iet uz darbu. Es vēlos pavadīt vairāk laika ar savu dēlu. Un, atklāti sakot, es neesmu apmierināta ar vīramātes klātbūtni mūsu dzīvoklī. Es nedomāju, ka tā ir laba ideja. Un runa nemaz nav par slinkumu. Kas man jādara šajā situācijā? Es pat nedomāju, ka mans vīrs man kādreiz pārmetīs par naudu. Un, ja ar mani kaut kas notiks, vai viņš atteiksies mūs nodrošināt? Kā tas var būt normāli?

Ģimenes budžeta ienākumi: redakcijas padoms

Lai cik lieli draugi būtu vīrs un sieva pārī, nauda ir nauda. Un, ja jūs tos dalīsiet ar vīrieti uz pusēm, rezultāts nemaz nebūs pozitīvs. Gluži pretēji, vīrietis pieradīs pie šādas notikumu attīstības un nespēs plānot situācijas, kas var rasties nākotnē. Iepriekš minētais stāsts ir tieši tāds. Viss bija labi, līdz pienāca pirmās grūtības.

Ja sieviete ģimenes budžetā neieguldītu vispār vai arī viņas ieguldījumu daļa būtu ievērojami mazāka, vīrietis būtu sagatavotāks. Tas nenozīmē, ka sievietei ir pienākums visu mūžu sēdēt vīrietim uz kakla. Nekādā gadījumā. Ja viņa sēž mājās, tad viņas ieguldījums jāmēra pēc padarītā darba, tas ir normāli, līdzsvars. Bet, ja viņa strādā un iemaksā ģimenes budžetu, tad prasīt no viņas kaut ko pa virsu ir negodīgi un nepareizi.

Neviens vīram nepārmet, ka viņš pēc darba atnācis un nav nomazgājis traukus. Tas ir muļķības. Tad kāpēc sievietei būtu jāstrādā par diviem? Šāda uzvedība noved pie tā, ka sieviete var vienkārši salūzt. Un no spilgtas, interesantas personības pārvērsties par kaut ko briesmīgu. Kam tad tāda laulība būtu vajadzīga?

Lasi arī: Prognoze katram zvaigžņu zīmes pārstāvim 2023. gada augustam no Andželas Pērlas: šis mēnesis pārsteigs daudzus ar liktenīgām pārmaiņām!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam: jūsu laiks un enerģija jāliek prioritātē, lai nerastos zaudējumi dažādās dzīves sfērās!

Vienkārši paskatieties uz apkārtējiem cilvēkiem. Katrā guļamajā pagalmā ir vairākas vecas sievietes, kas ir ļaunas pret visu pasaulei. Kas viņas ir? Jā, visas tās pašas sievietes, kas pa dienu strādāja un vakarā rūpējās par mājokli. Kādā brīdī nervi neizturēja, un tagad sieva jau pārvēršas par grimzu un nemitīgi zāģē vīru par visdažādākajām tēmām. Viņas vīrs, kas guļ uz dīvāna, ir kā sarkana lupata vērsim. Un vai tas bija tā vērts?

Protams, nav iespējams analizēt katras atsevišķas ģimenes finansiālās iespējas. Jā, un nevajag, jo pašai ģimenei savas problēmas jārisina ar līdzekļiem. Taču mēs noteikti varam ieteikt, ka noteikti nav vērts rēķināties ar savu dzīvesbiedru kā nopietnu finanšu injekcijas avotu. Nekad. Pretējā gadījumā abi būs vīlušies: gan viņš, gan viņa. Kā saka, spēle nav sveces vērta.

Leave a Comment