Prognoze katram zvaigžņu zīmes pārstāvim 2023. gada augustam no Andželas Pērlas: šis mēnesis pārsteigs daudzus ar liktenīgām pārmaiņām!

Augusts nesīs pozitīvas pārmaiņas, ja ņemsi vērā slavenās ekspertes padomu. Andželas Pērlas ieteikumi Zvaigžņu zīmēm palīdzēs noteikt prioritātes un veiksmīgi noslēgt vasaru.

Augusts būs pārsteidzošs, pozitīviem notikumiem un iespējām bagāts mēnesis. Andžela iesaka noskaņoties uz pozitīva viļņa un noticēt sev. Jaunu panākumu gūšana nebūs iespējama, ja neatteiksies no jaunām iespējām un  neļausi nevienam sevi kontrolēt . Uzmanība jāpievērš arī retrogrādām planētām, kuru ietekmi var arī vērst sev par labu.

Auns

Auns gaida transformāciju, kas saistīta ar karmiskā mezgla pāreju viņu zīmē. Pilnmēness 1. augustā 11. mājā sniedz iespēju sākt dzīvi no nulles. Jauns mēness 16. datumā 5. mīlestības mājā sniedz pārliecību, lai rastu laimi personīgajā dzīvē. Kārtējais Pilnmēness 31. datumā 12. mājā ļaus parūpēties par sevi un izlemt prioritātes. Aunam vajadzētu ieklausīties sevī, lai atrastu ceļu uz laimi un aizmirstu par sakāvēm.

Vērsis

Vērsis sagaida notikumiem bagātu mēnesi. Augusts sākas ar Pilnmēnesi zīmes 10. mājā, kas ir atbildīga par lēmumu pieņemšanu un atbrīvošanos no visa virspusējā. Jauns mēness 16. augustā 4. mājā ir ar mājokli saistīto jautājumu risināšanas laiks. Vērsis varēs pārvietoties, saņemt mantojumu vai iegādāties nekustamo īpašumu. 31. augustā Pilnmēness 11. sapņu mājā dos pārliecību un enerģiju lolotu vēlmju piepildījumam un atbrīvošanai no pagātnes.

Lasi arī: Numeroloģija: kā aprēķināt savas bīstamās dienas

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Dvīņi

Augustā Dvīņus gaida daudz interesantu notikumu. Mēnesis sākas ar Pilnmēnesi zīmes 9. mājā, kas atbild par informāciju un robežu paplašināšanu. Jauns mēness 16. augustā zīmes 3. mājā dos spēkus mainīt vidi, iegūt jaunas zināšanas un noderīgas saiknes. Augusts beidzas ar Pilnmēnesi zīmes 10. mājā, piesaistot Dvīņu uzmanību prioritāšu noteikšanai un visa, kas kavē attīstību, noraidīšanu. Ja ticēsi sev, būs vieglāk iegūt pārliecību un viegli pārvarēt īslaicīgas grūtības.

Vēzis

Vēžus gaida patīkamas pārmaiņas un jaunas perspektīvas. Mēnesis sākas ar Pilnmēnesi zīmes 8. mājā. Vēži varēs atrisināt finanšu jautājumus un slēgt tēmu par naudas trūkumu . Jauns mēness 16. augustā 2. mājā atkal pievērsīs uzmanību naudas lietām, un Vēži varēs atrast papildu vai jaunus ienākumu avotus. Mēnesis noslēdzas ar Pilnmēnesi 9. veiksmes mājā, kas nozīmē, ka Vēži varēs izpausties, viegli piepildīt savus lolotos sapņus un būt īstajā laikā īstajā vietā un īstajā laikā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment