Mēs ar vīru dalījām izmaksas uz pusēm, kas mums derēja, bet tas viss mainījās, kad paliku stāvoklī.

Naudas tēmai ģimenē vienmēr tiek pievērsta īpašai uzmanībai. Vīrietis un sieviete uz finansēm skatās atšķirīgi, tas nevienam nav noslēpums. Un tas nebūt nav rakstura jautājums, tas ir tikai tas, ka dabā tas ir mūsos iekārtots. Ģimenes budžeta ienākumus var veidot tikai no vīra algas un varbūt arī no sievas algas. Kas maina šo faktu?

Patiesībā diezgan daudz. Laulāto savstarpējās attiecības cita starpā veido tas, kurš viņu kopīgajā dzīvē ienes vairāk dažādu labumu. Statistiski strādājoša sieviete nekad neslēps savu nepatiku. Un tas var novest pie veselas virknes citu, ne vienmēr pozitīvu notikumu. Kas savukārt bieži vien noved pie šķiršanās.

Ģimenes budžeta ienākumi

Sveiki. Es vēlos dalīties ar jums savā situācijā dzīvē un tajā pašā laikā uzdot jautājumu. Lieta tāda, ka šobrīd esmu grūtniecības un dzemdību atvaļinājumā. Pirms kāzām mēs ar nākamo vīru tikāmies ilgu laiku. Es viņā iemīlējos, un viņš iemīlēja mani. Es paskatījos uz citiem pāriem un redzēju, ka viņi pat nelīdzinās mūsu attiecībām: viņiem bija meli, viņi izmantoja viens otru, kaut kas cits. Mēs bijām pilnīgi godīgi viens pret otru.

Tāpēc, bez jebkādām pārdomāma, es atbildēju pozitīvi, kad mans vīrs lūdza mani precēties. Mēs abi tajā laikā strādājām. Es nopelnīju nedaudz mazāk, bet mums pietika, lai dzīvotu. Jau pirms kāzām, kad sākām dzīvot kopā, mums bija vienošanās: izmaksas sadalām uz pusēm. Procentuālā izteiksmē, protams. Galu galā, es atkārtoju, es nopelnīju nedaudz mazāk.

Lasi arī: Prognoze katram zvaigžņu zīmes pārstāvim 2023. gada augustam no Andželas Pērlas: šis mēnesis pārsteigs daudzus ar liktenīgām pārmaiņām!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam: jūsu laiks un enerģija jāliek prioritātē, lai nerastos zaudējumi dažādās dzīves sfērās!

Ģimenes dzīve kopumā man bija pilnībā piemērota. Pirms manas laulības mēs dzīvojām labi, un es nepamanīju lielu atšķirību. Tieši līdz brīdim, kad es paliku stāvoklī. Man bija jāņem dekrēts, naudas bija mazāk, un tas īpaši satrauca manu vīru. Ja iepriekš visu izlēmām kopā, tad tagad viņš sevi iedomājas par situācijas saimnieku. Centos tam nepievērst uzmanību, jo visas manas domas bija vērstas uz gaidāmo bērna parādīšanos.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment