Zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam: jūsu laiks un enerģija jāliek prioritātē, lai nerastos zaudējumi dažādās dzīves sfērās!

Sākas pēdējais vasaras mēnesis, bet vasara vēl nav beigusies. Nevajag jau iepriekš krist depresijā un domāt, ka viss labākais ir aiz muguras, jo planētas šobrīd ir salīdzinoši labvēlīgā stāvoklī.

Jā, retrogradā Venēra ieliek spieķi ritenī, bet Merkurs izlīdzinās situāciju un padarīs enerģētisko fonu pozitīvāku. Esiet uzmanīgi un novērtējiet savu laiku un enerģiju. Meklējiet motivāciju un dalieties patīkamās emocijās ar citiem cilvēkiem – šie ir galvenie universālie padomi visām zīmēm.

Auns

Auns bieži nespēj redzēt visu attēlu. Viņi koncentrējas uz detaļām, taču šī pieeja šobrīd nedarbosies. Jums ir jābūt ārkārtīgi uzmanīgam un neaizraujieties ar sīkumiem. Tāpat der atcerēties, ka ne vienmēr citu padomi noderēs. Ja citu ieteikumi atšķiras no veselā saprāta, tad labāk tos neievērot.

Vērsis

Augustā Vērsim vēlams nedaudz pievērst uzmanību visām dzīves jomām, nevis vienai. Šīs zīmes pārstāvjiem rūpīgi jāpārdomā plāni. Piesardzības nekad nav par daudz, it īpaši tagad, retro-Venēras periodā. Vissvarīgākā dzīves joma ir Vese***a. Jums jāuzrauga sava labklājība un neaizmirstiet, ka produktivitāte ir atkarīga no garastāvokļa.

Lasi arī: Tamāra Globa pastāstīja, ko pēdējais vasaras mēnesis sagatavojis visām zvaigžņu zīmēm

Lasi arī: Kā uzzināt savu iepriekšējo dzīvi saskaņā ar dzimšanas datumu

Dvīņi

Dvīņiem vasaras beigās labāk būt vērotājiem, taču neaizmirstiet, ka liktenis var dot viņiem jaunas iespējas. Ja rodas šādas iespējas, tās nekavējoties jāizmanto. Dvīņu vitalitāte ne reizi vien izglābs no problēmām, kā arī palīdzēs atstāt labāko iespaidu uz pretējo dzimumu.

Vēzis

Viena no noderīgākajām dzīves prasmēm Vēžiem augustā ir spēja atrast skaistumu parastajā. Ir ārkārtīgi svarīgi pievērst uzmanību kaut kam labam, jo ​​tas būs vairāk nekā kaut kas slikts un nepatīkams. Optimisms un laipnība būs Vēža labākie draugi visa mēneša garumā. Ir svarīgi strādāt, bet tikpat svarīgi ir atpūsties un izklaidēties. Jūs nevarat sev to noliegt.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment