Mīlestības vēstuļu horoskops. Kā rakstiski flirtē katrā zodiaka zīmē dzimušie?

1. Auns

Auna ekspresziņojums mīļotajai personai: “Esmu ļoti greizsirdīgs un domāju, ka tevi noteikti nošaušu, ņem to vērā… Visu dienu domāju par to, ko mēs kopā varētu darīt… Lieliski, ka MANĀ dzīvē ir kāds, kas nebaidās kopā ar mani izmēģināt visu, kas man tā patīk. Tā, tagad man jāskrien… Šefs izsauc pie sevis. Tātad… sazināmies vēlāk. Mīlu! P.S. О, pavisam aizmirsu sasveicināties!”

 

2. Vērsis 

“Atbildei izmanto klāt pielikto aploksni. Vakariņas šovakar? Tu pagatavosi? Mmmmmm
…”

3. Dvīņi

Dvīņi uzrakstīs vēstuli, pēc tam piezvanīs un nolasīs vēstuli skaļi. Jo īsts Dvīnis vienmēr ir sakaru un komunikāciju dievs. Šajā zīmē dzimušie pierakstīs ne mazāk kā sešas lappuses, bārstot pārsvarā tādas frāzes kā “Mēs domājam…” un “Mēs jūtam “.

4. Vēzis 

Bet no Vēža gaidāms šāds vēstījums. “Nevaru vien sagaidīt, kad mēs kopā nopirksim māju… tikai tu… un es… un mana mamma… Pie sienām es piekāršu savu bērnu draugu un radinieku fotogrāfijas, kamēr mums nebūs vismaz astoņu savu bērnu…Bija tik jauki tevi šorīt no rīta satikt…”

5. Lauva 

Lauvas vēstule: “Tev ir lieliska gaume! Un tu patiesi esi lieliska (lielisks), jo esi kopā ar mani.”

6. Jaunava

Jaunavas zīmīte noteikti būs rakstīta uz ekoloģiski tīra papīra atbilstoši visiem lietišķas sarakstes noteikumiem, klāt būs pievienots īss dzīves gājuma apraksts ar atbilstošu ievadu un nobeigumu. Jaunava, piemēram, atzīmēs: “… Uz tavas žaketes bija daži puteklīši, bet tu vismaz nelabi neodi…”

7. Svari

Raksta ar roku lieliskā kaligrāfiskā rokrakstā uz papīra ar ūdenszīmēm vai īpašu reljefu. Var izmantot smaržīgu tinti (pildspalva-smaržas). Tieši Svari “atklāja” Valentīna dienu, par to nedrīkst aizmirst!

8. Skorpions 

Tā kā Skorpiona mīļākie svētki ir Helovīns un viņš dievina mistiku, mēģinās tevi hipnotizēt ar vārdiem: “…Tu pagaidām vēl īsti to neaptver, bet patiesībā jau esi gultā ar mani un mēs baudām ekstāzi…”

9. Strēlnieks 

Nosūtīs atklātnīti ar aizjūras zemju attēlu un uzlīmēs kādu īpašu marku, bet rakstīs aptuveni tā: “… Laiku pa laikam domāju par tevi… Vai esi ko dzirdējusi par vietu, kur šobrīd atrodos?” Pēc tam uzrakstīs dažas rindiņas par satiktajiem cilvēkiem. Vēstulē būs daudz haotisku piebilžu šādā garā: “Tu esi diezgan jauka… auksti… laiks uzlabojās… Es tev piezvanīšu… Kad atgriezīšos… Atā…”

10. Mežāzis 

Uzdrukās uz datora: “…Es ļoti augstu vērtēju un man patīk viss, ko tu manā labā esi darījusi… Tavs izskats… ir piedienīgā robežās, tāpēc tu man esi pieņemama… Bet mēs vēl paskatīsimies…”

11. Ūdensvīrs 

Nesūta mīlestības vēstules. Augstākais, ko no viņa var sagaidīt – uzaicinājums pievienoties viņa kompānijai, kura, piemēram, jūk vai prātā no kādas superjaunas vai vienkārši ļoti murgainas idejas. Ejot uz randiņu ar Ūdensvīru, vērts atcerēties stāstu par doktoru Džekilu un misteru Haidu, lai būtu gatava jebkurai neparedzētai situācijai.

12. Zivis

Labprāt raksta mīlestības vēstules, bet bieži vien norāda nepareizu adresi. Bet Zivju zīmē dzimušā otrā pusīte var būt pārliecināta, ka par viņu vienmēr domā. Nevajag prasīt no Zivīm vairāk, citādi reiz varat saņemt šādu vēstījumu: “… Nezinu, kas tu esi, bet vienalga mīlu tevi un nevaru bez tevis dzīvot!”

 

Avots: aLA

 

Leave a Comment