Mīlestība ar gaisa zvaigžņu zīmju pārstāvjiem: 5 plusi un mīnusi

4. Pašaizliedzība. Dvīņi, Svari un Ūdensvīrs ir atvērti un sirsnīgi cilvēki. Viņi neslēpjas aiz liekulības maskas un neslēpj savas rakstura īpašības . Neskatoties uz daudzajiem trūkumiem, viņi izceļas ar labu sirdi un dāsnumu. Viņi vienmēr ir gatavi palīdzēt, cenšas būt vajadzīgi un noderīgi, tāpēc reti atsakās palīdzēt, dodot priekšroku atbalsta sniegšanai, nevis klusībā aiziet. Viņi ir uzticīgi partneri, labākie draugi un gudri padomdevēji.

5. Lojalitāte. Šī elementa pārstāvji reti izlemj par nodevību. Vai nu tāpēc, ka viņi mīl savu partneri no visas sirds, vai arī tāpēc, ka ir neizlēmīgi un sirsnīgi, un šāds lēmums viņiem tiek pieņemts ar grūtībām. Jebkurā gadījumā attiecībās ar viņiem jūs varat paļauties uz to, ka viņi netiks tālāk par flirtu ar citu cilvēku.

5 iemesli, kāpēc nevajadzētu iemīlēties gaisa zvaigžņu zīmes pārstāvjos

1. Vieglprātība. Gaisa stihijas pārstāvjiem bija iesakņojusies vieglprātīgo dabu godība. Un daļēji tā ir taisnība. Dvīņi, Svari un Ūdensvīrs ir ļoti spontāni, viņi novērtē vieglumu, vienkāršību un brīvību. Un dažreiz, saskaroties ar grūtībām, viņi labprātāk uzvelk atbildību savam partnerim un dodas ēnā.

Lasi arī: Mīlestība ar ūdens zvaigžņu zīmju pārstāvjiem: 5 plusi un mīnusi

Lasi arī: Šīs 33 super idejas padarīs jūsu mājas uzkopšanu par bērnu spēli. Nr.12 – vienkārši brīnums!

2. Atkritumi. Zvaigžņu gaisa zīmes ir virspusējas attiecībā uz svarīgām lietām, tostarp naudu. Viņi uzskata, ka nauda ir tikai līdzeklis viņu vajadzību un vēlmju apmierināšanai, tāpēc, pakļaujoties impulsīviem impulsiem, viņi var viegli zaudēt bagātību. Viņiem ir grūti plānot budžetu un pieradināt savas iegribas.

3. Neizlēmība. Kā zināms, Gaisa pārstāvji ir ļoti neizlēmīgi un vienmēr šaubīgi cilvēki. Dažreiz tas ir ļoti kaitinoši citiem. Gaisa zīmes ilgi domā, analizē, aprēķina visas iespējas, izvērtē visus riskus, maina savas domas procesā, atsakās pašā pēdējā brīdī. Jūs varat pārāk ilgi gaidīt svarīgu soli no viņiem.

4. Ideālisms. Dvīņi, Svari un Ūdensvīrs pasauli redz rozā krāsā. Bieži viņi idealizē sava partnera tēlu. Viņiem patīk fantazēt un izrotāt realitāti. Tas tāpēc, ka viņi tiecas pēc pilnības, ko vēlētos redzēt it visā, lai gan paši ir tālu no perfektuma.

5. Egoisms. Tiek uzskatīts, ka zvaigžņu gaisa zīmes ir  rūdīti egoisti, kuri mīl ņemt, bet nesteidzas dot. Viņiem nav nekā vieglāk kā vienā jaukā rītā sakravāt mantas un doties prom, jo ​​trūkst uzmanības un mīlestības.

Kad mēs atrodam savu mīlestību, mēs sākumā nepamanām problēmas. Dažreiz mēs varam pievērt acis uz daudzajiem partnera trūkumiem, taču visbiežāk tas neizdodas, un pienāk šķiršanās brīdis. Tieši šim nolūkam ir paredzēta  zvaigžņu saderības pārbaude, jo, pateicoties tai, jūs varat uzzināt par visām attiecību izredzēm.