Mīlestība ar ūdens zvaigžņu zīmju pārstāvjiem: 5 plusi un mīnusi

Ūdens ir stihija, kurai pieder Vēzis, Skorpions un Zivis. Zvaigžņu ūdens zīmes pārstāvji ir slaveni ar pavedināšanas spēku, intuīciju un pārliecināšanas dāvanu. Bet tiem ir arī savi trūkumi, par kuriem mēs arī pastāstīsim.

Ūdens zīmes citu starpā izceļas ar jūtīgumu, spēcīgu intuīciju, sapņošanu, attīstītu spēju sajust citus un tos saprast. Vēži, Skorpioni un Zivis ir ļoti jūtīgi un emocionāli iesaistīti visā, kas notiek viņiem apkārt. Tomēr to labākās puses dažkārt var dot ceļu rakstura trūkumiem. Saderības prognoze palīdzēs veidot ar viņiem spēcīgas attiecības un nodibināt harmoniju pārī.

5 iemesli iemīlēties ūdens zvaigžņu zīmes pārstāvjos

1. Izpratne. Ūdens zīmju pārstāvjiem ir ļoti augsti attīstīta intuīcija. Ja viņi ir iemīlējušies, viņi pat spēj lasīt mīļotā domas. Vēži, Skorpioni un Zivis ir ļoti smalkas un saprotošas ​​dabas, kas rūpējas par tuvinieku jūtām un noskaņojumu. Viņi neizdara morālu spiedienu un viņiem nav ieraduma uzspiest savu viedokli.

Lasi arī: Šīs 33 super idejas padarīs jūsu mājas uzkopšanu par bērnu spēli. Nr.12 – vienkārši brīnums!

Lasi arī: Izvēlies figūru un uzzini kā atrast sev tīkamu darbu un atraisīt savu enerģijas potenciālu

2. Romantisks. Ūdens stihija savus palātus apveltī ar romantiku. Ja viņiem tiktu dots zirgs un drosme, viņi, bez šaubām, varonīgi mestos cīņā par sava mīļotā vai mīļotā sirdi. Bet, tā kā vidusmēra Ūdens zīmes dzīvē šādu rekvizītu nav, viņam ir jāsamierinās ar standarta varoņdarbiem mīlestības vārdā. Viņiem patīk skaitīt mīlas vārdus un skūpstīties visu nakti tumšos laukumos.

3. Mīlestība kā dzīves jēga. Šīs romantiskās dabas dzīvo un rada mīlestības dēļ. Viņiem tas ir vajadzīgs kā gaiss, jo, ja viņus nepārņems spēcīgas jūtas, viņi ātri iekritīs izmisumā vai depresijā. Un runa nav tikai par savstarpējām jūtām – reizēm Ūdens zīmēm vienkārši vajadzīgs mīļotā cilvēka tēls, kuru var mīlēt par spīti visiem apstākļiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment