Mīlestība ar ūdens zvaigžņu zīmju pārstāvjiem: 5 plusi un mīnusi

4. Labi vecāki. Ūdens Zvaigžņu zīmes pārstāvji ir labākie vecāki. Viņi tik ļoti dievina savus bērnus, ka dažreiz pat aiziet pārāk tālu. Viņi būs gatavi liegt visu sev, bet ne savam mazulim, kurš prasa citu rotaļlietu vai ir nerātns, jo nevēlas iet uz bērnudārzu. Ar viņiem jūs varat droši radīt bērnus un neuztraukties, ka jums būs jātiek galā ar viņu audzināšanu vienatnē.

5. Iniciatīva. Lai gan zvaigžņu pasaulē valda uzskats, ka Vēži, Skorpioni un Zivis no iniciatīvas izvairās, pieredze liecina, ka tā nav. Ja pievērsāt viņu uzmanību, jūs noteikti par to uzzināsit. Šie cilvēki necieš noraidījumu un neiet uz kompromisiem, noteikti iekaros jūs ar savu šarmu un harizmu, jo ir maksimālisti, kuri ir gatavi par katru cenu iegūt savu.

5 iemesli, lai neiemīlētos ūdens zvaigžņu zīmes pārstāvjos

1. Iet līdzi plūsmai. Ūdens zīmes ātri iedegas, tad tikpat ātri zaudē interesi. Viņiem labāk patīk iet līdzi straumei: ja paveicas, tad vētraina upe viņus izmetīs laimes krastā, ja nē, tad tāda ir dzīve. Ja partneris pats airus neairēs, tad attiecības ātri vien izjuks.

2. Viņi nepieņem kritiku. Viņi ir gatavi izturēt jebko, bet ne kritiku. Vēži, Skorpioni un Zivis ir gatavi pievērt acis un mānīt sevi, lai neuztvertu informāciju, kas var ievainot viņu smalko psihi. Attiecībās viņi dod priekšroku daudz ko slēpt, lai neizjauktu mīļotā iekšējo līdzsvaru un savu tēlu viņa acīs.

Lasi arī: Šīs 33 super idejas padarīs jūsu mājas uzkopšanu par bērnu spēli. Nr.12 – vienkārši brīnums!

Lasi arī: Izvēlies figūru un uzzini kā atrast sev tīkamu darbu un atraisīt savu enerģijas potenciālu

3. Neaizsargāts. Jūtīguma un romantikas otrā puse ir neaizsargātība. Ūdens zīmes pārstāvja aizvainošana neko nemaksā: viņi vienkārši kaut ko pateica nepareizi, izskatījās nepareizi, nezvanīja, neuzrakstīja konkursa ziņojumu – un ar to pietiek. Daudziem viņu kaprīzes un jūtīgums šķiet burvīgi, taču biežāk šīs īpašības nopietni apdraud viņiem pašiem. Viņiem ir vajadzīgs spēcīgs un uzmanīgs partneris, kas var pasargāt no visiem likteņa sitieniem.

4. Ātri nogursti no labiem nodomiem. Vēži, Skorpioni un Zivis ir ideālisti un sapņotāji. Viņi dzīvo ilūzijās, un, tiklīdz viņiem apnīk taisīt ģimenes ligzdu vai redz, ka neviens viņu darbu nenovērtē, uzreiz var vilties un doties izklaidēties. Šajā gadījumā ir bezjēdzīgi apelēt pie viņu sirdsapziņas: nav viegli likt viņiem aizmirst aizvainojumu – viņi ir ļoti atriebīgi cilvēki.

5. Slēgts. Ūdens zīmes dzīvo savā pasaulē, kur ir atļauta tikai elite. Pat tas, ka tu dzīvo ar viņiem zem viena jumta, neko nenozīmē. Viņi var noturēt cilvēku distancē, lai neatbaidītu uz visiem laikiem, bet tajā pašā laikā gādāt, lai viņš netraucētu viņiem izbaudīt vientulību.

Brīnišķīga mīlestības sajūta iedvesmo. Iemīlējušiem un laimīgiem pāriem ir vieglāk pārvarēt dzīves grūtības un likteņa peripetijas. Ja meklējat dzīves partneri, pievērsiet uzmanību zvaigžņu saderībai.

Leave a Comment