Mīlestība ar Zemes zvaigžņu zīmju pārstāvjiem: 5 plusi un mīnusi

4. Esiet atbildīgi par sevi un saviem mīļajiem. Vērsis, Jaunava un Mežāži ir skopi ar solījumiem, taču, ja kaut ko solīja, tad noteikti turēs savu vārdu. Turklāt viņi ir atbildīgi par saviem mīļajiem. Ja mēs runājam par vīrieti, tad viņa mīļotā jutīsies kā aiz akmens sienas. Ja par sievieti, tad viņa būs uzticama un  labākā sieva .

5. Nopietns. Zemes zīmēm patīk komforts, stabilitāte un kārtība. Lielākoties viņi nodarbojas ar sportu, uzrauga savu veselību un dod priekšroku pareizam uzturam. Viņi izvēlas sev līdzīgu partneri, tikpat nopietnu un atbildīgu. Tas, kurš izceļas ar skopumu, ātri atradinās no ēšanas naktī un gulēšanas līdz pusdienlaikam.

5 iemesli, lai neiemīlētu zemes zvaigžņu zīmes pārstāvjus

1. Skops. Stājoties attiecībās ar Vērsi, Jaunavu vai Mežāzi, varat aizmirst par dāvanām, restorāniem un iepirkšanos: tas viss būs tikai lielajos svētkos. Visus mēģinājumus to mainīt var stipri apspiest: “Mēs varam iztikt bez tā” vai “Mums vēl ir 2 gadi, lai samaksātu par hipotēku.”

2. Apturēts. Zemes zīmes ir nopietnas un reti atklāti izrāda savas jūtas, tāpēc viņi atzīstas mīlestībā vai nu pirms priekšlikuma, vai arī, draudot pārtraukumam. Romantika viņiem ir sveša, tāpēc ar viņiem jūs varat aizmirst par sapņiem no romantiskām filmām.

Lasi arī: Mīlestība ar gaisa zvaigžņu zīmju pārstāvjiem: 5 plusi un mīnusi

Lasi arī: Mīlestība ar ūdens zvaigžņu zīmju pārstāvjiem: 5 plusi un mīnusi

3. Spītīgs. Zemes pārstāvji nepiekāpjas. Ja viņi kaut ko izlems, viņi turēsies līdz galam. Visbiežāk spītība slēpj konsekvenci, pašapziņu un pamatotus argumentus. Jo vairāk jūs viņus nospiedīsit, mēģinot viņus pārliecināt, jo vairāk viņi pretosies. Turklāt, tiklīdz partnerim apniks piekāpties, ģimenē sāksies īsts ilgstošs karš.

4. Prasīgs. Izvēlīgie  Vērsi, Jaunava un Mežāzis dāvina kādam no labas ģimenes ar ciltsrakstiem un pūru. Šīs Zīmes ļoti godbijīgi un nopietni izvēlas kandidātu dzīves partnera lomai. Zemes zīmes pārstāvi “pieradināt” ir gandrīz neiespējami. Turklāt viņiem nav slikti būt vienam. Zemes palātas lieliski jūtas vienatnē ar saviem mīļajiem, augstu vērtē personīgo telpu un reti kādu ielaiž savā pasaulē.

5. Paredzams un pasīvs. Zemes stihijas pārstāvji  ir pieradināti cilvēki. Viņi jūtas ērti savā “cietoksnī”, labprāt dara mājsaimniecības darbus, pievērš lielu uzmanību komfortam un nepatīk, ja viņu plāni pavadīt vakaru mājās, darot to, kas viņiem patīk, ir neapmierināti. Tāpēc katra diena blakus zemei ​​Zīme var līdzināties Murkšķa dienai: nekas neliks viņam darīt lielas labas muļķības.

Zvaigznes jums pastāstīs visu par to, kā partneru zvaigžņu zīmes ietekmē attiecības. Bet mums pašiem ir tikpat liela loma, kad labāk iepazīstam viens otru, veidojam personīgās robežas, mācāmies saprast un cenšamies izvēlēties pareizo partneri kā kompanjonu. Izvēlieties pareizi.

Leave a Comment