MĪLESTĪBA! Mans vīrs arī pēc savas Nā*es turpināja man dāvināt ziedus…

14 februārī 52 gadus vecā amerikānieti Šellija Gole saņēma dīvainu ziedu pušķi. Sākumā viņa padomāja, ka tā ir kļūda: sieviete ne no viena negaidīja dāvanas, jo 8 mēnešus atpakaļ viņa pavadīja ar savu vīru Džimu viņa pēdējos dzīves soļus. 

Tomēr ziedu pārdevējs, kas piegādāja šo dāvanu, bija pārliecināts, ka nekādas kļūdas nevar būt, tā ir – dāvana uz Valentīn dienu, un tā ir konkrēti viņai, puķu pušķa pasūtītājs bija Džims Gole, un mīlestības vēstule, kas tika pievienota groziņam, to apliecināja. 

Uz šīs kartiņas, kas tika pievienota puķu pušķim bija sekojoši vārdi: “Mīļā, apsveicu Tevi Valentīn dienā. Esi spēcīga! Mūžīgi tavs, Džims!”. Izrādās, ka viņas vīrs, uzzinādams par nezināma smadzeņu audzēja rašanos, neilgi pirms Nā*es sarunāja ar puķu tirgotāju, lai katru gadu viņš atved groziņu ar puķu pušķi un piezīmīti. 

“Man pateica, ka šis groziņš ir tikai viens no vairākiem. Izrādās, Džims sarunāja ar puķu tirgotāju, lai tas katru gadu man piegādā ziedus. Mans vīrs paliek par nesalīdzināmu romantiķi pat pēc viņa Nā*es”, – pastāstīja Šellija Gole žurnālistiem. 

 

Avots: passion.ru 

Leave a Comment