Mīlestības horoskops nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – sola uzlabojumu attiecībās un iespēju atbrīvoties no vientulības!

Šonedēļ zvaigznes pateiks, kā veidot harmoniju attiecībās un atrast savu mīlestību. Sarežģītās situācijās lūdziet palīdzību no mīlas horoskopa, kur jūs varat atrast astrologu padomu katram zodiakam.

16.novembrī Venēra pārtrauks savu reverso kustību, kas sola daudzas pozitīvas izmaiņas Zodiaka zīmju dzīvē. Speciālisti piedāvā mīlas horoskopu, kur katrs no jums varēs atrast jums noderīgu informāciju par nākamo nedēļu.

Auns

Tiem, kas ir iemīlējušies un ģimenē ir svarīgi, lai viņi nezaudētu prāta līdzsvaru, jo pastiprinātās Venēra ietekme var traucēt attiecības un izraisīt konfliktus no jauna. Vientuļo Aunu zīmes pārstāvjiem vajadzētu būt piesardzīgākiem, jo ​​no 16. novembra viņu patrona planēta Marss būs vājāka. Šajā periodā iepazīšanās ar pretējo dzimumu var pārvērsties par nepatīkamām sekām līdz maldināšanai, kas radīs problēmas vai pat naudas zaudējumus.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – būs pietiekami daudz enerģijas, lai risinātu visas problēmas

Vērsis

No 16. līdz 18. novembrim Mēness, Vērša sabiedrotais, stiprināsies zvaigznājā Zivis, un šīs zīmes ietekme pozitīvi ietekmēs Vēršus. Šajās dienās astrologi iesaka iepriecināt savus mīļos ar neparedzētu dāvanu vai sirsnīgu mīlestības deklarāciju, kas veicinās mīlas savienības nostiprināšanu. Vientuļais Vērsis spēs uzņemties iniciatīvu un atjaunot draudzīgus kontaktus un atvieglot, draudzīgu saziņu.

Dvīņi

Dvīņu dzīvē nāk baltā josla. Pirmkārt, izmaiņas notiks personīgajā sfērā. Pateicoties Mēness pozitīvajai ietekmei, nākamā nedēļa sola Dvīņiem patīkamas paziņas, romantiskus randiņus, neparedzētas izjūtas konfesijas, un visveiksmīgākie varēs dzirdēt laulības priekšlikumu. Tā kā Merkurs tiks vājināts Strēlnieka zvaigznājā, nekas neliedz Dvīņiem nonākt romantiskā atmosfērā un pavadīt vairāk laika ar savu mīļoto.

Lasi arī: Horoskops nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – ir pienācis laiks atbrīvoties no važām!

Vēzis

Līdz nedēļas beigām, Vēzi gaida pēkšņu jutu pieplūdums, kuras cēlonis būs pastiprināts Mēness. Tie, kas dzimuši zem šīs Zodiaka zīmes, var vēlēties atrast jaunu mīlestību vai atgriezties pie bijušā partnera, lai pārdzīvotu patīkamus mirkļus. Antagonists-Marss var salauzt harmoniju, kas palielina strīdu risku, pamatojoties uz greizsirdību. Līdz 16. novembrim Vēzim ir īpaši svarīgi pārvaldīt savas emocijas un domāt par nākotni.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment