Sieviešu Horo***ps nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – būs pietiekami daudz enerģijas, lai risinātu visas problēmas

No novembra vidus ir lielisks laiks, lai pabeigtu savus plānus. Atrodiet dzīves problēmu risinājumu, lai izvairītos no nepatikšanām un nezaudētu veiksmi, sievietēm palīdzēs iknedēļas astroloģiskā prognoze.

Jupiters – planēta, kas paplašina robežas – tiek aktivizēta šonedēļ un palīdzēs sievietēm realizēt daudzus plānus. Ja plānojat kāpt pa karjeras kāpnēm, mainīt savu dzīvi uz labo pusi, sasniegt jaunu attīstības līmeni, tad tā ir jūsu nedēļa. Un astrologi iesaka sākt taisni pirmdien: kamēr Jupiters ir ar Strēlnieku, viņam ir milzīgs spēks, tāpēc viņš arī tev dos enerģiju. Turklāt Venēra līdz piektdienai joprojām būs atpakaļgaitas virzienā, un tas nav vislabvēlīgākais laiks, lai izveidotu personīgo dzīvi. Daudz labāk ir risināt neatliekamus jautājumus, veltīt laiku darbam un pašattīstībai.

Auns

Marss un Urāns šonedēļ uzņemsies aktīvu pozīciju un ietekmēs Aunu sievietes dzīvi. Auns varēs uz brīdi aizmirst par nogurumu un neizlēmību. Lielisks veids, kā izmantot pārpildīto enerģiju, būs radošums, uzņēmējdarbība, ceļojumi un sports. Galvenais – nekur nesteigties, lai nepārpūlētos.

Auna zīmes pārstāvēm ir vēlams padomāt par papildu ienākumu atrašanu. Astrologi ziņo, ka šonedēļ būs daudz ienesīgu piedāvājumu, kas nākotnē ievērojami palielinās ieņēmumus.

Lasi arī: Dekarta kvadrāts: vienkāršs veids, kā pieņemt pareizo lēmumu

Vērsis

Augošais Mēness palīdzēs Vērsim sākt plānot nākotni. Tomēr nav nepieciešams turpināt vienīgi to, ar ko Vērsis dzīvo un nopelna tagad. Tiks izdarītas pārmaiņas, un būtu jauki domāt par to, kas slēpjas ārpus komforta zonas. Iespējams, ka Vērsis atradīs jaunus ienākumu avotus vai pievilcīgas darba iespējas.

Otrdiena ir vienīgā bīstamā diena, ko norāda Mēness un Urāna kvadrāts. Neatkarīgi no tā, nedēļa ir piemērota Vērsim. Intuīcija liks pareizi pieņemt lēmumus, un radinieki sniegs labu padomu, kad rodas vajadzība.

Dvīņi

Sievietes Dvīņus gaida planētu pretrunīga ietekme. Personīgajā dzīvē var rasties problēmas, par ko liecina reversās Venēras būtība. Materiālai sfērai būs nepieciešami arī papildu energoresursi, jo Merkurs, ejot cauri grūtajai Strēlnieka fāzei, gatavojas ienākt retrofāzē. Šonedēļ ir svarīgi neveikt strauju lēmumu pieņemšanu un mēģināt nostiprināt savu enerģiju.

Drīzumā Dvīņu sievietes varēs atrast ietekmīgus patronus un investorus, ar kuriem viņas spēs īstenot savus plānus. Visveiksmīgākā diena ir sestdiena. 17.novembrī Venēra tiksies ar Sauli, aktivizējot nepieciešamos mehānismus.

Vēzis

Nedēļa Jupitera aizgādībā būs diezgan auglīga Vēžiem. Tas tiks saistīts ar virkni jauno iespēju un svarīgu sasniegumu. Vienīgais, kas būs vajadzīgs no šīs zīmes pārstāvēm, ir savlaicīgi klausīties savu intuīciju un nebaidīties pieņemt svarīgus lēmumus. Ar interesi un centieniem būs iespējams panākt panākumus darba vietā, nostiprināt savu varu, sasniegt iestāžu labvēlību un būtiski mainīt darba apstākļus.

Pārcelšanās uz jaunu biroju vai pilsētu, pārejot uz augstāku pozīciju – tas viss ir iespējams, ja Vēži paši uzņemas šādu uzdevumu. Tas ir tikai par ātru izrāvienu, un jums būs jāplāno veiksme.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment