Mīlestības horoskops nedēļai: 16. – 22. aprīlis – veiksmīga nedēļa

Mīlestība ir ļauna, jūs varat iemīlēties ikvienā, bet radīt laimīgas attiecības – ne ar visiem. Mīlas horoskops palīdzēs jums sasniegt ģimenes laimi.

Vai jūs kādreiz esat prātojies, kāpēc vienam pārim izdodas dzīvot kopā gadu desmitiem un joprojām skatīties vienam uz otru ar mīlošām acīm, un kādam jūtas pēc gada vai pat mēneša pazūd, kad viņi dzīvo kopā? Krīzes attiecībās nav nekāds jaunums, bet ļaujiet šim mīlas horoskopam nākamajā nedēļā izvest savu pāri caur visiem ērkšķiem tieši uz zvaigznēm. Tas ir vienkārši: laimīga ģimenes dzīve daļēji ir atkarīga no zvaigznēm un planētām, kuru ietekme mainās gandrīz katru dienu.

Auns

Vientuļie Auni šonedēļ, iegūs lielisku iespēju, lai sāktu ilgtermiņa, un vissvarīgāk, ļoti veiksmīga mīlas attiecības. Zvaigznes iesaka apskatīt apkārtni – pie jums būs piemērots, ideālu biedrs. Šī zīmes ģimenes pārstāvjiem būs jāpārtrauc reklamēt viņu “es” attiecībās. Jūsu partnerim būs nepieciešama jūsu uzmanība, un jums ir svarīgi dzirdēt viņa “citus par palīdzību”. Lai sasniegtu panākumus jūsu personīgajā dzīvē, jums ir jāstrādā smagi un pacietīgi pie rezultāta. Diemžēl Saules ietekmē jūs vairāk satrauksieties par sevi un saviem notikumiem.

Lasi arī: Kādam dzīvniekam līdzinās jūsu vīrietis, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Vērsis

Pārstāvjiem no Vēršiem būs jāienirst karjeras un personīgās saistībās, kas veicinās cieņu pret mīļoto jums, bet sarežģīs klimatu ģimenē. Pastāv iespēja, ka šonedēļ jūs zaudēsiet kaut ko svarīgu, proti: psiholoģisko komfortu, drošības sajūtu un uzticību pārim. Tomēr Venēras ietekme, kas pastiprināta tavā zīmē, jums parādīs, ka šīs ir diezgan atrisināmas problēmas. Vienkārši ir nepieciešams iemācīties apvienot profesionālo pašrealizāciju ar darbu attiecībās. Neizvēlēties vienu lietu, jūsu uzmanība ir nepieciešama abās sfērās.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment