Mīlestības horoskops nedēļai: 16. – 22. aprīlis – veiksmīga nedēļa

Dvīņi

Dvīņi iemīlēsies šonedēļ. Zvaigznes ziņo, ka tas var būt gan mīlestības priekšmeta intensitātes pastiprināšanās, gan jauna romāna sākums. Ir zināms tikai tas, ka jūs piesaistīsi harizmātiskie, pašpietiekamie un ļoti interesanti cilvēki, kuri turklāt ir ne potenciālās un neveselīga savtīguma īpašnieki. Nemierīgā Urāna uzraudzībā jūs riskējat zaudēt sevi un veltīt visu savu brīvo laiku, lai kalpotu citai personai. Bet jums nebūs garlaicīgi un iegūsiet vērtīgu pieredzi.

Lasi arī: LPS: Esošā autoceļu finansēšanas politika nav ilgtspējīga

Vēzis

Šajā nedēļā pārstāvjiem no Vēža zvaigznāja būs paaugstināta interese. Kāds mīļais varēs pilnībā novērtēt jūsu cieņu, kas viņam piesaista izšķirošo soli – savienot ar tevi savu dzīvi. Patiesi, šādas prasības var jūs apgrūtināt. Partnerim jāpierāda savas vēlmes ne vārda, ne likuma dēļ. Ļaujiet cilvēkam parādīt savas jūtas, ļaujiet viņam kļūt par izcilu ballīti tev. Nevajag būt pārāk augstprātīgam un savtīgam, jo šāda iespēja nenotiek ļoti bieži.

Lauva

Visiem šajā zīmē dzimušiem, astrologi iesaka aizpildīt ar optimismu un pievilcību. Notiek izmaiņas. Pastiprināta Marss palīdzēs, atrast vienu, kas ir vislabāk piemērots, jūs temperamentam, kas atbalsta jūsu centienus un palīdzēs realizēt vēlmi. Iespējams, esat iepazinušies ar šo personu, tikai kaut kādu iemeslu dēļ neuztver viņu nopietni. Tagad jūs iepazīsieties ar viņus atkal un sapratīsiet, ka papildināt viens otru perfekti.

Jaunava

Jaunavas, kas meklē, šonedēļ var atsākt attiecības ar tiem, ar kuriem viņas bija spiestas saistīties pagātnē. Jūs gaida jauna tikšanās, kas beigsies ar savstarpēju pievilcību un ļoti ievērojamām perspektīvām. Iniciatīva būs tava. Attiecībā uz mīlošo jaunavu un tiem, kas ir attiecībās, Mēness ir sagatavojis jums ģimenes mīlestības un harmonijas enerģiju. Jūs varat droši veidot tālejošus plānus – kāzām, kopīgiem bērniem, vai arī lai sāktu kopīgu atvaļinājumu.

Lasi arī: Latvijas Riepu apsaimniekošanas asociācijas biedri šogad bez maksas savāks un pārstrādās 1000 tonnu nolietoto riepu

Svari

Saturns, kas šonedēļ sāks atpakaļgaitas kustību, padarīs jūs piesardzīgu pretējā dzimuma pārstāvjiem. Šīs uzvedības iemesls ir palielināta vēlme nevis mīlestībai, bet kaut kas lielāks, kas izteikts materiālā līdzvērtībā. Partnera personā jums ir nepieciešama persona, kura tuvojas jums nevis kā lūgumraksta iesniedzējs, bet kā donors un patrons. Ir viegli uzminēt, ka šādi merkantili ieradumi var saasināt attiecības. Bet no otras puses, jūs esat pelnījis vairāk, un jūs to zināt.

Skorpions

Šonedēļ iemīlējušies Skorpioni varēs redzēt jaunas un ārkārtīgi unikālas iezīmes savā mīļotajā cilvēkā. Tiek gaidīts mīlas atdzimšanas periods. Retrograda Jupiters, kas paliek tavā zīmē, atdzīvinās jūsu jūtas. Jūs jutīsiet asu impulsu, vēlmi stiprināt attiecības, piesaistīt uzmanību līdzjūtības objektam. Līdz sāpēm pazīstama persona pēkšņi mainīsies jūsu acīs. Zvaigznes apgalvo, ka galvenais cēlonis šādām izmaiņām būs jūs un jūsu uzmanība.

Strēlnieks

Nākamajā nedēļā varētu Strēlnieks rast laimes sajūtu, bet, visticamāk, tādu efektu antagonists-Venēra bloķēs aizraujošas izmaiņas. Planētas pārraudzībā, jūs veiksiet dažus sadzīves solījumu kļūdas jūsu mīļotajam. Vienīgā lieta, kas būs svarīga šonedēļ, ir partnera psiholoģiskais stāvoklis. Centieties viņam vairāk pievērst uzmanību nekā parasti. Pretējā gadījumā attiecības būs krīzes situācijā.

Lasi arī: Ieskats pilnmetrāžas spēlfilmas “Bille” aizkadros

Mežāzis

Mežāzim šonedēļ būs jāiztur iracionālas emocijas. Saskaņā ar horoskopu, visas aizliegtās un nestandarta attiecības sāks piesaistīt tevi. Es gribu asas sajūtas, tāpēc konflikti, strīdi nav izslēgti. No šādas kaislības izjūtas karstums izzudīs ne tikai tev, bet arī tavam biedram. Kopumā romāns var sākties ar jaunu spēku un pat izaugt par kaut ko vairāk, galvenais ir neiet pārāk tālu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram ir jādodas cauri diezgan garlaicīgai nedēļai, kas nedos iedvesmu un vēlmi parādīt iniciatīvu. Laikā no 16. līdz 22. aprīlim notiks pārī konflikti. Pie visa vainags ir jūsu vēlmes trūkums, lai veiktu jebkādus dzīvesveida pielāgojumus. Gluži pretēji, partneris prasīs veikt kardinālas darbības un mainīt ierasto situāciju. Zvaigznes iesaka klausīties savu mīļoto: varbūt jūs pats kļūsiet inficēts ar šo izmaiņu nepieciešamību un sāksiet darboties ģimenes laimes labā.

Zivis

Zivju zīmes pārstāvji šonedēļ būs pretējā dzimuma vai mīlētāja uzmanības centrā. Jūsu sabiedrību aktīvi izmantos arī tie, kas sapņo par laimi, garīgajām sarunām, empātiju un pajumti no nemierīgās pasaules. Zvaigznes neslēpj: jūs, gluži pretēji, vēlēsities neparedzamas attiecības, trakas vizītes, dzīvniecisku aizraušanos. Jūs ļausieties izņēmuma personai, kas sniegs jums reibinošu romantiku.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment