Mīlestības horoskops nedēļai no 12. – 18. decembrim

 

Making heart symbol

AUNS

Auniem šī nedēļa iesāksies visnotaļ enerģiski. Zvaigznes Jums iesaka nebaidīties no pārmaiņām. Pievilcības un laimes enerģētika ļaus nokārtot attiecības tiem, kuri meklē savu otro pusīti, iekarojot to ar savu oriģinalitāti un talantiem. Visus jau esošos pārus gaida visnotaļ labvēlīga nedēļa, strīdi un konflikti ir maz iespējami, bet Jūsu savstarpējās attiecības vēl vairāk var uzlabot kāds kopīgs izbrauciens.

 

VĒRSIS

Jums zvaigznes sola visnotaļ mierīgu nedēļu, kurā nav gaidāmas nekādas krasas pārmaiņas. Otrā nedēļas puse solās būt veiksmīga randiņiem un jaunu attiecību uzsākšanai. Tiem Vēršiem, kas jau ir atraduši savu laimi, ir vērts ieklausīties partnera viedoklī un, ja tas nepieciešams, arī piekāpties. No Jūsu darbībām būs atkarīgs tas, kāds būs Jūsu brīvdienu noskaņojums. Romantiskas vakariņas sveču gaismā noteikti palīdzēs satuvināties.

 

DVĪŅI

Jums jaunām attiecībām visnotaļ piemērots laiks ir šīs nedēļas pirmā puse. Jūsu oriģinalitāte nepaliks nepamanīta, ja vien Jūs neaizbiedēsiet izvēlēto partneri ar pārāk aktīvām darbībām. Tie Dvīņi, kas jau ir atraduši savas otrās pusītes, būs pašpietiekami un laimīgi. Līdz sestdienai Jums ir ieteicams nepārstrādāties, tāpēc, ja Jums uznāk vēlme pabaudīt mieru vienatnē, paņemiet pārtraukumu un dariet to!

 

VĒZIS

Pār Jūsu emocijām šajā nedēļā valdīs zvaigznes, padarot Jūs kaprīzus un viegli aizvainojamus, taču Jums noteikti nevajadzētu kaut kādu nieku dēļ apvainoties uz savu otro pusīti, jo strīda karstumā varat sarunāt ko lieku.

 

LAUVA

Jums zvaigznes šajā nedēļā iesaka klausīt savai intuīcijai un nepiespiest sevi darīt to, ko nevēlas Jūsu dvēsele. Viss ir Jūsu rokās. Zvaigžņu atbalstu šajā periodā jutīs mākslinieciskās Lauvas.

 

JAUNAVA

Jums nedēļa iesāksies ar ģimeniskām rūpēm un vēlmi visiem izpatikt, taču zvaigznes rekomendē nevērst visus savus spēkus tikai vienā virzienā, bet ieklausīties arī savās vēlmēs. Tiem, kas atrodas meklējumos, tiek rekomendēts ieklausīties saprāta balsī un neizdarīt pārsteidzīgus secinājumus, jo jaunās iepazīšanās var vainagoties ar vilšanos.

 

SVARI

Zvaigznes šajā nedēļā būs labvēlīgas pret drosmīgajiem un aktīvajiem Svariem. No Jūsu rīcības ir atkarīga tālākā attiecību attīstība. Drosme un rūpes par partnera jūtām palīdzēs Jūsu attiecībām pāriet jaunā līmenī. Nelielas dāvaniņas Jūs satuvinās un palīdzēs izteikt savas jūtas pilnā mērā. Zvaigznes Jums šajā nedēļā rekomendē pēc iespējas vairāk laika pavadīt kopā ar otro pusīti, jo dvēseliskas sarunas palīdzēs Jums iegūt savstarpēju sapratni.

 

Lasi vēl: Lielais mīlestības horoskops decembrim – iemīlēšanās laiks ir klāt!

 

SKORPIONS

Jūs šo periodu, iespējams, pavadīsiet pārdomās par savām attiecībām. Jūsu pūles nepaliks nepamanītas, un Jūsu rīcība viennozīmīgi palīdzē nostiprināt Jūsu mīlestības savienību. Tos, kuri brīvdienas ir iecerējuši pavadīt kopā ar savu otro pusīti, zvaigznes brīdina par iespējamiem konfliktiem. Slikts noskaņojums un nevēlēšanās ieklausīties var aizbiedēt veiksmi un neļaut Jums pilnībā izbaudīt mīļotā cilvēka sabiedrību.

 

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā vajadzētu veltīt laiku tam, lai radītu harmoniju gan mājās, gan ģimenē. Siltums, uzmanība un rūpes uzlādēs ar pozitīvismu un dos spēku pabeigt dažādas svarīgas lietas. Tiem Strēlniekiem, kuri šaubās, vajadzētu paskatīties uz savu partneri mazliet tuvāk. Pilnīgi iespējams, ka intuīcija Jūs ir pievīlusi un tas nebūt nav tas cilvēks, kas Jums ir lemts.

 

MEŽĀZIS

Jums šajā nedēļā vajadzētu izvairīties no nepārdomātas rīcības. Jūsu stūrgalvība ļoti slikti ietekmē Jūsu emocijas, kā rezultātā Jūs varat nonākt visnotaļ depresīvā stāvoklī, tāpēc vispirms noteikti paanalizējiet savas darbības. Nedēļas vidū enerģētika nedaudz normalizēsies, un Jūs piesaistīsiet sava mīļotā cilvēka uzmanību, kura atbalsts būs tieši laikā.

 

ŪDENSVĪRS

Jums šī varētu pārmaiņu nedēļa. Spēja skaidri domāt palīdzēs Jums sarežģītu jautājumu atrisināšanā, bet, ja Jūs uzskatāt, ka Jūsu attiecības ir nonākušas strupceļā, paņemiet pauzi un visu kārtīgi apdomājiet. Tiem, kuriem jau ir ģimene, zvaigznes iesaka izvairīties no konfliktiem, nepievēršot uzmanību sīkumiem. Intuīcija Jums pateiks, kāda ir pareizā izeja, bet uzmanība un rūpes izlīdzinās visas nesaskaņas.

 

ZIVIS

Pēc 14. decembra Jums var parādīties iespēja izrādīt visus savus talantus. Jūsu šarms pilnīgi noteikti piesaistīs pretējā dzimuma uzmanību. Drosmīgas darbības ļaus iekarot to, pret ko Jūs izjūtat īpašas simpātijas. Arī pāru attiecībās nedaudz kaut kas pamainīsies, tās prasīs paaugstinātu uzmanību un rūpes vienam par otru.

 

Leave a Comment