Mīlestības horoskops nedēļai no 13. līdz 19. martam

AUNS

Kopumā šī nedēļa jums ir negatīvās enerģētikas pilna. Pirmkārt, tas attiecas tieši uz romantisko attiecību jomu. Ceturtdien un piektdien planētu negatīvā ietekme mazināsies, tāpēc šīs divas dienas ir labākais laiks, lai dotos uz randiņiem.

VĒRSIS

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ veiksmīga. Nedēļas sākumā jums visus savus spēkus vajadzētu veltīt tam, lai izveidotu ļoti pārdomātu dialogu ar savu otro pusīti. Veltot pietiekami daudz laika savam partnerim, jau nedēļas vidū jūs saņemsiet atgriezenisko saiti. Brīvdienās būtu vēlams doties kādā nelielā izbraucienā.

DVĪŅI

Jūs šajā nedēļā no sava zvaigznāja nesaņemsiet nekādu enerģētisku atbalstu, planētu stāvoklis būtiski pavājinās jūsu enerģētisko lauku, kas atbild par romantisko attiecību sfēru. Lai pārvarētu to visu, pacentieties pēc iespējas vairāk laika pavadīt kopā ar savu otro pusīti, izrādiet uzmanību viņa domām un jūtām un nebaidieties no nelielām nesaskaņām.

VĒZIS

Vēža zīmē dzimušos šajā nedēļā sagaida spēcīga pozitīvās enerģijas plūsma. Planētas atrodas jums ļoti ērtā pozīcijā un atstāj pozitīvu ietekmi uz jūsu enerģētiku. Visas nedēļas garumā jūs varat paļauties uz veiksmi un drosmīgi īstenot savus romantiskos plānus. Izņēmums var būt ceturtdiena un piektdiena, jo šajās dienās labvēlīgā enerģija mazināsies, un jums būtu vēlams nodoties atpūtai.

LAUVA

Jums šī nedēļa nesolās būt visnotaļ labvēlīga. Nedēļas sākumā centieties izvairīties no konfliktiem ar mīļoto cilvēku un pacentieties viņu asi nekritizēt. Nedēļas vidū negatīvās enerģijas plūsma kļūs vājāka. Ceturtdien un piektdien jūs varat nedaudz atslābināties un vairāk laika veltīt savām vēlmēm un mērķiem. Brīvdienas būtu vēlams pavadīt tuvu draugu lokā vai arī aizejiet uz kādu randiņu.

Lasi vēl: Nedēļas horoskops no 13. līdz 19. martam – uzzini savas veiksmīgās dienas!

JAUNAVA

Jums šī marta nedēļa sola veiksmi it visā, ko uzsāksiet. Nedēļas sākumā jūs varēsiet atklāt kādu jaunu attiecību šķautni, bet brīvdienās jūs gaida kāds patīkams pārsteigums. No veiksmīgo dienu skaita izkrīt ceturtdiena un piektdiena. Šajā periodā ir iespējami nelieli konflikti un pašsajūtas pasliktināšanās, bet ar optimisma palīdzību un mīļotā cilvēka atbalstu to visu var pārvarēt.

SVARI

Jums šī nedēļa ir stabili piepildīta ar negatīvu enerģiju. Šajā periodā jums pilnīgi noteikti vajadzētu izvairīties no strīdiem ar savu otro pusīti. Cīnīties ar šo negatīvo ietekmi jūs varat, izmantojot atklātību un ticību saviem spēkiem. Nebaidieties atzīties tajā, ka jūtaties slikti un lūgt palīdzību savam mīļotajam cilvēkam.

SKORPIONS

Arī jums šī nedēļa solās būt negatīvās enerģijas pilna. Lai tiktu galā ar radušos problēmsituāciju, jums ir nepieciešams ļoti skaidri noteikt prioritātes. Izlemiet, kas tieši jums ir vissvarīgākais un veltiet tam pēc iespējas vairāk sava laika un pūļu. Izvēloties tādu pieeju, jau nedēļas vidū varat sagaidīt pirmos pozitīvos rezultātus un pārbaudīt savu lēmumu pareizību.

STRĒLNIEKS

Jums šī nedēļa nesolās būt visnotaļ labvēlīga. Izņēmums – nedēļas vidus, jo ceturtdien un piektdien planētu negatīvā ietekme mazināsies, un jums radīsies iespēja bez liekiem sarežģījumiem atrisināt visas attiecību problēmas. Nodrošinieties ar optimismu, izvairieties no konfliktiem un nekritizējiet savu otro pusīti, tad arī viss būs kārtībā!

MEŽĀZIS

Planētu izkārtojums šajā nedēļā ļoti destruktīvi ietekmē jūsu mīlas sfēru. Nedēļas sākumā pacentieties būt īpaši uzmanīgi pret sava partnera jūtam, tad nedēļas vidū jūs varat sagaidīt īpašu siltumu un rūpes arī no sava mīļotā cilvēka puses. Ceturdiena un piektdiena atnesīs pozitīvas enerģijas vilni. Šajā periodā jūs varat kalt kopīgus brīvdienu plānus.

ŪDENSVĪRS

Arī jūs šajā nedēļā sagaida negatīvās enerģijas vilnis, jo no pirmdienas līdz piektdienai Saule atrodas ļoti spēcīgā pozīcijā, atstājot negatīvu ietekmi uz jūsu privāto dzīvi. Jums vajadzētu izvairīties no strīdiem ar mīļoto cilvēku, kas radušies no nekā, un censties nogludināt savu attiecību asos stūrus. Dariet kaut ko kopā. Tas stiprinās jūsu attiecības un ļaus vienam otru labāk saprast.

ZIVIS

Jūs esat no tiem laimīgajiem, kuriem šī nedēļa sola veiksmi mīlas lietās. No pirmdienas līdz ceturtdienai jūs varat paļauties uz veiksmi un drosmīgi īstenot savus plānus. No ceturtdienas uz piektdienu pozitīvās enerģijas plūsma kļūs nedaudz vājāka, kas var atsaukties uz jūsu attiecībām ar mīļoto cilvēku, tāpēc šajā laikā pacentieties būt maksimāli atklāti savās jūtās.

Leave a Comment