Horoskops nedēļai no 14. maija līdz 20. maijam – veiksmīga karjerai

Daudziem zodiaka pārstāvjiem nākamā nedēļa radīs daudz pārmaiņu un pozitīvu emociju. Tomēr reizēm zvaigžņu noskaņojums būs nelabvēlīgs, un tādās dienās jums būs nepieciešama astrologu papildu palīdzība un padoms. Sarežģītās situācijās jūs vienmēr varat atsaukties uz iknedēļas horoskopu.

Saskaņā ar horoskopa, šajā nedēļā būs vislabvēlīgākais laiks karjeras izaugsmei un biznesa jautājumiem. Tomēr daudzi zodiaka apļa pārstāvji riskē saskarties ar personiskām problēmām. Attiecības ar mīļoto cilvēku un konflikti ar mīļajiem, var sabojāt jūsu noskaņojumu. Astroloģiskais padoms palīdzēs jums tikt galā ar visām nepatikšanām. Pirms rīkoties, apsveriet zvaigznes noskaņojumu, un tad veiksme tev palīdzēs visos jautājumos.

Auns

Aktīvs Marss, saglabās stabilu stāvokli, dos Aunam spēka un pašapziņas pieaugumu. Šajā periodā jums būs laba iespēja sevi pierādīt darbā un nodibināt attiecības ar vadību. Nebaidieties piedāvāt jaunas idejas, it īpaši, ja jūs zināt, kā tās īstenot. Iniciatīva un radošā pieeja darbam palīdzēs jums kāpt pa karjeras kāpnēm un būs iemesls dāsnam atalgojumam.

Šonedēļ jūsu antagonists Venēra pārcelsies vājinātā stāvoklī, kas nozīmē, ka tā ietekme nekādā veidā nevar kaitēt jums. Astrologi iesaka jums netērēt laiku un meklēt mīlestību. Ja jūs jau esat satikuši mīļoto, laikā no 14. maija līdz 20. maijam mēģiniet viņam pievērst lielāku uzmanību un bieži runāt par savām izjūtām.

Lasi arī: Aicinājums apmeklēt “Rainbow Europe 2018” preses brīfingu

Vērsis

Nedēļas sākumā Mēness, kas pastiprināts tavā zīmē, kļūs par neaizvietojamu asistentu. Šajā īsajā laikā jūs varēsiet radikāli mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Tomēr, lai īstenotu savus nodomus, jums būs jābūt aktīviem un jāpārvar slinkumu. Šajā gadījumā jums palīdzēs motivācija. Ņemot vērā galveno mērķi, jūs varat viegli to sasniegt jau šonedēļ. Galvenais ir parādīt pūles.

Vēl viens Vērša patrons, Venēra nonāks vājinātā stāvoklī, kas draud zodiaka zīmei ar nelabvēlīgām pārmaiņām viņa personiskajā dzīvē. Lai izvairītos no neveiksmēm un apgrūtinošām situācijām, šajā periodā nav ieteicams iepazīties ar pretējo dzimumu un pavadīt laiku. Piešķiriet laiku atpūtai, pastaigām parkā, esi viens pats kopā ar sevi.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment