Mīlestības horoskops nedēļai no 16. – 22. janvārim

 

Couple in love holding hearts.

 

AUNS

Visu nākamo nedēļu Visums centīsies Jūs pārbaudīt, radot dažādas provokatīvas situācijas. Ja Jums jau ir partneris, nepadodieties kaut kādām īslaicīgām izklaidēm, jo pretējā gadījumā tas var atstāt negatīvu ietekmi uz Jūsu attiecībām.

 

VĒRSIS

Jūs šajā nedēļā izstarosiet mīlestību un laimi. Arī tad, ja Jūs zināt, ka pastāvošās attiecības neturpināsies pārāk ilgi, vienkārši atslābstiet un gūstiet no dzīves baudu. Mācieties priecāties par katru mirkli un pateikties par to Visuma spēkam, tad arī nākamreiz Jūs saņemsiet daudz vairāk, nekā būsiet gaidījuši.

 

DVĪŅI

Jums šī nedēļa solās būt piesātināta ar jauniem notikumiem un interesantiem randiņiem. Esiet gatavi kardinālām pārmaiņām un nepārdzīvojiet, ja viss nesanāk tā, kā bijāt iecerējuši, jo gala rezultātā viss tomēr būs labi!

 

VĒZIS

Jums šajā nedēļā vajadzētu pievērst uzmanību savstarpējām attiecībām ģimenes lokā. Atcerieties par cieņu un, ja rodas kādas domstarpības, tad risiniet šīs problēmas kopā. Ja Jūs pastāvīgi uzspiedīsiet savu viedokli, zaudēsiet savas otrās pusītes uzticību.

 

LAUVA

Jums šis periods nav visnotaļ labvēlīgs tam, lai pieņemtu kaut kādus spontānus lēmumus un veiktu kardinālas pārmaiņas savā dzīvē. Ja esat izlēmuši šķirties no savas otrās pusītes, vispirms noteikti izvērtējiet visus “par” un “pret” un padomājiet, vai Jūs tiešām spēsiet tālāk dzīvot bez šī cilvēka, turklāt pilnīgi noteikti nevajadzētu kašķēties kaut kādu sīkumu dēļ.

 

Lasi vēl: Erotiskais horoskops janvārim – būs karsti! 

 

JAUNAVA

Jūs šajā nedēļā izstarosiet seksualitāti un šarmu, kas ļaus Jums ne tikai iepazīties ar jauniem cilvēkiem, bet arī ieviesīs zināmas korekcijas jau esošajās attiecībās. Flirtējot arī ikdienā, Jūs savu dzīvi varat padarīt daudz interesantāku!

 

SVARI

Jūsu emocijas šajā nedēļā var būt visnotaļ sakāpinātas, kas ne visai labvēlīgi var atsaukties uz Jūsu nervu sistēmu, it īpaši tad, ja nespēsiet sevi kontrolēt. Lai tas nenotiktu, būtu ieteicams meditēt, atverot savas sirds čakras, jo tieši tas Jums var palīdzēt izvairīties no negatīvisma, respektīvi, atslābstiet!

 

SKORPIONS

Jūsu apziņu šajā nedēļā, visticamāk, pārņems romantika un jaunas attiecības, taču saistībā ar šo zvaigznes Jums rekomendē izdalīt privāto dzīvi un darbu. Ja Jūs pastāvīgi novērsīsieties no saviem pienākumiem, pastāv risks, ka izsauksiet priekšniecības dusmas un kolēģi pilnīgi noteikti sāks par Jums tenkot!

 

STRĒLNIEKS

Jums šī nedēļa solās atnest ļoti daudz pozitīvu emociju, taču vispirms Jums pašiem vajadzētu noskaņoties uz pozitīvo un dāvāt apkārtējiem savu mīlestību, jo tieši tā strādā “bumeranga” metode – dots devējam atdodas!

 

MEŽĀZIS

Jūs šajā nedēļā, iespējams, beidzot sajutīsiet atšķirību starp to, kas Jums ir, un to, ko Jūs gribat. Izmantojiet šo iespēju, jo tā Jums palīdzēs tikt skaidrībā ar to, kā rīkoties tālāk. Ja Jūs sapratīsiet, ka esošā situācija Jūs neapmierina, droši iekarojiet jaunas virsotnes!

 

ŪDENSVĪRS

Jūsu pieredze personisko attiecību jomā kādam citam var kļūt par lielisku palīgu, tāpēc nebaidieties ar apkārtējiem dalīties savā viedoklī par mīlas jautājumiem, taču stingri pastāvēt tikai uz savu taisnību arī nav vērts. Esiet atklāti un atbalstiet savus draugus, lai ko arī viņi izlemtu!

 

ZIVIS

Ja Jūs šajā nedēļā jūtat, ka Jums ir nepieciešams klusums un miers, tad vienkārši pasakiet par to savai otrajai pusītei. Nav vērts izdomāt dažādas atrunas, lai izvairītos no saziņas. Pastāstiet par savām emocijām un pārdzīvojumiem, tas Jūsu attiecības padarīs daudz uzticamākas.

 

Leave a Comment