Mīlestības horoskops nedēļai no 19. – 25. decembrim

 

christmas-love

 

AUNS

Šajā nedēļā Jums radīsies iespēja pārsteigt savu partneri. Iegūt savas otrās pusītes uzmanību un gādību, kas Jums tik ļoti pietrūkst attiecībās, Jūs varēsiet ar sava iekšējā šarma palīdzību. Jūsu intuīcija Jums pateiks priekšā, kāda šajā gadījumā būtu vislabākā uzvedības stratēģija. Vientuļajiem Auniem ir vērts ieklausīties savā sirdsbalsī un pacensties izmantot visus savus iekšējos resursus, lai atstātu labu iespaidu uz cilvēku, pret kuru izjūt simpātijas. Veiksme būs kopā ar tiem, kas ir par sevi pārliecināti un ir atmetuši šaubas un kautrīgumu.

 

VĒRSIS

Panākt sapratni šajā nedēļā Vēršiem palidzēs viņu spēja improvizēt. Zvaigznes rekomendē paskatīties uz esošajām attiecībām no citas puses un pārdomāt ne tikai savu rīcību, bet arī partnera vārdus. Jūsu neuzmanība var izraisīt pārpratumus un konfliktus. Prasme pārteigt un ieinteresēt palielinās Jūsu izredzes iegūt otra cilvēka uzticību. Šī nedēļa ir ļoti labvēlīga randiņiem un jaunu romantisko attiecību uzsākšanai, kas solās būt visnotaļ veiksmīgas. Pamēģiniet atmest savu pieticību un iekarojiet otra cilvēka uzmanību ar kādu neordināru paņēmienu.

 

DVĪŅI

Jums šī nedēļa solās būt emocionāli nestabila. Zvaigznes rekomendē nedaudz apvaldīt savas jūtas, lai emociju uzplūdā nesarunātu ko lieku, kā arī Jums šajā periodā vajadzētu atturēties no atbildīgu lēmumu pieņemšanas romantisko attiecību ziņā. Šī nedēļa noteikti nav tas labākais laiks, lai pārceltu attiecības jaunā līmenī. Ja Jūs jūtat, ka briest konflikts, paņemiet pauzi, lai pārdomātu savas darbības.

 

VĒZIS

Grūtības attiecībās mēdz piemeklēt pilnīgi visus. Šajā nedēļā zvaigznes Jums iesaka būt daudz diplomātiskākiem. Meklēt savu otro pusīti šajā periodā zvaigznes iesaka tikai tiem, kas ir pārliecināti par saviem spēkiem. Emocijas un nepārdomāti vārdi var kaitēt un atgrūst no Jums cilvēku, kurš Jums ir iepaticies.

 

LAUVA

Lauvām šajā nedēļā ir vērts pievērst uzanību sava mīļotā cilvēka emocijām. Jūsu atbalsts un vēlēšanās būt blakus palīdzēs tikt galā ar pagaidu grūtībām. Piedāvājiet savu palīdzību tam, kuram tā ir visvairāk nepieciešama. Otrdien un trešdien zvaigznes Jums iesaka aktīvi tiekties pēc Jūsu otrās pusītes atzinības. Rīcības plāna maiņa pārsteigs Jūsu izredzēto un palīdzēs iegūt šī cilvēka uzticību.

 

Lasi vēl: Sieviešu horoskops nedēļai 19. – 25. decembrim

 

JAUNAVA

Mīļotā cilvēka atbalsts šobrīd ir svarīgs tiem, kas cenšas pakāpties pa karjeras kāpnēm. Zvaigznes šajā nedeļā sola labvēlīgu laiku ģimeniskās idilles atjaunošanai un tuvākās nākotnes plānu sastādīšanai. Veiksmīgi solās būt kopīgi izbraucieni un vakara pastaigas. Šis ir laiks, kad Jums vajadzētu atjaunot savu vitalitāti. Jaunas iepazīšanās uz šī pesimistiskā viļņa nenesīs nekādu prieku, gluži otrādi – tās var iedzīt vēl lielākā pesimisimā.

 

SVARI

Šis ir labvēlīgs laiks, lai pārceltu savas attiecības pilnīgi citā līmenī. Jūsu centība un pievēršanās detaļām ļaus Jums panākt pilnīgu savstarpējo sapratni. Zvaigznes šajā nedēļā prognozē mīlestības enerģijas paaugstināšanos, tāpēc pilnīgi iespējams ir arī rokas un sirds piedāvājums. Ir jābūt ļoti uzmanīgiem ar tiem, kas Jums pastāvīgi glaimo. Otrdien Jums ir ieteicams atturēties no randiņiem, jo šī diena nav labvēlīga jaunu attiecību sākumam. Iemācieties uzticēties savai intuīcijai un ieklausieties savu tuvāko draugu viedoklī, jo viņu skats no malas Jūsu otrās pusītes meklējumos ir ļoti svarīgs.

 

SKORPIONS

Skorpioniem, kuriem jau ir ģimene, zvaigznes iesaka pavadīt laiku dvēseliskās sarunās. Jaunas emocijas un jūtas Jūs satuvinās un ļaus Jums labāk saprast savu partneri. Brīvajiem Skorpioniem zvaigznes iesaka pievērst uzmanību savai rīcībai – ne visi saprot Jūsu humoru un rīcības motīvus. Labākā izeja no šīs situācijas – paņemt pauzi un veltīt laiku savam mīļākajam hobijam. Laime pilnīgi noteikti nav aiz kalniem, un tiem, kas to prot gaidīt, tā noteiki parādīsies visnegaidītākajā brīdī.

 

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem zvaigznes šajā nedēļā iesaka pievērsties savai Vese***ai. Garastāvokļa svārstības un biežie konflikti noteikti nepalīdzēs iegūt pozitīvas emocijas. Jūsu otrās pusītes rīcības izprašana palīdzēs Jums tikt skaidrībā arī ar savām jūtām un šaubām. Impulsīvajiem Strēlniekiem zvaigznes iesaka sekot līdzi saviem izteicieniem. Garastāvokļa maiņa var traucēt izvērtēt situāciju. Lai dvēselē valdītu miers un harmonija, ir vērts vērsties pēc padoma pie tuvākajiem. Viņi Jūs saprot un ienesīs Jūsu dzīvē komforta un uzticamības sajūtu.

 

MEŽĀZIS

Jau no 20. decembra Mežāžiem sākas loti labvēlīgs laiks flirtam. Lai atdzivinātu savas attiecības, pāriem zvaigznes iesaka neiegrožot savas emocijas un visu enerģiju virzīt uz kopīgām aktivitātēm. Svaigs gaiss un kopīgas pastaigas palīdzēs uzlabot Jūsu pašsajūtu un uzlādēs Jūs ar pozitīvu enerģiju. Tiem, kas tikko sākuši satikties, zvaigznes rekomendē ļoti uzmanīgi attiekties pret partnera vēlmēm un nerīkoties tikai savu interešu vadīti.

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem zvaigznes šajā nedēļā iesaka atcerēties par romantiku. Lai jūtas neatdzistu un emocionālā aktivitāte nesamazinātos, Jums ir jārīkojas! Dāvanas, iešana uz kino – tas viss uzlabos Jūsu attiecības. Jums ir jāpadomā par kādu oriģinālu pieeju, tiekoties ar cilvēku, kurš Jums patīk. Jaunās attiecības būs apveltītas ar pozitīvu enerģiju un var būt liktenīgas.

 

ZIVIS

Zivīm ir jāatceras tas, ka Jūsu un partnera skatījums uz vienu to pašu lietu vai notikumu var būtiski atšķirties. Ieklausieties arī viņā un pacentieties nekomandēt. Šī nedēļa solās būt visnotaļ labvēlīga nākotnes plānu kalšanai. Zvaigznes iesaka nenoslēgties un beidzot ielaist savā slēgtajā pasaulē cilvēku, kurš Jums ir iepaticies, turklāt Jūs bez grūtībām šajā nedēļā varēsiet izskaidrot savas sajūtas un emocijas.

 

Leave a Comment