Mīlestības horoskops nedēļai no 21. maija 27. maijam – pretrunīga nedēļa

Dvīņi

Astroloģiskās tendences šonedēļ dos Dvīņiem mierīgu un harmonisku saziņu gan ar mīļoto cilvēku, gan ar cilvēkiem kopumā. Taisnība, ka vientuļajiem un mīlošajiem Dvīņiem nākamais periods nav labākais laiks. Nevēlams steigties izdarīt secinājumus: vispirms ir labāk veikt dažas rūpīgas darbības, sajust augsni un, uzturot pārliecību, aktīvāk rīkoties

Lasi arī: Mīlestības izrādīšana ar dūrēm

Vēzis

Mēness uzrāda romantisku nedēļu. Jūs sagaida no mīļotā vai potenciālā partnera cēli darbu, it kā no visjuteklīgākajām un sirsnīgākajām melodrāmām. Astrologu ieteikumi ir vairāk atviegloti: neslēpiet emocijas, nebaidieties no savām vēlmēm, neslēpiet neko – teiksim, kā tu jūties. Pretējā gadījumā entuziasms un romance mainīsies ar vilšanos.

Lauva

Laika posmā no 21. līdz 27. maijam daudzus Lauvas zīmes pārstāvjus satrauc sajūtu un mīlestības tēma. Lai panāktu harmonisku un laimīgu attiecību ar otru pusi, jums būs jāziedo savas intereses. Vientuļajiem Lauvām arī jāmēģina. Astroloģija liks jums pārskatīt citu mērķus un motīvus. Iespējams, ka kāds ciešā lokā spēlē negodīgu spēli.

Jaunava

Vientuļā Jaunava, Visuma signāls: neatsakieties no neplānotiem darījumu braucieniem, braucieniem, tikšanās. Pēc zvaigžņu vēlēšanās uz ceļa jūs varat satikt savu mīlestību. Jaunavas, kuri jau to ir atraduši, nebūtu sāpīgi pavadīt vairāk laika kopā. Centieties izteikt savas jūtas ar skaistākajiem vārdiem un cildeniem darbiem. Tas papildinās jūsu jauno romantisko dzirksteli pārī.

Lasi arī: Apgāds “Mansards” izdod aizkustinošu stāstu “Platās acis” par latviešu likteņiem Otrā pasaules kara beigās

Svari

Nākamā nedēļa ir neatbilstošs laiks nopietnām izmaiņām un lēmumiem jūsu personiskajā dzīvē. Jūsu neapdomība un sāpīgā emocionālā sajūta, ko Venēra atlīdzinās, paliekot Vēža zīmē, var radīt problēmas, strīdus un pat strīdus ar savu mīļoto. Neizdevīgā Venēra un vientuļie Svari – šonedēļ negaidīti var būt skaudīgi cilvēki un nelabvēlīgie, kuri gribēs iznīcināt tavu dzīvi un liegt jums meklēt savu laimi.

Skorpions

Astrologi informē pārstāvjus Skorpiona zvaigznājā atlikt visus svarīgos jautājumus, kas saistīti ar personīgo dzīvi – nedēļu izraudzīta nestabila enerģija. No Jupitera reversā ietekme nedos jums nekādas pozitīvas izmaiņas. Tas ir saprotams, ka jebkura darbība šajā laikā saņems “ilgstošas” sekas, bet gan inerces spēks ir tik liels, ka jums būs ļoti grūti radikāli mainīt savu kursu.

Strēlnieks

Strēlniekam, nav vēlams meklēt vienkāršus veidus, jo Marsa ietekmes laikā, kas paliek Ūdensvīrā, jo grūtāk, jo interesantāk. Uz romantiskām uzvarām tiek pielietotas pārbaudes un sarežģīta mīlestība – tādas prēmijas kā strauja garīgā izaugsme un iespaidīgie pieredzes izmēri. Vientuļajiem, Strēlnieki-piedzīvojumu meklētāji ir ieteicams būt uzmanīgākiem. Šonedēļ jūs varat iekļūt mīlestības tīklos, kurus jūs pats esat ievietojis.

Lasi arī: 4 ieteikumi, lai pārī nebūtu strīdu par naudu

Mežāzis

Vislabāk būs sadarboties ar mīļoto šonedēļ. Tajā valdīs harmonija, savstarpēja sapratne un atbalsts – gan morāle, gan materiāls. Kā iepriecināt, kā pārsteigt un ko teikt vārdus, sestā sajūta jums pateiks. Šādi uztveroši jūs ietekmēs Marss. Šajās septiņās dienās parādiet maksimālo jutīgumu pret partneri – abpusēja pateicība tevi pārsteigs.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs kļūs kaislīgs, greizsirdīgs un uzņēmīgs. Stiprināta Saturna aizgādībā jūs varat mest negaidītu triku, kuru jūs negaidījāt no mīļotā, vai arī jūs pats. Astrologi iesaka paredzēt iespējamās viņu iniciatīvu sekas, jo tās kļūs neatgriezeniskas un var krasi mainīt dzīvi.

Zivis

Astrologi iesaka Zivis pievienot viņu vilšanās arsenālam svarīgu instrumentu – sabiedriskumu. Attālinātais un pilna laika kontakts ar jūsu interesējošo personu ir ideāli piemērots radošumam un izjūtu izpausmei. Tomēr paļaujieties uz realitāti: tavam romāna izstrādes skriptam jābūt ticamam. Pareizā stratēģija novedīs pie neaizmirstama pozitīvu emociju pieauguma.

Avots

Leave a Comment