Dušas želeja, kas piemērota tieši tev

Ķermeņa kopšanas rituālu veikšana palīdz ne tikai rūpēties par ādas veselību, bet arī par labsajūtu un enerģijas atjaunošanos. Ikdienā rūpējoties par ķermeņa ādu, ir svarīgi lietot gan piemērotu ķermeņa krēmu, gan savai ādai atbilstošu dušas želeju, kas spēj to padarīt tīru, maigu un atsvaidzinātu. Kā izvēlēties un atrast sev piemērotāko ķermeņa mazgāšanas līdzekli, stāsta Dove zīmola vadītāja Jūlija Kravčenko.

Lasi arī: Disney On Ice piedāvā Brīnumaino Ledus Festivālu

Mitrināšana ir viens no svarīgākajiem nosacījumiem ādas labsajūtai un Vese***ai. Krēmveida dušas želejas nodrošina to jau mazgāšanās laikā. Nereti pēc dušas apmeklējuma āda mēdz kļūt vēl sausāka, tādēļ ieteicams izvēlēties ķermeņa mazgāšanas līdzekli, kas spēj mitrināt ādu uzreiz. Sausa āda rada diskomfortu, tādēļ pareizai dušas želejas izvēlei ir nozīme. Mūsdienu tehnoloģiju attīstība ievieš inovācijas arī ķermeņa kopšanā, piemēram, piedāvājot ķermeņa mazgāšanas līdzekli, kura sastāvā ir ¼ mitrinoša krēma, kas spēj padarīt ādu maigāku un gludāku jau pēc pirmās mazgāšanās reizes. Pirms dušas želejas iegādes iepazīstieties ar tās sastāvu, jo tajā ir jābūt krēmam vai eļļai, lai ādai tiktu sniegta nepieciešamā mitrināšana jau mazgāšanās laikā.

“Gan sievietes, gan vīrieši saskaras ar plaši zināmo problēmu – sausu ādu, kas rada diskomfortu, niezi un pat sāpes. Tā kā maiga un veselīga āda ir viens no svarīgākajiem priekšnosacījumiem labsajūtai, ir ieteicams izvēlēties dušas želejas ar krēmveida konsistenci, kuru sastāvā ir mitrinošs krēms, kas neļaus ādai kļūt sausai,” stāsta Jūlija Kravčenko.

Lasi arī: Skandināvi ir vieni no lielākajiem sulu dzērājiem Eiropā: Viens norvēģis gadā izdzer tikpat sulas cik četri latvieši

Efektīvas higiēnas nodrošināšanai nepieciešams arī piemērots ķermeņa mazgāšanas līdzeklis. Pēc mazgāšanās ādai ir jābūt tīrai, mitrinātai un atsvaidzinātai. Ķermeņa higiēnu var nodrošināt arī parastās ziepes, bet ieteicams labāk izvēlēties dušas želeju, jo tās iedarbība uz ādu ir maigāka un efektīvāka. Nereti pēc parasto ziepju izmantošanas dušas želejas vietā, āda ir tikai tīra, bet sausa un sakairināta. Lai nodrošinātu papildu ādas mirdzumu un maigumu, 1-2 reizes nedēļā izmantojiet skrubi, kas palīdz atbrīvot ķermeni no atmirušās ādas šūnām.

Aromātam nevajadzētu būt primārajam izvēles faktoram, iegādājoties dušas želeju, bet tas nebūt nav mazsvarīgs. Kad ir izdevies atrast dušas želeju, kuras sastāvā ir viss nepieciešamais tieši jūsu ādas tipam, variet piemeklēt sev patīkamāko aromātu, kas nodrošinās un palīdzēs saglabāt svaiguma un tīrības sajūtu arī pēc mazgāšanās. Pirms izmantojiet jauno dušas želeju visam ķermenim, ieteicams pamēģināt to, pavisam nedaudz uzklājot, piemēram, uz rokas, lai redzētu, vai tā atstāj vēlamo efektu, neradot kairinājumu.

Lasi arī: Steidzam iegūt glītu vēderu. Vasara vairs nav tālu

Lai arī ir pieejami ļoti daudz un dažādi ķermeņa mazgāšanas līdzekļi, nav ieteicams tos iegādāties, iepriekš nenovērtējot. Tam ir jāspēj rūpīgi, maigi attīrīt, mitrināt un barot ādu, jāatbilst ādas dabiskajam pH līmenim un jārelaksē ķermeni, nodrošinot svaigumu un labsajūtu visas dienas garumā.

Avots: dzivei.lv

Leave a Comment