Mīlestības horoskops nedēļai no 25. februāra līdz 3. martam – daudziem modīsies emocijas!

Mīlestības horoskopā katrs Zodiaka zvaigznāja pārstāvis atradīs noderīgus ieteikumus, kas palīdzēs ne tikai atrast, bet arī saglabāt otro pusi. Pavasara priekšvakarā šie padomi būs īpaši svarīgi.

Pēdējā ziemas nedēļa beidzas, un ilgi gaidītais pavasaris mūs gaida. Šajā laikā ne tikai daba pamostas, bet arī emocijas, tāpēc mīlestība burtiski virmos gaisā. Eksperti iesaka būt uzmanīgiem, lai nepalaistu garām tuvojošās sajūtas priekšgājējus.

Auns

Aunam romantiskās attiecības attīstīsies ļoti strauji ne tikai pavasara sākumā, bet arī Marsa ietekmē. Karojošā planēta sniegs spēku ugunīgajām Aunam, bet astrologi iesaka, lai viņi savukārt nomierina savu degsmi, lai viņi nejauši „nesadedzinātu” savus partnerus ar pārmērīgu liesmu.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 25. februāra līdz 3. martam – bagāta ar jauniem atklājumiem un svaigām idejām!

Vērsis

Vērsim spēku dos Marss, kas ir viņu zīmē. Aktīvā planēta palīdzēs ne tikai atrast mīlestību, bet arī izlīdzinās konfliktus attiecībās. Personīgās laimes meklējumi nebūs ilgi, ja Vērsis nosaka konkrētu mērķi sev, un strīdi ģimenē samazināsies, pateicoties kompromisa risinājumu meklējumiem.

Dvīņi

Dvīņiem jābūt piesardzīgiem attiecībā uz Merkuru Zivīs. Šīs planētas ietekme var traucēt romantiskām attiecībām un radīt nesaskaņas dzīvē, tāpēc Dvīņiem ir jābūt uzmanīgiem un jāuzticas viņu intuīcijai. Iekšējā balss rosinās pareizo virzienu uz mīlestību un savstarpēju sapratni.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment