Sieviešu Horo***ps nedēļai no 25. februāra līdz 3. martam – bagāta ar jauniem atklājumiem un svaigām idejām!

Iknedēļas sieviešu Horo***ps palīdzēs jums atrast pavasari pareizi un piesaistīt veiksmi visās dzīves jomās. Astrologu ieteikumi jums pateiks, kā neitralizēt negatīvo un panākt panākumus.

Nedēļa solās būt bagāta ar svaigiem atklājumiem un jaunām idejām, īpaši piektdiena, kad Venēra ieradīsies Ūdensvīra zvaigznājā. Tātad, ja jūs vēlaties jau ilgu laiku mainīt savu dzīvi vai atrast izeju no neskaidras situācijas, tad piektdiena ir labākā diena. Bet atklāta pretestība pārmaiņām var kaitēt un saasināt problēmas.

Auns

Pavasara sākums dos Aunam atpakaļ spēku un enerģiju, lai sasniegtu vēlamo. Turklāt Marsa ietekme Vērsī burtiski atver acis uz dažām svarīgām detaļām. Ir vērts aplūkot saņemto informāciju, izmantojot optimisma prizmu, lai nepastiprinātu situāciju. Ērta būs emocionālā vadības prakse.

LASI ARĪ: Numeroloģiskā prognoze pēc dzimšanas datuma: vai 2019. gads būs labs gads?

Vērsis

Ne tik sen, karojošais Marss ieņēma Vērša zīmi, kas nozīmē, ka šīs zīmes pārstāvju dzīvības spēki katru dienu palielināsies. Astrologi ziņo, ka tas būs pietiekami, lai panāktu panākumus, un lai iegūtu laimi, kā arī stiprinātu viņu nostāju darbā un ģimenē. Vissvarīgākais ir plānot nedēļu iepriekš, kas palīdzēs jums kļūt laimīgākiem un bagātākiem.

Dvīņi

Dvīņus gaida brīnišķīga nedēļa, kad pievilkšanās likums darbosies viņu labā. Tomēr astrologi ziņo par draudiem, ko radīs Merkura negatīvā ietekme, zaudējot spēku Zivju zvaigznājā. Šonedēļ Dvīņus gaida nelabvēļu aktivizēšanās. Šīs zīmes sievietes var ne tikai tikt maldinātas, bet arī tikt palaistas baumas par tām, sabojājot viņu reputāciju. Astrologi iesaka rūpīgi sekot ienākošajai informācijai, pārbaudīt to divreiz un neuzticēties nepiederošajiem.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment