Mīlestības horoskops nedēļai no 25. marta līdz 31. martam – ļoti intensīva nedēļa, ar pārsteigumiem!

Mīlestībā, kā jūs zināt, visi līdzekļi ir labi. Uzziniet, ko zvaigznes gatavo, un mīlestības horoskops marta beigās palīdzēs jums izvēlēties pareizo stratēģiju.

Mīlestības sfēra marta beigās nonāks aktīvās Venēras ietekmē, kas demonstrēs sniegumu Zivju zīmē. Tas ir, nedēļa mūs gaida, atklāti, interesanti un ļoti intensīvi notikumi. Nav nekādu iemeslu šaubām un bažām ne vairāk kā parasti – debesu situācija kopumā ir līdzsvarota, ar mīlestību un harmoniju, lai gan nav iespējama bez pārsteigumiem.

Auns

Ugunīgajiem un jutekliskajiem Auniem, Venēras aktivizācija debesīs nenodrošinās neko, kā nevajadzīgas problēmas un ārējos ierobežojumus. No 25. marta līdz 31. martam visnopietnākā tendence ir vēlme pēc neatkarības. Brīvības slāpes var būt tik spēcīgas, ka mīļotā apskāvieni var likties kā cietums. Tuvāk nedēļas nogalei, pat Auns var just nežēlīgu vēlēšanos atstāt pāra radīto mājīgo pasauli. Iespēja, ka strīdi par šo būs, ir lieliska. Lai nedēļa nebeidzas ar konfliktu, eksperti iesaka rīkoties piesardzīgi, nepieņemt steidzamus lēmumus.

LASI ARĪ: 21 pazīme, kas norāda, ka jums ir jāatbrīvojas no pagātnes un jādodas tālāk

Vērsis

Vērsi gaida nedēļa, kad mīlestības vibrācijas būs gaisā. Venēra Zivīs, galvenās tendences ir uzticēšanās savai seksualitātei un pretējās dzimuma paaugstinātajai interesei. Astrologi iesaka vientuļajiem Vēršiem izmantot šo nedēļu un atver savu sirdi jaunām jūtām. Labi, tiem, kas ir pastāvīgās attiecībās, mīlestības horoskops kopā ar mīļoto iesaka atvērt jaunu mīlestības stāsta nodaļa.

Dvīņi

Attiecībā uz Dvīņiem, marta beigas ir laiks, kad daudzi šīs zīmes pārstāvji jūtas garīgi tuvi un vienoti ar savu mīļoto personu. Astrologi ziņo, ka laimīgie mīļotāji jutīs savstarpējās jūtas, spēcīgie pāri zem aktīvās Venēras patronāžas apstiprinās viņu stabilitāti, un tie, kas vēl ir attiecību sākumā, iegūs spēcīgu izjūtu un lielisku iespēju iegūt stabilu pamatu. Turklāt debess situācija norāda, ka daudzām savienībām šis laiks var būt brīdis, kad pāris sadala lomas, bez kurām nav iespējams izveidot ērtu kopīgu dzīvi.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment