Mīlestības horoskops nedēļai no 25. marta līdz 31. martam – ļoti intensīva nedēļa, ar pārsteigumiem!

Vēzis

Nostiprinājusies otrdien, Venēra Zivīs uzlabos Vēža jutīgumu, viņu emocijas burtiski burbuļos. Un, neskatoties uz to, ka izlemt parādīt tās ir grūti, astrologi joprojām iesaka atzīt jūtas. Šonedēļ, izmantojot randiņus ar savu mīļoto, jūs varēsiet atjaunot uzkrāto spriedzi, stiprināt savu enerģiju un atrast iekšējo harmoniju. Jums nevajadzētu pavadīt vakaru atsevišķi – visums pats aicina Vēžus tikties ar partneri un atvērt viņam sentimentālo pusi.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 25. marta līdz 31. martam – bīstami! Esiet uzmanīgas!

Lauva

Lauvas sagaida lieliska nedēļa, lai atrisinātu konfliktus ar savu mīļoto. Spēcīgāka Saule palīdzēs ignorēt Venēras negatīvo, kas nozīmē, ka prātu pārņems emocijas, lai krīzes apstākļos mīlestības Lauvas un Lauvas, kas pārdzīvojušas krīzi, varētu droši sakārtot lietas – palīdzēs noskaidrot situāciju, salikt punktus uz i. No grūtībām var identificēt tikai vēlmi atrisināt visus ģimenes jautājumus. Izvairieties no pārpratumiem un nevajadzīgiem skandāliem, ja jūs kopīgi pieņemat svarīgus lēmumus.

Jaunava

Šonedēļ Jaunavas nervi var atgādināt novilktas stīgas uz mīnu lauka: viens mulsinošs vārds vai akts, un nodārdēs sprādziens. Nekas nevar tikt darīts – antagonists-Venēra ienāca Zivju zīmē. Pamatojoties uz to, mīļotājiem var rasties kaislīgi strīdi un nopietnas domstarpības, un pāreja no vienas uz otru un atpakaļ var notikt vairākas reizes dienā. Astrologi mudina Jaunavas atcerēties par savu piesardzību un atturību, un, ja iespējams, kontrolēt emocijas, lai neatgrūstu mīļoto cilvēku no sevis.

Svari

Marta beigas ir ne tikai pavasara pēdējais sākums, bet arī nedēļa, kurā ir pārsteigumi un jauni atklājumi. Tas ir saistīts ar Venēras ieiešanu 24. martā Zivju zīmē. Patrona planētas ietekme pievienos daudz jaunas un pat negaidītas lietas Svaru personīgajai dzīvei. Venēras pozitīvā ietekme šajā periodā ļaus atrast kopīgu valodu ar partneri, lai iegūtu lielāku prieku no iepazīšanās un randiņiem, lai iedvesmotu jaunas idejas. Nebaidieties atklāti paust savas jūtas, tad dzīve mainīsies uz labo pusi.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 25. līdz 31. martam – izmaiņas viss iespējamos aspektos!

Skorpions

Venēras aktivācija negatīvi ietekmēs Skorpiona pārstāvjus. No otrdienas līdz piektdienai viņus gaida dienas, kad greizsirdība pieaugs no nulles. Aizdomas un neuzticēšanās partnerim draud kļūt par skandāliem un apsūdzībām. Astrologi iesaka Skorpionam atklāti izteikt savas prasības, neizraisot slepeno spēli, lai izkliedētu visas aizdomas. Vissvarīgākais ir nevis pagriezt plecu, bet gan kārtot lietas pareizākā formā. Diplomātija un taktika palīdzēs saprast visu, mierīgi apspriežot šo problēmu.

Strēlnieks

Mēs varam teikt, ka Strēlnieka šarms atver visas durvis un palīdzēs iegūt Fortūnas atbalstu mīlestības lietās. Romantiska iepazīšanās, iepazīšanās un ceļojumu solījums nodot patīkamu piezīmi. Ja Strēlnieks gaidīja pareizo brīdi, lai atzītu savas jūtas vai izdarītu izšķirošu soli, tad Venēras aktivizēšanās no 26. līdz 31. martam palīdzēs gūt panākumus. Galvenais – nepalaidiet garām savu iespēju.

Mežāzis

Mežāžu pārstāvji šonedēļ ir laimīgi. Laime gaida tos, kas jau sen ir bijuši attiecībās, un tiem, kas meklē savu mīlestību vai gaida sarežģītas situācijas atrisināšanu. Zvaigznes iesaka pieturēties pie pazīstamiem krastiem un būt tuvu simpātijas objektam, lai pierādītu savas patiesās jūtas. Godīgums un sirsnība palīdzēs novērst domstarpības nedēļas pirmajā pusē. Neslēpties aiz vienaldzības maskas, jo tagad jūs varat savainot savu mīļoto.

LASI ARĪ: 4 zodiaka zīmes, kas ir visvairāk nervozē pirms pirmā randiņa

Ūdensvīrs

Ūdensvīru gaida diezgan aizņemta nedēļa. Pateicoties Venēras pozitīvajai ietekmei, kas ignorēs Saules negatīvās tendences, šīs Zīmes pārstāvji varēs izveidot personīgo dzīvi. Ir sagaidāmas interesantas paziņas, spilgtas emocijas, jutekliskas konfesijas un tikšanās. Romantiskās izmaiņas mainīsies pēkšņi un, iespējams, no otrdienas līdz piektdienai. Astrologi iesaka sagatavoties nestandarta notikumu attīstībai, lai nodrošinātu stabilu pamatu zem kājām.

Zivis

Vīrieša vai sievietes sirds atslēga būs Zivju spēja ieinteresēt pretējo dzimumu. Venēra ienāca tavā zīmē, kas nozīmē, ka, ja pievienosiet nedaudz šarmu un nelielu smaidu, tad nebūs grūti likt iemīlēties cilvēkiem. Dabiskā seksualitāte piepildīs jūtas, un mīlestības feromoni piesaistīs potenciālo partneri, galvenais ir pareizi izmantot šos ieročus. Un pakāpeniski ieviest privātuma izmaiņas, lai nejauši netiktu radīti skandāli.

avots: dailyhoro

Leave a Comment