Horo***ps nedēļai no 25. līdz 31. martam – izmaiņas viss iespējamos aspektos!

Horoskopi palīdz daudziem cilvēkiem ikdienā iegūt vairāk veiksmes savā dzīvē. Lai izvairītos no pārpratumiem, ievērojiet ekspertu ieteikumus.

Šonedēļ būs diezgan daudz izmaiņu zvaigznēs, kas sola ikvienam no mums jaunus notikumus. Kādam būs jāsaskaras ar izmaiņām visos iespējamos aspektos un virzienos. Kāds, gluži otrādi, spēs saglabāt visu, kā tas ir. Pavasarī ir svarīgi  cīnīties ar enerģijas izsīkumu, un tad visi jaunie dzīves posmi būs pa plecam.

Auns

Auns šonedēļ varēs mainīt savu dzīvi, ievērojot labklājības likumus. Viss jūsu pasaulē ir pakļauts Visuma ietekmei un tās neizteiktajiem noteikumiem. Jums ir jātic sev un jādara patīkamas lietas. Aunam, šī nedēļa būs stabilāka enerģijas ziņā nekā jebkurai citai Zodiaka zīmei. Ir vērts veltīt visu laiku biznesam, kas sniedz reālu prieku. Tas attiecas ne tikai uz hobiju, bet arī uz mīlestību. Romantika un flirtēšana dos labumu visiem šīs zīmes cilvēkiem.

Marta pēdējā dienā, Aunam jācenšas redzēt dažus jauninājumus ap viņu, redzēt kaut ko skaistu cilvēkos un notikumos ap viņu. Šajā dienā planētas kļūs vēl pozitīvākas. Attiecībā uz maksimālo aktivitāti, tā gaida Aunu no ceturtdienas līdz piektdienai. No 28. marta līdz 30. martam jums ir jābēg no rutīnas jūga, labā atpūtā un sarunās ar ģimeni un draugiem. Jūs varat veltīt vairāk laika, meklējot mīlestību.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmes, kuras ļoti smagi pārcieš neveiksmi!

Vērsis

Šonedēļ Vērsis būs laimīgs, jo otrdien sāksies straujas pozitīvas pārmaiņas planētu ietekmes būtībā. Šī diena būs visizdevīgākā šī Zodiaka cilvēkiem. Pozitīvas enerģijas viļņi harmonizēs Vēršu apziņu, tāpēc var būt noderīga zīlēšana, kas palīdz uzzināt likteni, kā arī garīgie meklējumi vai pašanalīze.

Šonedēļ Vērsim būs daudz jaunu iespēju, labs garastāvoklis un liels spēka un pacietības piedāvājums. Šie cilvēki varēs atrast veidu, kā atrisināt konfliktus, problēmas, kas saistītas ar darbu vai ģimeni. Arī Vērsim būs vieglāk saprast, kas ir viņu ienaidnieks un kurš ir īsts draugs vai labs draugs. Vērsim būs nepieciešams emocionāls atbalsts, tāpēc ir labāk nepalikt izolācijā ilgi.

Dvīņi

Labākā nedēļas diena ir 28. marts. Šajā dienā planētas būs maksimālas darbības stāvoklī. Būs arī lielas pārmaiņas, kas ietekmēs Dvīņus, kam būs laba ietekme uz veiksmi un garastāvokli kopumā. Ceturtdiena un piektdiena ir brīnišķīgs laiks, lai veiktu mājsaimniecības darbus un iepirktos.

Arī, lai harmonizētu enerģijas plūsmu mājās, tiks nodrošināta savlaicīga tīrīšana. Labākais laiks ir to izdarīt pirms trešdienas, ieskaitot. Vispārīga tīrīšana nav nepieciešama, bet ir vērts izmest atkritumus un noslaucīt putekļus. Astrologi un eksperti iesaka sekot emocijām, nepieņemt steidzamus lēmumus darbā un mīlestībā. Tas ir lielisks laiks, lai pārveidotu izskatu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment