Finanšu horoskops nedēļai no 25. marta līdz 31. martam – iespējami konflikti ar vadību un naudas zaudējumi!

Marta beigas dos Jums iespēju vērsties pie sava finansiālā panākuma. Bet neiztikt arī bez pārsteigumiem. Skatieties finanšu horoskopā, lai uzzinātu, ko sagaidīt un kā sagatavoties šai nedēļai.

Astrologu ziņojums: periods ir pilns ar lieliem izdevumiem, iespējamiem finansiāliem zaudējumiem un konfliktiem ar vadību no zila gaisa. Neskatoties uz to, ka Saule beidzot ir ieradusies Auns zīmē, visu darba nedēļu iezīmēs lēnā Merkura kustība, kas palēnināsies un gandrīz pilnībā apstāsies, pirms mainīt retro fāzi uz parasto taisno līniju 28. martā. Situācija karjeras un naudas jomā būs jaukta. No vienas puses, rodas iespaids, ka mums neparko nav jāuztraucas, no otras puses, ir liels risks, ka darījumos netiks novērstas monetārās kļūdas un būs krāpšana.

Auns

Šonedēļ Aunu pārstāvjiem būs iespēja pareizi noteikt prioritātes un pareizi plānot savu budžetu. Ietaupījumi nedēļas pirmajās dienās dos Jums iespēju izbaudīt sev patīkamus pirkumus nedēļas nogalē. Tas attiecas ne tikai uz jaunu jaku, bet arī par dzīvokli vai automašīnu. Lieli pirkumi noteikti paaugstinās jūsu garu un statusu, bet neaizmirstiet par sevi. Darbaholisms var nopietni apdraudēt veselību.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 25. marta līdz 31. martam – bīstami! Esiet uzmanīgas!

Vērsis

Astrologi iesaka Vēršiem būt uzmanīgākiem, tērējot naudu. Retrograda Merkurs līdz ceturtdienai nav labākais laiks, lai veiktu pirkumus emociju ietekmē. No 25. marta līdz 29. martam ir vērts iepirkties, dodoties uz veikaliem ar sarakstu, bet, lai izvairītos no visiem skaistiem, bet sekundāriem produktiem. Pretējā gadījumā nedēļa būs pagrieziena punkts. Iespējams, ka Vērsis izdzīvos finanšu krīzi; Par laimi, tas nebūs ilgi, bet joprojām rada daudz neērtību.

Dvīņi

Eksperti iesaka Dvīņiem gaidīt līdz ceturtdienai – kad Merkurs atgriežas tiešā kustībā, finansiālais stāvoklis pakāpeniski uzlabosies. Ar nedēļas nogali jūs varat atļauties ilgi gaidītos pirkumus, un pirms nedēļas nogales jums būs jārisina ikdienas saistības. Fakts ir tāds, ka patrona negatīvā ietekme var palielināt neuzmanību, vainas sajūtu un pat izraisīt inerci, tāpēc ir ieteicams pieturēties pie pazīstamiem krastiem, netērēt veltīgi.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment