Mīlestības horoskops nedēļai no 28. novembra – 4. decembrim

elite-daily-scarf

AUNS

Auniem pāreja no novembra uz decembri solās būt jauniem iespaidiem pilna, kas var būt ļoti noderīgi tieši priekš attiecībām, kas prasās, lai tajās tiktu ieviests kaut kas jauns, tāpēc ir jāmēģina tām piešķirt kaut kāda “rozīnīte”. Paveiksies tiem Auniem, kuri nebaidīsies riskēt, taču darīs to piesardzīgi. Ja Jūsu domas būs patiesas, tad zvaigznes Jums pilnīgi noteikti palīdzēs!

 

VĒRSIS

Vēršiem novembra beigas un decembra sākums var uzvest uz pareizā ceļa gan mīlestībā, gan attiecībās. Klausiet savai sirdij un necentieties visam meklēt loģisku izskaidrojumu, jo tam tāpat nebūs nekādas jēgas. Pastāv iespējamība, ka Jums tuvie cilvēki vai otrā pusīte pieļaus kaut kādu neapdomātu rīcību, taču neapvainojieties uz tiem, kurus mīlat. Kļūdas tiks labotas, un aizvainojums pazudīs, tāpēc šajā nedēļā esiet īpaši piesardzīgi ar to, ko sakāt.

 

DVĪŅI

Zvaigznes saka, ka šajā nedēļā īpaši paveiksies tiem Dvīņiem, kuri atrodas lielās mīlestības meklējumos. Ieņemiet nogaidošu pozīciju un neizejiet no sava slēpņa, kamēr neesat pārliecināti par to, ka ir pienācis īstais laiks. Panākumi var būs apdullinoši, taču pastāv arī iespēja, ka tie var Jums mest līkumu.

 

VĒZIS

Vēžiem šajā nedēļā vajadzētu atrast kādu klusāku vietiņu un kādu laiku tur arī palikt. Pirmkārt, tas attiecas uz tiem, kuri ir savas otrās pusītes meklējumos, jo tiem Vēžiem, kuri jau ir attiecībās vai pat precējušies, vislabāk tomēr būtu izrādīt maksimālas rūpes. Cilvēki šajā nedēļā var būt ļoti prasīgi, tāpēc esiet piesardzīgi un izvairieties no egoistiskiem indivīdiem.

 

LAUVA

Lauvām šajā nedēļā mīlestības lietas vajadzētu novirzīt otrajā plānā, ļaujot sev nodarboties ar saviem tiešajiem pienākumiem un vienkārši atpūsties, taču jebkurā gadījumā izvēle, protams, ir Jūsu rokās! Ja Jūs jūtat, ka esat gatavi nodoties mīlestībai, tad dariet tā! Zvaigznes Jums pilnīgi noteikti šajā nedēļā neiesaka atteikties no saviem lēmumiem, ja vien tam nav kāds pamatots iemesls.

 

JAUNAVA

Jaunavām zvaigznes šajā nedēļā gan mīlestībā, gan attiecībās iesaka izvēlēties bezkompromisa ceļu, jo Jūsu lēmumus vajadzētu balstīt uz Jūsu personīgo vēlmju pamatu, nevis uz to, ka kāds cits Jums vienkārši ir licis tā darīt. Kaut arī lēmums būs nepareizs, tas tomēr būs Jūsu lēmums!

 

SVARI

Svariem veiksmi mīlestības jomā dāvās tikai un vienīgi viņu pašu noskaņojums. Ja pār Jums valdīs skumjas un Jūs nebūsiet pārliecināti par sevi, tad uzvaras mīlestības jomā nav vērts gaidīt. Pieņemiet visu kā Visuma dāvanu, vairāk sapņojiet par gaišo nākotni un par to, kas silda Jūsu dvēseli. Šajās pirmajās decembra dienās svarīgi būs tas, kā Jūs sajūtat apkārtējo pasauli un redzat savu otro pusīti.

 

Lasi vēl: Zīlēšana: izvēlies attēlu un uzzini, kas Tevi sagaida 2017. gadā!

SKORPIONS

Skorpionam šis periods solās būt ļoti stabils. Viss, ko Jūs esat panākuši attiecībās un mīlestībā, dāvās Jums labu noskaņojumu. Ja ir kas tāds, ko Jūs vēl neesat izdarījuši, lai gan esat varējuši, tas, visticamāk, kļūs par smagu nastu šajā periodā, tāpēc pēc iespējas mazāk domājiet par to, ko neesat izdarījuši. Skatieties nākotnē, nevis analizējiet pagātni!

 

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem mīlestības jautājumos pareizo ceļu norādīs tuvie cilvēki, tāpēc, ja arī esat nedaudz apjukuši, tad nebaidieties prasīt padomu tiem, kuri ir vecāki par Jums. Tā noteikti nebūs bērnišķības vai vājuma pazīme, jo tad, kad Jūs prasāt padomu, Jūs gūstat pieredzi, taču tajā pat laikā ietaupiet savu laiku un enerģiju.

 

MEŽĀZIS

Mežāžiem šajā periodā veiksmi mīlestības jomā atnesīs pašu noskaņojums. Pretējā dzimuma pārstāvji var sajust Jūsu apātiju un to, ka neesat pārliecināti par sevi, tāpēc pacentieties sev atrast kaut kādu stimulu, lai nepadotos skumjām un skatītos uz visu pozitīvi.

 

ŪDENSVĪRS

Ir pienācis laiks, kad vajadzētu ņemt situāciju savās rokās, jo mīlestībā tas Jūs nostādīs uz pjedestāla. Jūs spēsiet iekarot tā cilvēka sirdi, kurš Jums ļoti patīk, vai arī arī nostiprināt jau esošās attiecības, pārnesot tās daudz augstākā līmenī. Šī nedēļa ir ļoti labvēlīga kopīgām aktivitātēm, kāzu plānošanai, kā arī šis ir ideāli piemērots laiks, lai atzītos mīlestībā.

 

ZIVIS

Zivīm šajā nedēļā mīlestības jomā pilnīgi noteikti var paveikties, taču, lai tas notiktu, ar vēlēšanos vien būs par maz. Ar domām vien reizēm nepietiek, ir vajadzīga arī izlēmība, tāpēc parādiet visai pasaulei, ka esat atvērti mīlestībai! Ja Jums jau ir otrā pusīte vai esat abpusēji iemīlējušies, tad Jums ir pienācis laiks, lai darītu kopīgas lietas, jo egoisms pilnīgi noteikti atnesīs tikai un vienīgi problēmas.

 

Leave a Comment