Mīlestības horoskops nedēļai no 5. līdz 11. novembrim – būs sarežģīti veidot komunikāciju ar mīļotajiem!

Novembra sākums pārī esošajiem, rada zināmas briesmas. Astrologi neiesaka izmēģināt likteni un sagatavoties tiem iepriekš.

Tur, kur  valda mīlestība, neiespējamais kļūst iespējams. Tiesa, šajā nedēļā mīlestības jomā problēmas skaidri atklājas, jo Saules ietekme papildinās retrograda Venēru. Tās ietekmē būs diezgan grūti kontrolēt komunikāciju un romantiku. Satikšanās var tikt pārceltas, svarīgie solījumi netiks izpildīti. Šonedēļ būs vieglāk, ja izmantosiet astrologu padomus, kuri jau ir atšifrējuši slepenās zvaigžņu zīmes.

Auns

Visu nedēļu Aunam būs jautrs, romantisks noskaņojums. Saules ietekme Skorpionā stiprinās jau tā spēcīgo seksuālo enerģiju Auniem. Astrologi iesaka rīkoties saskaņā ar sirdsapziņu, bet tajā pašā laikā nepalaist garām iespēju flirtēt ar faniem. Nesaistošs flirts uzlabos garastāvokli, paaugstinās pašcieņu un stiprinās enerģiju. Vientuļie Auni, kas nolemj sākt nopietnas attiecības šonedēļ, nezaudēs – viņus gaida ilga aliansi. Jaunais romāns balstīsies uz kaislīgām izjūtām un ilgs ilgu laiku.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 5. līdz 11. novembrim – sagaidāmas dažāda veida šķiršanās!

Vērsis

Reversā Venēra, pastiprināta Svaru zīmē, apveltīs Vērsi ar neatvairāmu šarmu. Ņemot vērā gaidāmo dienu tendences, Vērsim ir vēlams sagatavoties tam, ka viņi centīsies iepazīties un veidot romantiskas attiecības. Pat Vēršus, esošus laimīgā ģimenes dzīvē, nemulsinās pielūdzēji, tāpēc astrologi neiesaka reaģēt uz uzmanības zīmēm tiem, ar kuriem Vērsis neredz kopīgu nākotni. Taisnība, ka šādam vientuļajam Vērsim šāds zvaigžņu pielāgojums iet no rokas, jo ​​cilvēki šajā laikā ļoti iemīlēsies viņos, kas ļaus viņiem izvēlēties cienīgu pārinieku.

Dvīņi

Šīs nedēļas ģimenes Dvīņi, jūs varat paļauties uz iespēju stiprināt attiecības, tomēr ar nosacījumu, ka jūs mīlat savu partneri. Ja mīlestība jau sen ir izzudusi, pat Venēras pozitīvā ietekme to neatgriezīs. Tipisku agresīvas enerģijas izpausmi jutīs Dvīņi, kuri nezina, kā izbaudīt šo brīdi. Viņiem būs visgrūtāk sajust visas nākamo dienu priekus. Pārējiem, astrologi, iesaka nopietni uztvert attiecības un neaizmirstiet, ka tango dejo divatā.

Lasi arī: Kāpēc nedrīkst glabāt rozes mājās

Vēzis

Šonedēļ Vēzis var paļauties uz Venēras pozitīvo ietekmi. Svaru zvaigznājā tam ir spēcīga enerģija, kas var radikāli mainīt dzīvi. Vēža gadījumā tuvāko dienu apstākļi būs tādi, ka viņi varēs noskaidrot, vai viņu partneris patiešām mīl vai vienkārši spēlējas ar jūtām. Cilvēka uzvedība un viņa attieksme runās pati par sevi, galvenais ir pievērst uzmanību detaļām.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment