Kāpēc nedrīkst glabāt rozes mājās

Daži augi var tikai radīt problēmas jūsu dzīvē. Lielākā daļa cilvēku dod priekšroku rozēm, neskatoties uz to, ka šī zieda turēšana mājās ir stingri aizliegta.

Saskaņā ar tautas tradīcijām, daži ziedi ir reāli magnēti neveiksmēm. Un mēs bieži vien daudzus no tiem ienesam mājās, pat nezinot, cik bīstami tas varētu būt. Roze ir mīļākā romantikas zīme un daiļais dzimums par to ir sajūsmā, bet tā ir viena no tiem, ko labāk neienest savās mājās.

Rozes enerģija

No bioenerģijas viedokļa roze nav ne tikai bīstama, bet arī noderīgs zieds. Tās enerģija ir tik spēcīga, ka tā var kļūt par talismanu pret ļaunajām acīm un nolādējumiem, kā arī piesaistīt īpašniekam bagātību un veiksmi. Tomēr rozes ir ļoti kaprīzas, tādēļ jums jāpievērš lielāka uzmanība to aprūpei. Tiek uzskatīts, ka, ja ziedi sāk slimot vai novīst vispār, tad visu mājsaimniecību Vese***a pasliktināsies.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2018. gada novembrim – būs nopietni jādomā par problēmām personīgajā dzīvē!

Neskatoties uz ziedu pozitīvajām īpašībām, roze nevar pielāgoties katrai mājai. Ja apkārtējā atmosfēra nav viņai patīkama, tad roze nekļūs par talismanu, bet par enerģijas vampīru. Šajā gadījumā zieds sāks uzņemt mājsaimniecības enerģiju un garīgo spēku, un galu galā tas var ievērojami ietekmēt veselību. Tāpēc, pirms dekorējiet savu māju ar rozēm, vispirms mēģiniet ienest vismaz vienu ziedu. Ja pēc dažām dienām jūsu stāvoklis paliek nemainīgs vai uzlabojas, tas nozīmē, ka jūsu dzīvoklī esošajam ziedam ir ērti.

Brīdinājumi par rozēm

Rožu mīļotāji ir pārliecināti, ka šie ziedi ir pilnīgi droši. Tomēr dažas pazīmes liecina: ja jūs vēlaties radīt dabisku atmosfēru savā mājā, tad rozes nav labākā izvēle.

Lasi arī: Astroprognoze 2018. gada novembrim – labas iespējas pavadīt šo mēnesi veiksmīgi!

Vispirms ir vērts uzskatīt, ka rozes uzpilda savas enerģijas rezerves, barojoties no apkārtējo cilvēku enerģijas. Tādēļ, atnesot šo ziedu mājās, jums riskējat iegūt nopietnas Sli**bas.

Īpaša uzmanība jāpievērš ķīnas rozēm, jo ​​lielākā daļa brīdinājumu būs saistīti ar šo ziedu. Tiek uzskatīts, ka šis augs spēj piesaistīt ne tikai Sli**bas, bet arī nāvi. Citas pazīmes liecina, ka šis zieds piesaista neveiksmi, un tas apdraud ikvienu, kas tam tuvojas.

Daudzi baidās glabāt šo puķi mājās, jo to bieži apsūdz vampīrismā. Iespējams, ka šīs sūdzības nav nepamatotas, bet patiesībā zieds patiešām ir bīstams tikai ziedēšanas laikā. Lai strauji attīstītos un stiprinātu, tam vajadzīga papildu enerģija, un jūs varat būt enerģijas avots.

Bieži vien rozi sauc par mīlestības ziedu, un tas nav pārsteidzoši, ka daudzi no spēcīgākajiem dzimumiem dāvina tieši šo ziedu savām mīļotajām sievietēm. Tomēr tiek uzskatīts, ka rozes piesaista neveiksmes mīlestībā un rada pāru strīdus un greizsirdību.

Lasi arī: Finanšu horoskops 2018. gada novembrim – būs jāpieliek gribasspēks, lai pārvarētu likstas!

Šis zieds ir īpaši bīstams daiļajam dzimumam. Tiek uzskatīts, ka rozes var atņemt meitenēm enerģiju, veselību un pievilcību. Tādēļ dažas tautas tradīcijas saka, ka sievietēm pat nevajadzētu lietot kosmētiku, kuras pamatā ir rožu eļļa.

Neraugoties uz visām briesmām, ko zieds sola, daži cilvēki var atrast ar to kopīgu valodu. Astrologi uzskata, ka roze ir spēcīgākais Vēžu talismans.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment