Mīlestības horoskops nedēļai no 9. – 15. janvārim

 

image-1

 

AUNS

Jūs šajā nedēļā varat visnotaļ skeptiski raudzīties uz kaut kādiem sava potenciālā partnera padomiem, taču, ja grasāties to atraidīt, tad vispirms noteikti padomājiet – vai tie tiešām ir tik slikti?! Ja esat jau attiecībās, tad gan svešām rekomendācijām sekot nebūtu ieteicams, pretējā gadījumā – pieļausiet vairākas kļūdas.

 

VĒRSIS

Jums šajā nedēļā diezgan bieži var nākties pielāgoties sava reālā vai potenciālā partnera garastāvoklim. Lai gan psiholoģiskā plānā tas var izrādīties visnotaļ sarežģīti, Jūsu pūles noteikti atmaksāsies. Savlaicīgi izrādīta iejūtība pilnīgi noteikti uzlabos Jūsu attiecības ar šo cilvēku.

 

DVĪŅI

Jūs šajā nedēļā sava partnera klātbūtnē varat uzvesties ne pārāk smuki – rīkot histērijas, izrādīt savas kaprīzes, provocēt strīdus. Pacentieties sevi savaldīt, pretējā gadījumā – šīs attiecības var arī izjukt. Ja pagaidām esat brīvi, tad šajā periodā diez vai kas mainīsies.

 

VĒZIS

Šajā nedēļā Jūs varat izpildīt kādu senu sava partnera vēlmi un izlemt beidzot izdarīt kaut ko tādu, kas būtiski varētu mainīt Jūsu attiecības. Ja Jūs esat brīvi, tad šajā nedēļā ir gaidāma kāda īpaša tikšanās, kas pilnīgi noteikti var vainagoties panākumiem.

 

LAUVA

Jums šajā nedēļā var rasties vēlme pārsteigt savu partneri ar kaut ko seksuālu. Visticamāk, ka Jūsu otrā pusīte par to būs sajūsmā! Brīvie šīs zīmes pārstāvji ļoti aktīvi izrādīs uzmanību kādam, ar kuru viņi vēlētos būt kopā, turklāt ir iespējama arī iemīlēšanās.

 

JAUNAVA

Jūs šajā nedēļā nebūsiet apmierinātas ar sava partnera rīcību, par ko tad arī Jūs viņam ik uz soļa atgādināsiet. Esiet daudz uzmanīgākās un savaldiet sevi – Jūsu izgājieni var Jums kaitēt. Ja esat brīvas, tad šajā periodā diez vai kas mainīsies.

 

Lasi vēl: Sieviešu horoskops nedēļai no 9. – 15. janvārim

 

SVARI

Šajā nedēļā pastāv kāda visnotaļ iespaidīga konflikta iespējamība. Nav izslēgts, ka šī strīda iemesls būs nauda. Ja viens no partneriem neatzīs savu vainu un nevēlēsies spert pirmo soli, lai izlīgtu, šis konflikts pilnīgi noteikti var ieilgt uz diezgan ilgu laiku.

 

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jūs varat nonākt izvēles priekšā – mainīt kaut ko sevī vai tomēr palikt pašiem par sevi. Netransformēt sevi savu attiecību dēļ, protams, ir vienkāršāk, taču tādā gadījumā Jūs zaudēsiet iespēju padarīt savu saikni ar šo cilvēku vēl ciešāku.

 

STRĒLNIEKS

Jūs šajā nedēļā varat izlemt, ka Jūsu mīļotajam cilvēkam pilnīgi pietiek tikai ar Jūsu ķermeni un kaut kādām dāvanām no Jūsu puses, bet par Jūsu dvēseli un iekšējām sajūtām viņam ir vienalga. Tā būs kļūda! Ja esat brīvi, tad šajā periodā tas diez vai mainīsies.

 

MEŽĀZIS

Jums šajā nedēļā kopā ar savu partneri nevajadzētu apmeklēt kaut kādus pasākumus vai ballītes, jo pastāv liela iespējamība, ka kāds vai kaut kas Jūs nostādīs visnotaļ neveiklā situācijā un izprovocēs strīdu.

 

ŪDENSVĪRS

Jums, iespējams, šajā nedēļā nāksies palīdzēt kādam, kurš nonācis nelaimē. Tas var būt gan kāds no Jūsu vai partnera radiniekiem, gan arī pilnīgi svešs cilvēks no malas, taču jebkurā gadījumā šī kopīgā palīdzēšana Jūs ar partneri noteikti satuvinās.

 

ZIVIS

Jums šajā nedēļā nevajadzētu steigties realizēt kaut kādas savas ieceres attiecībās uz Jūsu reālo vai potenciālo partneri. Visticamāk, Jūs kļūdīsieties un izvēlēsieties tam pilnīgi nepiemērotu brīdi, turklāt neatradīsiet arī pareizos vārdus. Pagaidiet nedaudz, bet tikmēr vēl vienu reizi visu rūpīgi pārdomājiet, lai zināt, ko darīt un teikt!

 

Leave a Comment