Mīlestības horoskops nedēļas nogalei (07.04. – 09.04.)

AUNS

Piektdien un brīvdienās mīlas jomā ir gaidāmi daži sarežģījumi, kas var novest pie konfliktiem. Tas pilnīgi noteikti sarežģīs arī jūsu savstarpējās attiecības ar partneri. Grūtības šajā jomā nedēļas otrajā pusē sagaida tos Aunus, kuru privātā dzīve glabā kaut kādu noslēpumu.

VĒRSIS

Piektdiena, sestdiena un svētdienas pirmā puse būs visperspektīvākais laiks mīlas jomā. Iespējams, ka saziņa būs ne tik daudz romantiska, cik praktiska, taču jūs tik un tā ar visu būsiet ļoti apmierināti.

DVĪŅI

Sargājiet jau esošās attiecības. Parādiet partnerim, cik viņš jums dārgs. Visas nopietnās sarunas atlieciet uz vēlāku laiku. Šajā nedēļas nogalē uztveriet visu ļoti viegli un palīdziet savam partnerim paskatīties uz dzīvi no daudz optimistiskāka skatu punkta.

VĒZIS

Jums šajā nedēļas nogalē gribēsies baudīt sava partnera tuvību vai arī, ja esat brīvi, tad vēlēsieties atrast sev radniecīgu dvēseli, turklāt jūs pilnīgi noteikti arī sāksiet aktīvi rīkoties, nevis gaidīsiet, kad mīlestība pati pie jums atnāks.

LAUVA

Jums šī nedēļas nogale mīlas jomā nesolās būt visnotaļ labvēlīga. Problēmas intīmajā dzīvē, atceltas tikšanās un partnera nevēlēšanās būt nopietnam svarīgos jautājums pilnīgi notikti liks jums padomāt par jūsu attiecību nākotni.

Lasi vēl: Es atbrīvojos no aknes nedēļas laikā!

JAUNAVA

Arī jums šī nedēļas nogale mīlas jomā nebūs visnotaļ veiksmīga. Gaidāmi dažādi konflikti, sarežģījumi un nepatikšanas. Galvenais – apslāpējiet savu aktivitāti. Visticamāk, ka jums būs diezgan grūti nosēdēt mierā un neko nedarīt, taču iniciatīvas izrādīšana var kļūt par jaunu problēmu iemeslu.

SVARI

Jūsu mīlas dzīve nedēļas nogalē var saskarties ar dažādiem šķēršļiem, taču jums pilnīgi noteikti vajadzētu atslābināties un vienkārši plūst pa straumi. Viss atkal būs labi! Iekšēju gandarījumu jūs, visticamāk, negūsiet, jo jums būs svarīgi tas, lai viss būtu tieši tā, kā esat iecerējuši, bet tā diez vai notiks!

SKORPIONS

No psiholoģiskā viedokļa šis ir lielisks laiks, lai tiktu skaidrībā ar sevi un atbrīvotos no pagātnes negatīvās pieredzes. Nedēļas nogale var atnest gan jaunu iemīlēšanos, gan arī atgriešanos pie vecās mīlestības.

STRĒLNIEKS

Šī nedēļa mīlas frontē jums iesākās visnotaļ labvēlīgi, taču nedēļas nogalē attiecību lietas kārtosies ne visai gludi, tāpēc jūs rīkosieties pareizi, ja pievērsīsieties kaut kam citam.

MEŽĀZIS

Notikumi attīstīties visnotaļ strauji. Gaidāmi arī sarežģījumi. Var tikt atceltas ieplānotās tikšanās, kā arī pārtrūkt kāda romantiska sarakste.

ŪDENSVĪRS

Sarežģījumi romantisko attiecību jomā nedēļas nogalē atsauksies uz jūsu materiālo stāvokli. Iespējams, ka nesaņemsiet kādu dāvanu, ko būsiet ļoti gaidījuši, vai arī jums nāksies patērēties, lai mazinātu savu vainu partnera priekšā.

ZIVIS

Nedēļas nogale jums atnesīs nelielus sarežģījumus mīlas frontē. Aizgaiņājiet prom domas par to, ka jūs nevienam neesat vajadzīgas. Pavisam drīz situācija kardināli mainīsies.

Leave a Comment