Mīlestības horoskops no 13. – 19. jūnijam

AUNS

Saskarsmē ar savu reālo vai potenciālo partneri šajā nedēļā Jūs, visticamāk, aktīvi izrādīsiet iniciatīvu. Nav izslēgts, ka tas Jums kļūs par izteiksmes veidu un iespēju aizstāvēt sevi uz šīs personas rēķina, bet noteikti pacentieties būt taktiskāki un atcerieties, ka ne visi mīl pārāk iniciatīvu izrādošus cilvēkus.

VĒRSIS

Šajā nedēļā ir iespējama tikšanās ar cilvēkus, kas beigu beigās kļūs par Jūsu dzīves partneri, taču, ja Jūs jau esat attiecībās, tad Jums, acīmredzot, sava partnera labā nāksies darīt ko tādu, kas vienā acu mirklī pārnesīs Jūsu savstarpējās attiecības pavisam citā līmenī, uzlabojot un stiprinot tās.

DVĪŅI

Attiecībās ar savu reālo vai potenciālo partneri šajā nedēļā Jūs varat zaudēt kontroli pār kaut kādu situāciju. Nav izslēgts, ka, lai saglabātu to, ko jau esat ieguvuši un arī lai nodemonstrētu viņam savas jūtas, Jūs būsiet spiests šim cilvēkam atdot iniciatīvu.

VĒZIS

Šajā nedēļā starp Jums un Jūsu partneri var notikt strīdi. Nav izslēgts, ka Jūs pēc kaut kādiem visnotaļ subjektīviem iemesliem atteiksieties viņu saprast, bet viņš Jums sarīkos skandālu, tāpēc esiet taisnīgāki. Ja Jūs pagaidām esat brīvi, tad šajā periodā tas diez vai mainīsies.

LAUVA

Šajā nedēļā pastāv gadījuma sakara iespējamība. Nav izslēgts, ka Jums gribēsies intīmu tuvību ar cilvēku, kurš Jums galīgi neder, taču, tā kā Jūsu vēlme pēc fiziskas tuvības ņems virsroku pār Jūsu veselo saprātu, no seksa ar viņu Jūs noteikti neatteiksieties. Tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas vēl brīvi, gan tiem, kas jau attiecībās.

JAUNAVA

Šajā nedēļā ir iespējama tikšanās ar cilvēku, kurš sniegs Jums to, kas Jums šajā brīdī ir nepieciešams, turklāt viņam ir ļoti liels potenciāls kļūt par Jūsu laulāto partneri. Ja Jūs jau esat attiecībās, tad, acīmredzot, Jūs gaida kāda dāvana no mīļotā cilvēka puses, taču, iespējams, kā atbildi par to viņš Jums prasīs atklātību.

SVARI

Šajā nedēļā Jums ir visas iespējas kardināli izmainīt savu privāto dzīvi, taču tam būs vajadzīga apziņas pārstrukturēšana vai arī pasaules redzējuma un prioritāšu maiņa, tāpēc nav teikts, ka Jūs spēsiet šai aktīvajai rīcībai saņemties. Tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas jau attiecībās, gan tiem, kas vēl brīvi.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, ļoti mērķtiecīgi sāksiet meklēt cilvēku, kurš var Jums dot ne tikai mīlestību, bet arī drošības un stabilitātes sajūtu. Ja Jūs jau esat attiecībās, tad, acīmredzot, Jums savai otrajai pusītei nāksies pasniegt kādu dārgu un visnotaļ simbolisku dāvanu.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jums var izdoties kādas domas realizāciju, kas saistīta ar Jūsu reālo vai potenciālo partneri, beidzot aizvest līdz loģiskam finālam. Liela iespējamība, ka apstākļi Jums būs ļoti labvēlīgi, tāpēc Jūs beidzot iegūsiet to, uz ko jau diezgan ilgi tiecaties, bet tās var būt arī Jūsu esošo attiecību beigas.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jums tiek rekomendēts nedot savam partnerim iemeslu greizsirdībai, jo, ja viņš sāks šaubīties par Jūsu uzticību, tad Jūs netiksiet sveikā cauri ar pāris aizrādījumiem, sekas var izrādīties daudz nopietnākas. Ja Jūs pagaidām vēl esat brīvi, tad šajā ziņā zvaigznes Jums nekādas izmaiņas šonedēļ nesola.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jūs sava reālā vai potenciālā partnera dēļ, iespējams, izlemsiet par labu nest kādu upuri, tomēr vispirms Jums noteikti vajadzētu pārliecināties, ka šim cilvēkam šis upuris ir patiešām nepieciešams, jo pastāv iespējamība, ka šī Jūsu rīcība varētu tikt nenovērtēta.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jums var sanākt izturēties ne visai skaisti attiecībā pret Jūsu reālo vai potenciālo partneri. Centieties nedemonstrēt sava rakstura sliktās īpašības un savu slikto garastāvokli, jo tas var būtiski sarežģīt attiecības ar šo cilvēku.

Leave a Comment