Mīlestības horoskops no 25. – 31. jūlijam

AUNS

Šajā nedēļā Jūs sevis vai sava partnera dēļ negaidīti varat atteikties no kaut kā, ko līdz šim mēģinājāt panākt no savas otrās pusītes. Nav izslēgts, ka Jums pēkšņi izmainīsies prioritātes – tas, kas Jums agrāk likās neizmērojami svarīgs, pēkšņi pazaudēs savu aktualitāti.

VĒRSIS

Šajā nedēļā no sava potenciālā vai reālā partnera puses Jūs gaida kāda dāvana. Iespējams, ka šis cilvēks ar šo žestu mēģinās Jūs motivēt pieņemt kādu lēmumu, kas Jums būs ne tikai patīkams, bet arī izdevīgs, tikai padomājiet, vai Jums tiešām to vajag?!

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jūsu potenciālais vai reālais partneris, iespējams, atrisinās kaut kādas Jūsu materiālās problēmas un atnesīs Jums kaut ko tādu, par ko Jūs jau ilgu laiku esat sapņojuši, taču pastāv iespējamība, ka pēc tam no Jums tiks prasīta kaut kāda pateicība.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, no sava reālā vai potenciālā partnera gaidīsiet kaut kādus materiālo vērtību uzmanības apliecinājumus, tomēr nav vērts domāt, ka viņam pašam būtu jānojauš par Jūsu prasībām un vēlmēm, tāpēc noteikti nekautrējieties dot padomu vajadzīgajā virzienā.

LAUVA

Šajā nedēļā pastāv iespējamība, ka ar Jūsu privāto dzīvi piemeklēs kādas pozitīvas pārmaiņas, tomēr, lai tās kļūtu par realitāti, Jums krasi nāksies mainīt savu būtību un pieņemt kaut kādus jaunus spēles noteikumus, turklāt tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas vēl brīvi, gan tiem, kas jau attiecībās.

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jūsu potenciālais vai reālais partneris, visticamāk, no Jums gaidīs pastiprinātu uzmanību, un lai Jūs šo viņa prasību apmierinātu, Jums nāksies upurēt ne tikai laiku, bet arī finansiālos līdzekļus,tomēr pacentieties šo cilvēku neignorēt un dot viņam to, ko viņš vēlas.

SVARI

Šajā nedēļā, lai pievērstu sava potenciālā vai reālā partnera uzmanību, Jūs varat izcelties ar kādu Jums netipisku izgājienu, tomēr nav fakts, ka Jūsu rīcība sniegs tūlītēju rezultātu. Liela iespējamība, ka šim cilvēkam būs nepieciešams laiks, lai apdomātos, tāpēc nesteidziniet viņu.

SKORPIONS

Šajā nedēļā attiecībās ar savu otro pusīti noteikti nav vērts neko mainīt, jo pastāv iespējamība, ka šis cilvēks Jūsu nodomus sapratīs nepareizi un tā vietā, lai atbalstītu Jūsu iniciatīvu, tai pretosies. Ja Jūs pagaidām esat brīvi, tad šajā periodā diez vai tas mainīsies.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jūs gaida sava veida atlīdzība par to, ko Jūs kādu laiku atpakaļ sava potenciālā vai reālā partnera labā esat darījuši. Liela iespējamība, ka šis cilvēks beidzot novērtēs kaut kādu Jūsu rīcību vai arī kaut kādā veidā pateiks paldies, piemēram, piekrītot tam, kam agrāk aktīvi pretojās.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jūs varat pieļaut kaut kādu kļūdu, kas jau kaut kad ir bijusi iemesls tam, kāpēc pasliktinās Jūsu attiecības ar otro pusīti, tāpēc ņemiet vērā pagātnes pieredzi un nekāpiet uz vecajiem grābekļiem, turklāt noteikti nav vērts izrādīt arī egoismu. Ja esat brīvi, tad zvaigznes nekādas pārmaiņas šajā nedēļā šajā jomā nesola.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jums noteikti tiek rekomendēts turēties pa gabalu no gadījuma sakariem un izvairīties no jaunām iepazīšanām, jo tas viss var vainagoties ar ļoti lielām problēmām, ar kurām Jūs pēc tam vēl ilgi netiksiet galā. Ja esat attiecībās, tad pacentieties neizprovocēt skandālus, jo tas noteikti ļoti apdraudēs Jūsu attiecības.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jums var parādīties jauns simpātiju objekts. Nav izslēgts, ka kāds ļoti centīsies Jūs apburt un viņam tas arī izdosies. Ja Jūs jau esat attiecībās, tad Jums, visticamāk, radīsies kādi oriģināli plāni, kas būs saistīti ar Jūsu otro pusīti, kā arī Jūs noteikti atradīsiet veidu, kā savu partneri ieinteresēt šo plānu realizācijā.

Leave a Comment