Mīlestības horoskops no 27. jūnija – 3. jūlijam

AUNS

Šajā nedēļā Jums var uzrasties jauns pielūdzējs, tomēr, tā kā viņā būs kaut kas tāds, kas Jūs ļoti kaitinās, Jūs viņam nedosiet ne mazākās cerības. Ja esat jau attiecībās, tad izvairieties no atklātām sarunām ar savu otro pusīti, jo šis “dvēseliskais striptīzs” ne pie kā laba nenovedīs.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jums blakus var parādīties cilvēks, kas kļūs ne tikai par Jūsu otro pusīti, bet savā ziņā arī par skolotāju. Ja esat jau attiecībās, tad Jums būs visas iespējas kļūt vēl tuvākiem ar savu otro pusīti, it īpaši garīgā plāksnē, bet, lai tas notiktu, Jums būs jākļūst mazliet atklātākiem.

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jums blakus var uzrasties kāds dāsns, jautrs un talantīgs cilvēks, kurš padarīs Jūsu eksistenci daudz spilgtāku un daudzveidīgāku, kā arī Jums var izveidoties visnotaļ perspektīvs romāns. Ja Jūs jau esat attiecībās, tad Jūsu otrā pusīte, visticamāk uzaicinās Jūs uz kādu greznu un visnotaļ neparastu iestādi.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jūsu reālais vai potenciālais partneris Jūsu dēļ izdarīs kaut ko tādu, ko Jūs pats nekad viņa dēļ nedarītu. Nav izslēgts, ka šī cilvēk rīcība novedīs pie kādām būtiskām pārmaiņām Jūsu savstarpējās attiecībās, ievedīs tās pavisam citā līmenī un labvēlīgi ietekmēs Jūsu pašnovērtējumu.

LAUVA

Šajā nedēļā Jūsu partneris, visticamāk, no Jums kaut ko prasīs, taču nav fakts, ka Jūs viņam piekāpsieties, jo nav izslēgts, ka Jums var uznākt sajūt, ka Jūs tikai izmanto – nesteidzieties ar secinājumiem! Ja Jūs vēl pagaidām esat brīvs, tad esošajā periodā zvaigznes šajā jomā nekādas izmaiņas nesola.

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jums noteikti netiek rekomendēts iepazīties, jo pastāv liela iespējamība, ka Jūsu uzmanību ļoti uzstājīgi centīsies iegūt kāds, kas ir pieradis dzīvot uz cita rēķina. Tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas vēl brīvi, gan tiem, kas jau attiecībās.

SVARI

Šajā nedēļā Jums var uznākt vēlme pielikt punktu attiecībām ar savu partneri. Iespējams, ka Jūs sapratīsiet, ka šis cilvēks priekš Jums ir noiets etaps. Nesteidzieties ar secinājumiem un izvairieties no kardinālu lēmumu pieņemšanas. Ja pagaidām vēl esat brīvs, tad šajā laika posmā diez vai kas būtiski mainīsies.

SKORPIONS

Šajā nedēļā attiecībā pret savu otro pusīti noteikti nav vērts uzvesties pārāk egoistiski, jo tādā veidā Jūs savu mīļoto cilvēku tikai atgrūdīsiet. Labāk dāvājiet šim cilvēkam vairāk maiguma un pamēģiniet viņu vēl vairāk ar kaut ko ieinteresēt.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā pastāv liela iespējamība, ka starp Jums un Jūsu otro pusīti izcelsies strīds. Nav izslēgts, ka par tā iemeslu kļūs nevietā izteikti šī cilvēka izteicieni un viņa šaubas par kaut kādām Jūsu spējām. Ja Jūs esat brīvs, tad šajā periodā zvaigznes šajā jomā nekādas būtiskas izmaiņas nesola.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jūs, acīmredzot, izrādīsiet savas kaprīzes un demonstrēsiet savai otrajai pusītei to, ka Jūsu slikto noskaņojumu spēj uzlabot tikai kāda dāvana vai arī kaut kādu Jūsu vajadzību apmierināšana. Ja Jūs pagaidām esat brīvs, tad šajā nedēļā diez vai kas šajā ziņā mainīsies.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jūs varat iegūt kādu informāciju, kas Jūsu otro pusīti raksturos ne no tās labākās puses. Nav izslēgts, ka tas Jums nopietni liks aizdomāties un pat sastrīdēties ar mīļoto cilvēku. Ja pašlaik esat brīvs, tad šajā nedēļā zvaigznes nekādas būtiskas izmaiņas šajā jomā nesola.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jūs, iespējams, izlemsiet kardināli mainīt savu privāto dzīvi un vērsīsieties pēc konsultācijas pie kāda speciālista. Visticamāk, ka šī cilvēka padomi tiešām izrādīsies visnotaļ efektīvi. Tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas jau attiecībās, gan tiem, kas vēl brīvi.

 

 

 

 

Leave a Comment