Mīlestības horoskops no 29. augusta – 4. septembrim

AUNS

Šajā nedēļā kaut kādi no Jums neatkarīgi apstākļi var kļūt par kāda strīda vai pat īstermiņa šķiršanās no mīļotā cilvēka iemeslu, tāpēc pacentieties objektīvi izvērtēt visu notiekošo un nepasliktiniet situāciju ar saviem izteikumiem vai rīcību. Ja Jūs šobrīd esat brīvi, tad šajā periodā diez vai kas šajā jomā būtiski mainīsies.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jums tiek stingri rekomendēts nelaist klāt sev svešus pretējā dzimuma pārstāvjus, jo pastāv liela iespējamība, ka Jūsu nevainīgie izteicieni tiks uztverti kā flirts, kā rezultātā šī situācija kļūs bīstama, turklāt tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas vēl brīvi, gan tiem, kas jau attiecībās.

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jūsu reālais vai potenciālais partneris var Jums sagādāt kādu dāvanu. Nav izslēgts, ka tādā veidā šis cilvēks centīsies Jums uzlabot garastāvokli vai arī pamudināt pieņemt kādu lēmumu, taču, ja Jūsu sirds pagaidām vēl ir brīva, tad ir iespējama iemīlēšanās.

VĒZIS

Šajā nedēļā zvaigznes Jums rekomendē adekvāti novērtēt savu reālo vai potenciālo partneri, jo pastāv liela iespējamība, ka Jūs paši kaut ko izdomāsiet, balstoties uz ne visai objektīvām domām, bet pēc tam Jums nāksies diezgan ilgi un sāpīgi risināt Jūsu neapdomīgo soļu sekas.

LAUVA

Lai nogludinātu savu privāto dzīvi vai uzlabotu attiecības ar partneri, Jūs šajā nedēļā varat vērsties pēc palīdzības vai padoma pie kāda speciālista vai cilvēka, kurš nodarbojas ar ezotēriku, tomēr, ja esat izlēmuši par labu kādai mīlas burvestībai, atcerieties – tas ir ļaunums, turklāt arī Jums pašiem!

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jūs varat sastapt savu īsto otro pusīti, jo nav izslēgts, ka radīsies abpusējas jūtas, kas vēlāk var pāraugt arī mīlestībā un novest pie ilgtermiņa attiecību sākuma. Ja Jūs jau esat attiecībās, tad Jūs gaida jaunu jūtu uzplaiksnījums pret Jūsu partneri.

SVARI

Šajā nedēļā Jūsu reālais vai potenciālais partneris var kļūt par Jūsu nemiera iemeslu, turklāt nav izslēgts, ka satraukumam nemaz nebūs pamata, bet Jūs to vienkārši būsiet izdomājuši, tāpēc nedodiet vaļu fantāzijai un neļaujiet savām šaubām iejaukties Jūsu privātajā dzīvē.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jūsu neuzmanīgā un vienaldzīgā attieksme pret partneri var likt viņam šaubīties par Jūsu jūtām pret viņu un to, vai Jūs vispār vēlaties būt kopā ar viņu, tāpēc pacentieties to nepieļaut, jo viņa nākamie soļi šādā gadījumā diez vai Jums patiks. Ja Jūs pagaidām esat brīvi, tad esošajā periodā Jūsu privāto dzīvi nekādas pārmaiņas neskars.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā kaut kāds visnotaļ veiksmīgs atgadījums var savest Jūs kopā ar kādu, kuram piemīt visas tās rakstura īpašības, kādas Jūs vienmēr esat vēlējušies redzēt savā partnerī. Ja Jūs jau esat attiecībās, tad, acīmredzot, beidzot nolemsiet atbalstīt kaut kādas sava partnera ieceres, kā arī nav izslēgts pārsteigums no mīļotā cilvēka.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jums kaut kādu iemeslu dēļ, iespējams, negribēsies darīt Jūsu mīļotā cilvēka labā to, pie kā viņš jau ir pieradis un uzskata par normu. Nav izslēgts, ka Jums apniks šī nodarbe un Jūs izlemsiet, ka Jūsu partneris var iztikt arī bez tā. Ja Jūs pagaidām esat brīvi, tad esošajā periodā tas diez vai mainīsies.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā pastāv iespējamība, ka Jūs pret savu partneri vērsīsiet kaut kādus apvainojumus, kas, savukārt, novedīs pie skandāliem un pat histērijām, tāpēc turiet sevi rokās un atcerieties par saules aptumsuma negatīvo ietekmi uz nervu sistēmu, emocijām un nodomiem. Ja Jūs pagaidām esat brīvi, tad esošajā periodā zvaigznes nekādas būtiskas izmaiņas šajā jomā nesola.

ZIVIS

Šajā nedēļā tikai no Jums pašiem būs atkarīgs tas, kā tālāk attīstīties Jūsu savstarpējās attiecības ar partneri. Jūsu varā ir tas, kā uzlabot vai pasliktināt Jūsu attiecības, tāpēc tieciet galā paši ar sevi, saprotiet, ko Jūs īsti vēlaties, un pacentieties izvairīties no impulsīvām darbībām. Ja Jūs pagaidām esat brīvi, tad šajā nedēļā zvaigznes šajā jomā nekādas būtiskas izmaiņas nesola.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment