Mīlestības Horo***ps nedēļai no 30. janvāra – 5. februārim

 

2905_3_6

 

AUNS

Klusas un mierīgas būs šīs februāra dienas tiem Auniem, kuri jau atrodas stabilās attiecībās, kas apmierina abus partnerus. Tiem, kuri atrodas meklējumos – rutīna draud izpostīt Jūsu plānus. Pamēģiniet pavadīt laiku tā, kā neesat domājuši to pavadīt, meklējot neparastas randiņu idejas. Mainiet savu imidžu un pārsteidziet – pirmkārt, paši sevi!

 

VĒRSIS

Stūrgalvību konfliktos nevajadzētu jaukt ar sava viedokļa aizstāvēšanu. Iespējamās negatīvās situācijas varēs visnotaļ viegli atrisināt, ja vien mēs saglabāsim līdzsvara stāvokli prātā. Pie jebkuriem nepatīkamiem notikumiem nebaidieties paņemt nelielu pārtraukumu un visu kārtīgi padomāt, pretējā gadījumā Jūs varat pieļaut kādu visnotaļ riskantu soli.

 

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā mīlas lietās noderēs tiešums un atklātība. Nav īstais laiks, lai slēptu savas sajūtas, taču pilnīgi noteikti nevajadzētu apbērt ar uzmanības apliecinājumiem to, kurā Jūs pilnīgi noteikti nesaskatāt nekādas perspektīvas. Dažas iepazīšanās ir vēlams atstāt tikai patīkamu randiņu stadijā. Ja esat stabilās attiecībās, tad Jums vajadzētu aizstāt savus vārdus ar rīcību, tāpēc atrodiet, piemēram, kādu kopīgu nodarbi, kas Jūs pilnīgi noteikti satuvinās un ļaus iesākt februāri visnotaļ labvēlīgi.

 

VĒZIS

Jūsu dzīvē šajā nedēļā ir iespējamas pārmaiņas. Iesākumā nelielas, taču tās var kļūt par iemeslu kādam liktenīgam dzīves pagriezienam. Ja pašreizējā situācija mīlas frontē Jūs pilnībā apmierina, tad dariet kaut ko, lai vēl vairāk nostiprinātu savas pozīcijas. Ja esat gatavi pārmaiņām, uzticieties Visumam un atveraties visam jaunajam.

 

LAUVA

Iniciatīvas un uzmanības izrādīšana savai otrajai pusītei palīdzēs Jums parādīt sevi no tās labākās puses. Jūs būsiet delikāti un ļoti rūpīgi partneri. Neatlaidība vai greizsirdība šajā nedēļā nenesīs nekādus panākumus šajā jomā, tāpēc vajadzētu ievērot mēru un padomāt par to, kas ir patīkami Jums blakus esošajam cilvēkam. Ja tas nes prieku arī Jums – esat uz pareizā ceļa!

 

JAUNAVA

Tām Jaunavām, kuras jau ir attiecībās, astrologi rekomendē dažādot savu kopdzīvi ar nelieliem randiņiem. Vispirms gan visu rūpīgi pārdomājiet, lai nevienam no Jums nevajadzētu garlaikoties. Pozitīvās emocijas stiprinās savstarpējās attiecības pārī, un zvaigznes tam dos labvēlīgu augsni. Tām Jaunavām, kuras šaubās vai ir brīvas, šajā nedēļā vajadzētu koncentrēties uz pašattīstību vai finanšu jomu.

 

Lasi vēl: 5 Zodiaka zīmes, kurām 2017. gadā visvairāk veiksies tieši mīlestībā

 

SVARI

Jums šajā nedēļā jābūt īpaši vērīgiem. Skatieties apkārt, jo liktenis var Jums dot kādu zīmi no “augšas”. Arī tiem Svariem, kuri jau ir attiecībās, vajadzētu pievērst uzmanību sīkumiem. Jau pavisam drīz kļūs skaidrs, vai Jūs varat gaidīt kādas Visuma dāvanas.

 

SKORPIONS

Jūs šajā nedēļā riskējat saskarties ar nesapratni. It īpaši tādā gadījumā, ja izlemsiet dzīvot paši savās ilūzijās, neņemot vērā sava partnera vēlmes. Nesteidzieties pārdzīvot – pat visstiprākajās attiecībās reizēm rodas kādas plaisas. Arī pie jaunām attiecībām Jums vajadzētu ievērot piesardzības pasākumus, turklāt pacentieties izvēlēties savu izredzēto ļoti rūpīgi.

 

STRĒLNIEKS

Šīs nedēļas iepazīšanās pilnīgi noteikti būs atmiņā paliekošas, taču diez vai tur izveidosies kaut kas nopietns. Ar kādu kolēģi vai senu paziņu no Jūsu draugu loka gan var izveidoties romāns. No jauna šajā nedēļā var iemīlēties arī tie, kuri jau ir attiecībās, it īpaši tādā gadījumā, ja pirms tam Jūs ir piemeklējušas ļoti daudzas neveiksmes.

 

MEŽĀZIS

Jūs šīs nedēļas sākumā pilnīgi noteikti neinteresēs kaislības, jo būsiet aizņemti ar ļoti daudzām citām lietām un rūpēm, taču neaizmirstiet par savu otro pusīti, it īpaši tādā gadījumā, ja Jūsu nodomi ir patiešām nopietni. Iespējams, ka daži no Jums aizdomāsies par attiecībām, kas balstītas uz aprēķina. Tādā gadījumā gan būtu labāk pamodināt savu intuīciju un padomāt, vai tas ir tā vērts.

 

ŪDENSVĪRS

Analizējot savu iekšējo pasauli, tiekot skaidrībā ar savām jūtām un planējot mākoņos, Jūs varat palaist garām ļoti daudz iespēju. Iniciatīva ir laba lieta, taču tikai tad, kad tā ir savlaicīga, tāpēc nevilcinieties, jo vilciens jau patiešām var būt aizgājis, taču, ņemot vērā to, ka sākas Ūdensvīru laiks, šis vilciens Jūs, visticamāk, vēl gaida.

 

ZIVIS

Jums šajā nedēļā saasināsies intuīcija, kas dos pārliecību par sevi un spēku rīkoties tieši un izlēmīgi. Jūsu emocijas būs saprāta varā. Pozitīvā pasaules uztvere ļaus Jums atrast partneri attiecībām, bet jau esošajiem pāriem dos iespēju baudīt laimi un mīlestību.

 

Leave a Comment