Mīlestības horoskops no 4. – 10. jūlijam

AUNS

Šajā nedēļā Jūs savam partnerim varat sagādāt kādu pārbaudījumu. Liela iespējamība, ka Jūsu eksperiments tā vai citādi būs saistīts ar Jūsu savstarpējām attiecībām finansu jomā. Galvenais – adekvāti novērtēt šī pārbaudījuma rezultātus, bet, ja esat brīvs, tad šajā laika periodā diez vai kas būtiski mainīsies!

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, centīsieties ievest savas attiecības ar reālo vai potenciālo partneri pavisam citā līmenī, kurš personīgi Jums liksies daudz konstruktīvāks un savā ziņā arī praktiskāks, kā arī pastāv ļoti liela iespējamība, ka šis cilvēks šo Jūsu iniciatīvu uzņems ar sajūsmu.

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jums blakus var parādīties kāds cilvēks, kurš Jums ļoti daudz ko iemācīs un ar kuru Jums ilgtermiņā izveidosies visnotaļ tuvas garīgās un seksuālās attiecības. Ja Jūs jau esat attiecībās, tad Jūs par savu otro pusīti, visticamāk, kaut ko uzzināsiet, taču ļoti ātri ar to samierināsieties, jo sapratīsiet, ka tas nāks par labu Jūsu attiecībām.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jūs, iespējams, no sava reālā vai potenciālā partnera saņemsiet sava veida pateicību. Liela iespējamība, ka viņš izpildīs kādu Jūsu vēlēšanos, kā arī nav izslēgts, ka šis cilvēks uzminēs to, par ko tieši Jūs sapņojat, nevis vienkārši izdarīs to, ko kaut kad agrāk esat lūdzis.

LAUVA

Šajā nedēļā Jūsu partneris var likt Jums kaut ko gaidīt. Nav izslēgts, ka viņš Jums gatavo kādu pārsteigumu, par kuru dos kādu mājienu, lai tikai Jūs nedaudz pakaitinātu. Ja Jūs esat brīvs, tad šajā periodā zvaigznes nekādas būtiskas izmaiņas šajā jomā nesola, lai gan, iespējams, Jūs satiksiet kādu, pēc kura tieksieties.

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jūsu reālais vai potenciālais partneris, visticamāk, gaidīs no Jums kaut kādu rīcību vai viņam ļoti svarīgus vārdus, tomēr nav fakts, ka Jūs viņam dosiet to, ko viņš vēlas, pat ja lieliski apzināsieties viņa prasības un vēlmes, ir iespējams arī emocionālais vēsums.

SVARI

Šajā nedēļā Jums būs iespēja uzlabot attiecības ar savu otro pusīti vai arī, ja Jūs tagad esat sastrīdējušies, salabt ar viņu. Ja Jūs pagaidām esat brīvi, tad blakus Jums var parādīties kāds cilvēks, ar kuru Jūs kaut kad agrāk viņa nepastāvības dēļ izšķīrāties, taču Jums arī tagad vajadzētu turēties no viņa pa gabalu.

SKORPIONS

Šajā nedēļā, komunicējot ar savu reālo vai potenciālo partneri, Jūs, visticamāk, orientēsieties tikai uz savām vēlmēm un noskaņojumu, tāpēc pacentieties izdarīt tā, lai cilvēks šo Jūsu rīcību uzskata kā pašsaprotamu, tad Jūs iztiksiet bez konfliktiem.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā kaut kādu nezināmu iemeslu dēļ Jums nāksies atteikties no kaut kādu nodomu realizācijas, kas būs saistīti ar Jūsu partneri. Nepārdzīvojiet un nesteidziniet notikumus – ļoti drīz Jums viss sanāks. Ja pašlaik esat brīvs , tad šajā nedēļā diez vai kas šajā jomā mainīsies.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā starp Jums un Jūsu partneri var izvērsties skandāls, kas beigsies ar šī mīlas sakara beigšanos vai arī Jūs zaudēsiet kaut ko, kas Jums ir ļoti dārgs, tāpēc pacentieties izvairīties no jebkāda veida konfliktiem. Ja Jūs pagaidām esat brīvs, tad šajā jomā šonedēļ zvaigznes nekādas izmaiņas nesola.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā noteikti nav vērts upurēt savas intereses, finanses un laiku sava mīļotā cilvēka dēļ, jo viņš diez vai spēs to adekvāti novērtēt, it īpaši, ja viņš jau kādu laiku uz Jums ir apvainojies. Ja pagaidām esat brīvs, tad šajā periodā zvaigznes nekādas pārmaiņas Jūsu privātajā dzīvē nesola.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jums blakus var parādīties cilvēks, kurš Jums ļoti labi der. Liela iespējamība, ka viņš Jūs pārliecinās pamēģināt uzsākt nopietnas attiecības. Ja jau esat nopietnās attiecībās, tad Jūsu otrā pusīte, visticamāk, uzvedīsies kā īsts varonis un izdarīs Jūsu dēļ kaut ko tādu, ar ko noteikti nebijāt rēķinājies.

Leave a Comment