Mīlestības horoskops no 5. – 11. septembrim

AUNS

Šajā nedēļā Jūs, acīmredzot, jebkuru Jūsu otrās pusītes mēģinājumu rūpēties par Jums uztversiet kā tiešu apvainojumu un uzbrukumu Jūsu personīgajai brīvībai. Nav izslēgts, ka Jūs kaut kādā veidā sāks kaitināt tas, ka Jūsu reālais vai potenciālais partneris Jūsos neredz pilnvērtīgu partneri.

VĒRSIS

Šajā nedēļā starp Jums un Jūsu partneri izzudīs kaut kādi pārpratumi, tomēr pirms tam Jums, acīmredzot, nāksies no viņa distancēties, lai bez viņa ietekmes un liekām emocijām tiktu skaidrībā ar šo situāciju un pieņemtu pareizo lēmumu. Brīvajiem Vēršiem noteikti ir vērts piekrist aiziet uz randiņu ar kādu, kuram Jūs jau diezgan ilgu laiku patīkat.

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jums, iespējams, nāksies pastiprināti rūpēties par savu partneri un pat tērēt uz viņu savas finanses. Nav izslēgts, ka Jūs apzināti iesiet uz to, lai nodemonstrētu šim cilvēkam to, cik viņš Jums ir svarīgs un vajadzīgs. Brīvajiem Dvīņiem ir iespējama tikšanās ar kādu, kuram Jums būs jāpierāda, ka esat veiksmīgi un pašpietiekami.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jūsu partneris, iespējams, pieņems kādu lēmumu par Jums abiem. Pacentieties ar viņu nestrīdēties – visticamāk, viņš, galvenokārt, rūpēsies tieši par Jūsu labklājību, bet, ja nē, tad tāpat būtu labāk vispirms noskaidrot viņa patiesos iemeslus. Brīvajiem Vēžiem blakus var parādīties kāds, ar kuru var izdoties uzsākt kaislīgu romānu.

LAUVA

Šajā nedēļā Jūsu reālais vai potenciālais partneris, iespējams, pasniegs Jums kādu dāvanu, tomēr nav fakts, ka Jums tā patiks – Jūs varat iedomāties, ka ar šīs dāvanas palīdzību šis cilvēks mēģina Jūs pamudināt uz ko tādu, kam pagaidām vēl neesat gatava, taču nesteidzieties ar secinājumiem – labāk vienkārši baudiet uzmanību.

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jūsu attiecības ar reālo vai potenciālo partneri varētu pāriet jaunā līmenī. Pastāv liela iespējamība, ka Jūs kopā ar šo cilvēku pieņemsiet kādu lēmumu, kurš gala rezultātā Jūs vēl vairāk satuvinās vai arī dos iespēju pavadīt kopā ar šo cilvēku tik daudz laika, cik vēlaties.

SVARI

Šajā nedēļā Jums blakus var uzrasties cilvēks, kurš izlēmīgi ņems Jūsu likteni savās rokās, rūpēsies par Jums un palīdzēs tikt galā ar kaut kādām Jūsu problēmām. Ja esat attiecībās, tad Jūsu partneris, acīmredzot, kaut kādā veidā pierādīs Jums savu mīlestību un uzticību.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jums blakus var parādīties cilvēks, kurš izpildīs jebkuras Jūsu kaprīzes un vēlmes, tāpēc Jūs arī izlemsiet šo cilvēku pārbaudīt, esot bezgala kaprīzi. Ja esat attiecībās, tad, acīmredzot, pievienosiet savām attiecībām ar partneri nedaudz romantikas un poētikas.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jūs varat satikt kādu, kurš ne tikai kļūs par Jūsu otro pusīti, bet arī par iedvesmotāju un sava veida skolotāju. Ja esat attiecībās, tad Jūs izlemsiet tajās ko mainīt, piedāvājot savam partnerim ko tādu, kas ieviesīs Jūsu ģimenes dzīvē nedaudz pikantuma un jaunu seksuālo pieredzi.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā kāds notikums vai ziņa atbrīvos Jūs no šaubām, aizdomām un uztraukuma, kas būs saistīts ar Jūsu mīļoto cilvēku, bet, ja Jūs ar viņu tagad esat sastrīdējušies, tad, iespējams, ka viņš dosies pie Jums ar izlīgumu. Brīvie Mežāži šajā nedēļā var iedraudzēties ar kādu, kurš ar laiku varētu kļūt par viņu Visuma centru.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jūs, iespējams, atteiksieties no idejas īstenot kaut kādus nodomus attiecībā uz Jūsu otro pusīti. Nav izslēgts, ka Jūs pēkšņi apzināsieties, ka Jūsu partneris tam vēl nav gatavs. Brīvie Ūdensvīri šajā nedēļā var pretoties kāda cilvēka rūpēm, taču pastāv iespējamība, ka kaut kādā brīdī Jūs tomēr mainīsies savu nostāju.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jūsu uzmanību centīsies pievērst uzreiz divi cilvēki, tā kā Jums noteikti nāksies veikt publisku izvēli, turklāt Jums tā būs acīmredzama – Jūs dosiet priekšroku tam, kurš jau sen dzīvo Jūsu sirdī. Ja esat attiecībās, tad kaut kādi notikumi atvērs Jūsu un partnera savstarpējās attiecībās pilnīgi jaunu lapu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment