10 lietas, kuras nekad nedrīkst prasīt no vīriešiem

Attiecībās abi partneri bieži vien sāk kaut ko viens no otra prasīt. Daudzi uzskata, ka vīrietis vai sieviete ir viens otram kaut ko “parādā” vai arī viņiem ir jāuzvedas noteiktā veidā.

Bet tādas prasības nebūt ne vienmēr ir pamatotas un bieži vien balstītas uz uzspiestiem stereotipiem. Dažas sievietes pat neaizdomājas, cik ļoti muļķīgi skan viņu prasības.

Lasi arī: Kā bērni ģimenē pārdzīvo viena vecāka vardarbību pret otru

Uzturēt sievieti

Tā ir viena no galvenajām prasībām, kuras dāmas ļoti bieži izvirza vīriešiem. Iespējams, ka tā ir vietā, ja jums jau ir ģimene un jūs nodarbojieties ar mazu bērnu audzināšanu. Bet kāpēc gan vīrietim būtu jāuztur patstāvīga, pieaugusi sieviete jau no paša attiecību sākuma? No viņa tiek prasītas dārgas dāvanas, apģērbs, braucieni atvaļinājumā…Protams, ja vīrietim tas patīk, tad viņš to pilnīgi noteikti var darīt. Bet viņam nav jāuztur visas sievietes, ar kurām viņš satiekas. Viņam ir jāiztur tikai sava ģimene un bērni.

Pārtraukt attiecības ar draugiem

Nav vērts likt vīrietim pārtraukt attiecības ar draugiem, it īpaši seniem. Pat, ja viņi jums nepatīk, pat, ja viņš ar viņiem pavada pārāk daudz laika un pat, ja tajā kompānijā ir arī sievietes. Veci draugi pēc daudziem gadiem tiek uztverti gluži kā radinieki, tāpēc šķiršanās ar viņiem būs sāpīga un radīs vīrietim ne mazums nepatīkamu sajūtu. Ja vīrietis tam nav gatavs, tad viņam būs vieglāk atteikties no jaunās mīlestības, ne kā no seniem draugiem.

Lasi arī: Iedzīvotāji aicināti uz bezmaksas sirds Vese***as risku noteikšanu

Attālināties no viņa radiniekiem

Atcerieties, ka ģimene – tā ir tā tēma, kur nedrīkst kaut ko pieprasīt. Ģimene vienmēr būs viņa dzīvē. Jūs varat izvairīties no viņa radiniekiem, jūs varat ar viņiem nesatikt, bet prasīt, lai vīrietis nekomunicētu ar kādu no viņiem jums nav pilnīgi nekādu tiesību.

Interesēties par tām lietām, kas interesē jūs

Protams, ir ļoti patīkami, ja jums abiem ir daudz kā kopīga. Bet tas nenozīmē, ka ir jāpiespiež vīrietis nodarboties ar jūsu mīļākajām lietām, piemēram, iet uz deju nodarbībām vai skatīties kārtējo seriālu. Viņš arī nevar piespiest jūs doties ar viņu makšķerēt vai, piemēram, sēņot. Jo bauda no tā nav nekāda. Jums ir jāciena vienam otra intereses, bet nav obligāti tās piespiedu kārtā jāpārņem.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment