Mīlestības un attiecību horoskops aprīlim visām Zodiaka zīmēm

AUNS

Šis mēnesis ir ļoti labvēlīgs pārmaiņām privātajā dzīvē, jauniem iespaidiem un tāliem ceļojumiem. Iespējams, ka jums nāksies izdarīt izvēli starp iespēju atpūsties un jūsu mīļotā cilvēka vēlmēm. Lai ko jūs arī izlemtu, atcerieties par savas otrās pusītes jūtām, ja jums ir svarīga jūsu kopdzīve. Izvairieties viņu aizskart strīdos, pretējā gadījumā pēc tam būs ļoti grūti atjaunot normālas attiecības. Vientuļajiem Auniem var rasties neliela skaudības sajūta attiecībā pret tiem draugiem, kuri jau ir nodibinājuši ne tikai attiecības, bet arī ģimenes. Meklējiet priekšrocības savam stāvoklim – tās pilnīgi noteikti ir!

VĒRSIS

Jūs sajutīsiet to, ka no jūsu attiecībām ar izredzēto pēkšņi pazudīs patiesums, taču nesteidzieties pārmest savam partnerim to, ka viņš no jums kaut ko slēpj. Vispirms padomājiet, ko jūs paši nedariet tā, kā vajag. Lai gan aprīļa otra puse solās būt patīkamu rūpju pilna, kas tomēr novedīs pie tā, ka būsiet visnotaļ saguruši, jums pilnīgi noteikti nevajadzētu atteikties no ielūgumiem uz dažādām ballītēm, jo apstākļu maiņa šajā periodā jums noteikti nāks par labu. Tiem, kas šobrīd atrodas lielās mīlestības meklējumos, tiek rekomendēts uztvert dzīvi nedaudz vieglāk. Nevainojiet savus tuviniekus pie pašu nelaimēm, meklējiet iemeslus sevī.

DVĪŅI

Atraujieties nedaudz no savas ikdienas dzīves, pretējā gadījumā jūsu attiecības pārvērtīsies īstā rutīnā. Ieviesiet savā dzīvē daudzveidību un kaut kādus jauninājumus. Nebaidieties no eksperimentiem un improvizācijas. Jūsu mīļotais cilvēks, visticamāk, jūs atbalstīs un novērtēs. Tuvāk mēneša beigām jūs gaida īsta pozitīvo emociju eksplozija, kas kļūs par pozitīvu pārmaiņu sākumu, arī mīlas frontē. Brīvajiem Dvīņiem radīsies reāla iespēja kļūt zināmiem plašākai auditorijai. Ļoti iespējams, ka tieši tas arī kļūs par jaunu romantisko attiecību sākumpunktu.

VĒZIS

Jūsu produktivitāte pilnīgi noteikti tiks novērtēta darbā, toties mājās jūsu pastāvīgās aizņemtības dēļ periodiski var rasties konflikti. Zvaigznes saka, ka viss ir atkarīgs no jums pašiem. Ja jūs savam mīļotajam cilvēkam spēsiet pierādīt to, ka interesējaties arī par viņa dzīvi un esat gatavi pavadīt ar viņu kopā pēc iespējas vairāk laika, viss būs labi. Ja jūs tomēr uz viņa aizrādījumiem atbildēsiet ar savām pretenzijām, izvairīties no atsvešināšanās jums neizdosies. Sarežģījumi saziņā ar pretējo dzimumu ir gaidāmi arī brīvajiem Vēžiem. Lai kā jūs arī censtos, jūs vienkārši nesapratīs.

LAUVA

Jums šis periods sagādās īstu izturības pārbaudi, tāpēc būs labāk, ja jūs uzreiz savam partnerim izstāstīsiet par gaidāmajām problēmām, lai pēc tam viņam nerastos nepareizs priekšstats par jūsu uzvedību. Tieši viņš jums arī palīdzēs mierīgi pieņemt pareizos lēmumus, lai jūs pārdzīvotu šo periodu ar pēc iespējas mazākiem zaudējumiem. Mēneša pēdējās dienās varat rēķināties ar to, ka jūsu romantiskie plāni pilnīgi noteikti īstenos un jūs beidzot varēsiet atslābināties. Brīvajām Lauvām tiek rekomendēts saudzēt savus nervus un neiesaistīties strīdos ar tuviniekiem. Labām vienkārši esiet vienisprātis ar to, ko jums saka.

JAUNAVA

Jūsu mīļotais cilvēks jūs šajā periodā var ļoti aizskart. Tieši šī iemesla dēļ tas arī būs tik sāpīgi, taču izvairieties viņam atbildēt ar to pašu un pieņemt pārsteidzīgus lēmumus. Pacentieties nogaidīt, līdz emocijas nedaudz pierims, un tikai tad mierīgi aprunājieties ar savu partneri. Aprīļa beigas solās būt daudz mierīgākas – atvēliet laiku atpūtai, nomierinieties un uzkrājiet spēkus. Tām Jaunavām, kuras vēl nav atradušas savu otro pusīti – neatsakieties no prieka paflirtēt ar kādu, kurš jums ļoti patīk.

Lasi vēl: Aprīļa mēneša horoskops – uzzini savas veiksmīgās dienas!

SVARI

Ja jums jau sen bija pilna galva ar dažādām idejām par to, ka ienest savās attiecībās ar partneri noteiktas izmaiņas, šis ir īstais mēnesis, lai to patiešām arī darītu. Tikai vispirms noteikti aprunājieties ar savu partneri, lai viss notiekošais viņam nebūtu kā nepatīkams pārsteigums. Kopumā jūsu attiecībās šajā periodā viss būs ļoti mierīgi un stabili. Brīvajiem Svariem gan vajadzēs mazliet nopūlēties, lai pievērstu tā cilvēka uzmanību, kurš viņus ir ieinteresējis, taču arī pārspīlēt šādā situācijā nevajadzētu – esiet jūs paši, tad arī viss izdosies!

SKORPIONS

Šis solās būt ļoti grūti laiks tiem Skorpioniem, kuri jau sen kā nojauš, ka ģimenē briest krīzes situācija. Tagad tas var izraisīt nopietnu attiecību pasliktināšanos. Zvaigznes jums iesaka būt savaldīgiem un reizēm vienkārši aiziet no izveidojušās konfliktsituācijas, atsakoties no sarežģītām sarunām. Ja jūs jūtat, ka komunikācijai šajā periodā piemīt destruktīvs raksturs, vienkārši sazināties mazāk. Tad, kad jutīsiet, ka kaislības ir norimušas, pamēģiniet izdarīt kaut ko, kas izkausētu ledu jūsu attiecībās. Brīvajiem Skorpioniem mēneša beigās būs laiks, lai atpūstos un nodarbotos ar tām lietām, kas iedvesmo un dāvā prieku.

STRĒLNIEKS

Jūsu mīļotā cilvēka vēlmes šajā periodā var kategoriski atšķirties no jūsu plāniem. Uz tā pamata var rasties strīdi, taču jūs pilnīgi noteikti spēsiet rast risinājumu, atrodot variantu, kas apmierinās jūs abus. Jums jābūt aktīviem un reizēm pat uzstājīgiem. Ja ne uzreiz, tad vēlāk jūsu otrā pusīte to noteikti novērtēs un pat uzslavēs jūsu pūles. Brīvajiem Strēlniekiem var uzrasties kaut kādi jauni pienākumi, kas vismaz pagaidām šķitīs ļoti patīkami.

MEŽĀZIS

Zvaigznes jums šajā mēnesī sola ļoti daudzas jaunas iepazīšanās, taču tās var beigties ar lielu vilšanos. Lai tas nenotiktu, jūsu cerībām nevajadzētu būt pārāk augstām. Vienkārši gūstiet baudu no saziņas, un viss būs labi. Sekojiet līdzi tam, ko jūs par savām attiecībām sakāt saviem tuvākajiem draugiem. Mīļotajam cilvēkam ne vienmēr ir patīkami apzināties to, ka jums nevar uzticēt noslēpumus. Arī tad, ja jūs neesat gatavi mainīties, reizēm ir nepieciešams nedaudz piedomāt pie savas uzvedības, lai nesabojātu savstarpējās attiecības ar savu otro pusīti.

ŪDENSVĪRS

Ļoti labvēlīgs periods tam, lai savāktos lielā kompānijā un gūtu prieku no savstarpējās komunikācijas. Neskatoties uz to, ka darba un pienākumu jūsu dzīvē nekļūs mazāk, pacentieties atrast laiku izklaidei. Vēl vairāk – uzņemieties iniciatīvu, aiciniet ciemos viesus, rīkojiet ballītes. Nedaudz jautrības un bezrūpības nāks par labu gan jūsu attiecībām, gan ģimenei, ja tāda jau ir izveidota. Brīvie Ūdensvīri šajā periodā vairāk izbaudīs daudz mierīgāku komunikāciju. Ieklausieties sev tuvu cilvēku padomos.

ZIVIS

Jums šajā mēnesī vajadzētu ieklausīties savā intuīcijā, jo tā jums pilnīgi noteikti dos pareizos padomus, kā tad īsti izturēties pret savu otro pusīti. Vienkārši nedaudz aizdomājieties par to, kā jūsu mīļotais cilvēks gribētu, lai jūs uzvedaties kādā konkrētā situācijā. Ja arī radīsies kaut kādas domstarpības, tad jūs tās ļoti ātri atrisināsiet, ja pateiksiet, cik ļoti mīlat savu partneri. Brīvajām Zivīm nekādas būtiskas izmaiņas privātajā dzīvē nav gaidāmas, taču jūs jutīsiet vieglumu un vēlmi radīt, tāpēc šajā periodā pilnīgi noteikti varat ieplānot nodarbes, kuras ir spējīgas jums dāvāt prieku.

Leave a Comment