Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 10. līdz 16. aprīlim

Šonedēļ mīlestības sfērā valda pilnīgs haoss. Negaidīti gadījumi var būt diezgan bieži, taču zvaigžņu novērotāji palīdzēs ne tikai pārvarēt mīlas grūtības, bet arī pavadīt šo nedēļu izdevīgi. Sekojiet ekspertu ieteikumiem, lai paliktu priekšā.

Laika posmā no 10. līdz 16. aprīlim Venēra Dvīņos būtiski vājinās ne tikai attiecību, bet arī katra atsevišķa cilvēka emocionālo komponenti. Blakusparādība planētas pārejai uz šo nelabvēlīgo zīmi būs nepamatots narcisma pieaugums, kas var radīt problēmas topošajai mīlestībai. Narcistisko zīmju pārstāvjiem labāk pēc iespējas biežāk domāt nevis par sevi, bet par savu dvēseles radinieku. Šis ir laiks, kad katram no mums ir nepieciešams atbalsts. Nebaidieties to lūgt.

Auns

Mīlestības sfēra un attiecības ar partneri, kurās Auns par kaut ko nav vienisprātis, šonedēļ var norisināties. Iespējams, jums vajadzēs ieguldīt vairāk laika un enerģijas savā ģimenē un attiecībās. Vienīgā problēma ir tā, ka šie spēki var nebūt. Ja viņiem izdosies palikt pozitīviem un neuzliesmot, tad viss būs kārtībā. Venēra izcels visus nepietiekamos apgalvojumus un noslēpumus, kurus Auns labprātāk aizmirstu.

Vērsis

Vēršus mīlestībā gaida nelielas problēmas, taču nevajag uztraukties, jo šī ir tikai neliela spēka pārbaude. Nākamā nedēļa piedāvā Vērsim gandrīz pašsaprotamu izvēli: vai nu enerģiski mijiedarboties ar mīļoto, vienlaikus veiksmīgi tiekot galā ar problēmām, vai arī pavadīt vairāk laika vienatnē, piedzīvojot grūtības. Ir iespējami strīdi, tāpēc labāk ir biežāk izmantot vienkāršus un efektīvus rituālus. Ikvienam, kurš vēlas pārtraukt toksiskas attiecības, zvaigznes iesaka to darīt.

Lasi arī:Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 10. līdz 16. aprīlim

Dvīņi

Zvaigžņu tendences neatbalsta globālas un kardinālas pārmaiņas dzīvē. Iespējams, mīlestībā ir pienācis laiks saskarties ar problēmām un mājieniem, taču Dvīņi spēs ar tām tikt galā. Daudzām problēmām būs vajadzīgs inteliģents risinājums un analīze. Šajā sakarā labāk ir atbrīvoties no  sliktiem ieradumiem, kas samazina intelektu un nogalina atmiņu. Viņi šonedēļ neļaus jums pieņemt pareizos lēmumus.

Vēzis

Jaunu nedēļu Vēžiem labāk sākt ar  dzīvokļa vai mājas iztīrīšanu no nepatikšanām un neveiksmēm. Šajās septiņās dienās mājās vajadzētu valdīt spēcīgai enerģijai. Vēzis tiek uzskatīts par drošu zīmi, bet vēlme dažādot savu dzīvi, flirtējot ar citiem cilvēkiem, var pārņemt viņu dvēseles radinieku. Ar apsūdzībām labāk nesteigties, ja Vēžiem dārga ir mīlestība un attiecības. Vājināts Marss atņems vientuļajiem Vēžiem spēkus un iniciatīvu, tāpēc jaunas iepazīšanās panākumus nenesīs. Labāk koncentrēties uz biznesu un darbu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment