Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 10. līdz 16. aprīlim

Aprīļa vidus solās būt grūts, taču tas nenozīmē, ka kādā biznesā esam lemti neveiksmei. Zvaigžņu novērotāji mums pastāstīja, kas jūs un mani sagaida šajās septiņās dienās, kā arī dalījās ar padomiem, kā pārvarēt visus šķēršļus ceļā.

Šonedēļ Venēras enerģija kļūs vāja . Planēta pāries Dvīņu zīmē, kurā tā jūtas ārkārtīgi mazsvarīga. Protams, tas diezgan spēcīgi ietekmēs mūsu dzīvi un veselību, taču visas grūtības tiks pārvarētas. Šīs nedēļas svarīgākais padoms ir darīt tikai svarīgākās lietas un atrast laiku atpūtai. Vājas Venēras dēļ mums būs mazāk iekšējo spēku, lai pārvarētu šķēršļus.

Auns

Komforta zona var būt bīstama, taču šonedēļ Auniem tajā jāpaliek biežāk. Riski un piedzīvojumi var novest pie zaudējumiem un visdažādākajām problēmām, taču, saprātīgi izvēloties laiku aktīvai darbībai, varat noturēties virs ūdens un pat gūt panākumus. Kopumā laika posmu no 10 līdz 16 Aunam diez vai var saukt par viennozīmīgi sliktu. Tas būs piepildīts ar dažādiem notikumiem, kuriem nākotnē var būt izšķiroša nozīme. Vissvarīgākais ir nesteigties ar lēmumu pieņemšanu, rūpīgi izsverot katru soli. Zvaigžņu novērotāji iesaka šīs zīmes cilvēkiem būt mazāk nervoziem un neiedziļināties pašpārbaudēs.

Vērsis

Vērsis, visticamāk, viņiem nāksies saskarties ar nepatīkamu cilvēku, ienaidnieku uzbrukumiem. Darbā un lietās ir iespējams un pat nepieciešams dažas problēmas risināt plecu pie pleca ar kolēģiem. Šajās septiņās dienās viena galva ir laba, bet divas ir labākas. Galvenais, lai starp Vērsi un viņu partneriem vai kolēģiem valda beznosacījuma uzticēšanās. Labāk neslēgt darījumus ar nepārbaudītiem cilvēkiem un nesākt kopīgu biznesu. Vēršu mājas var sagaidīt patīkami darbiņi, īpaši piektdien – labvēlīga aspekta dienā starp Venēru un Saturnu.

Lasi arī: Nedeļas prognoze sievietēm no 2023. gada 10. līdz 16. aprīlim

Dvīņi

Ir vairākas lietas, kas iznīcina dzīvības enerģiju. Dvīņiem vājās Venēras laikā ir jāpaliek tālāk no šīm lietām un jābūt ārkārtīgi uzmanīgiem visam, ko viņiem saka gudrāki cilvēki. Svarīgi, pirmkārt, izskatīt gadījumus, kuros šīs zīmes pārstāvji ir viskompetentākie. Sliktākais, kas tagad var notikt attiecībās ar radiem, draugiem un dvēseles radiniekiem, ir tukši solījumi. Zvaigžņu novērotāji neiesaka melot un liekulēties savā labā, jo tas var ļoti negatīvi ietekmēt karmu un radīt daudzas problēmas pārskatāmā nākotnē.

Vēzis

Vēža zvaigznēm un planētām ieteicams pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no cinisma un nihilisma. Ir jāpieņem morāles normas un tās nerimstoši jāievēro. Arī šonedēļ ir vērts mēģināt vismaz uz brīdi atbrīvoties no  ieradumiem, kas liedz veiksmi. Šis nav vieglākais laiks, lai strādātu pie sevis un mēģinātu kļūt labākam, taču, ja Vēžiem tas izdosies, atalgojums būs ļoti nozīmīgs. Jebkuras iniciatīvas var atlikt, mēģināt atpūsties un relaksēties, bet, ja darbs negaida, nevajag to atlikt. Visi biznesa un personīgie solījumi ir jāpilda laikā.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment