Mīliet un cieniet savus vecākus vecumdienās

Tas ir stāsts, kas noteikti pieskarsies jūsu sirdij!

80 gadus vecs vīrietis sēž uz dīvāna savā mājā ar savu 45 gadus veco augsti izglītoto dēlu. Pēkšņi viņu logā parādījās vārna.

LASI ARĪ: Ideālais partneris saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi 2019. gadā

Tēvs jautāja savam dēlam: “Kas tas ir?” Dēls atbildēja: “Tā ir vārna.”

Pēc dažām minūtēm tēvs otro reizi jautāja savam dēlam: „Kas tas ir?” Dēls teica: „Tēvs, es tikko teicu tev:“ Tā ir vārna. Pēc kāda laika vecais tēvs trešo reizi jautāja savam dēlam: „Kas tas ir?”. Šajā laikā viņa dēla balsī parādījās aizkaitinājuma sajūta, kad viņš tēvam teica ar spītību. “Tā ir vārna, vārna.”

Pēc kāda laika tēvs atkal jautāja savam dēlam ceturto reizi: „Kas tas ir?”

Šoreiz dēls kliedza savam tēvam: „Kāpēc tu turpini man atkal un atkal uzdot to pašu jautājumu, lai gan es jau tik daudz reižu esmu teicis:„ Tā ir vārna ”! Vai tu to nesaproti?

Nedaudz vēlāk tēvs devās uz savu istabu un atgriezās kopā ar vecu izdilušu dienasgrāmatu, ko viņš glabāja no sava dēla dzimšanas. Atverot dienasgrāmatu vienā no lapām, viņš lūdza dēlu izlasīt šo lapu. Kad dēls to lasīja, dienasgrāmatā tika rakstīti šādi vārdi:

„Šodien mans mazais dēls, trīs gadu vecumā, sēdēja pie manis uz dīvāna, kad pie loga sēdēja vārna. Mans dēls man jautāja 23 reizes, kas tas bija, un es viņam atbildēju 23 reizes, ka tā bija vārna. Es viņu mīlēju katru reizi, kad viņš atkal un atkal jautāja man to pašu 23 reizes. Es nejutu nekādu aizkaitinājumu, drīzāk es jutu saikni ar savu nevainīgo bērnu. ”

Kamēr mazais bērns viņam 23 reizes jautāja: „Kas tas ir?”, Tēvs nejūtās aizkaitināts, atbildot uz to pašu jautājumu visas 23 reizes, un, kad tēvs jautāja savam dēlam par to pašu jautājumu tikai četras reizes, dēls jutās aizkaitināts.

Tātad, ja jūsu vecāki jau ir veci, neatgrūdiet viņus prom un neraugieties uz tiem kā slogu, bet sakiet labus vārdus viņiem, nebaidieties, esiet paklausīgi, pazemīgi un laipni pret viņiem. Esiet uzmanīgi ar saviem vecākiem. No šodienas sakiet to skaļi: „Es vēlos redzēt savus vecākus laimīgus mūžīgi. Viņi rūpējas par mani, jo es biju mazs bērns. Viņi mani vienmēr ieskāva ar savu nesavtīgo mīlestību. Viņi šķērsoja visus kalnus un ielejas, neredzot vētru un karstumu, lai mani padarītu par pārstāvi mūsdienu sabiedrībā. ”

Es ceru, ka šis stāsts pieskārās jūsu sirdij, kā tas skāra mūsu sirdis. Neaizmirstiet tos mīlēt un ievērot, kamēr viņi ir kopā ar jums – jūsu vecāki nebūs tur uz visiem laikiem!

avots: esotericblog

Leave a Comment